2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben sadece nolur nolmaz diye bir kutu almayı düşünüyorum herşey yolunda olursa vermeye hiç niyetim yok araştırdığım kadarıyla da golden goat iyi gibi
Vermemeye çalışacam inşallah gerek kalmaz da ona başta süt olmaz diye alıyorum

Cok sükür bir sıkıntın yok,36.hafta da gayet iyi,saglıklı olsun da varsın kgsu birazcık az olsun....

E tabi hissederler onlarda.Ama bahsettiğin saatlerce kasilmis şekilde duruyorsa bence dr a gitmende fayda var
Iste dun qeceden beri sol tarafa toplandi duruyo simdide saqda toplandi duruyo ben bi qidiyim icim.rahat etmez kordondan falan suphelendim ya

Dalan roxy çok güzel ben hep onla yıkadım cozulmeme gibi bir sorun olmadi

Ciqeri hic sevmem ki ben yiyemiyorum acaba tavuk ciqeri falan icinde qecerlimiki bu canim onu yiyebiliyorum ?

Dunden beri yok ole dalqalanma falan hic bisey...benim anlamadiqim zaten normalde hareket etsede tekme yok sadece dalqalanma var sizdede oylemi ? Bebek dediqin tekme atmazmi ya ?
Canım bendede tekme yok ittirme dalgalanma var tekme nadir oluyor yada biyerlerini dayiyor onu hissediyorum ama hergun Azda olsa haraket var

Canım bendede tekme yok ittirme dalgalanma var tekme nadir oluyor yada biyerlerini dayiyor onu hissediyorum ama hergun Azda olsa haraket var
Aynen aynen dalqalanma var iste mesela bitarafim sis duruyo dayiyo qaliba kafasini falan ama tekme yok buyuduqu icinmi tekme atmiyo acaba ?

Tmm canim simdi anladim :) senin bide ikinciymis daha iyi anlarsin aradaki farki demi ? InsaAllah ediyodurda ben hissetmiyorumdur hani kilo aldiklari icin daha rahat hissederim diye dusunuyodum oyle olmayincada canim skldi iste...bazen oluyoki 2 qun surekli ediyo simdide 2 qundur yok hic nebilim ya hayirlisiyla bi vaktinde doquralimda icimiz rahatlasin artik :):):)

Soyluyorum bunlari kendi kendime teselli etmeye calisiyorum ama insanin cani sklyo ister istemez biseyler yiyeyim bidaha bakiyim ozaman bu qittiqimde nst isticekmi acaba bendende 32 olacaz bari icim.rahatlasa qirsemde :)
İmkanın varsa bi git acile gözük,hem icin rahatlamış olur.böyle taktıkca da sanki daha az hareket ediyor yaramazlar :)

İmkanın varsa bi git acile gözük,hem icin rahatlamış olur.böyle taktıkca da sanki daha az hareket ediyor yaramazlar :)
Aynen aynen dunden beri ben uqrastikca dusundukce dahada sertlesiyo :) inada yapar qibi auyy nolurdu karnimiz seffaf olsaydida qorseydik :):):)

Kızlar iki gündür kasılma oluyor bende sancı Yok ama bi yere toplanıyor kalıyor bi süre ağrı yapıyor gibi yada toplandığı için rahatsız oluyorum kasılma bu demi bi yere toplanma olayı
Bende de ara ara oluyor ,uzanıyorum masaj yapar gibi ovalıyorum vs ya da ılık bi dus alıyorum geciyo,sende bir dene istersen

Hadi gözün aydın, kurulsun da aklında durmasın en azından gözünün önünde olsun :)

Aynen aynen dunden beri ben uqrastikca dusundukce dahada sertlesiyo :) inada yapar qibi auyy nolurdu karnimiz seffaf olsaydida qorseydik :):):)
Kapalı kutu anacımmmm bilemiyoruz ki icerde neler oluyor:)))
Allah a emanetler artık..
Dedigim gibi icin rahat etmeyecekse bi git baktır istersen,icin rahatlar hiç değilse

Dalan roxy kullandim ben memnun kaldim
Canım benim İlk kizimda pek haraket etmezdi çok şükür sağlıklı doğdu ilk hamilelikte birde fazla hissedilmiyor sıkma canini
Belkide ondandir canim :) mesela benim buqune kadar ayaklarim hic isinmadi daha yeni yrni cikardim corabi yaniyorum resmen suan qiydim.belki faydasi olur diye bide kabizlik var kac qundur iannilmaz erik yedim oda aqri yaparmi bilmiyom
Adet ağrısı gibi ağrın varsa surekli ve siddetliyse doktora görünmese fayda var dün ben doktora sordum bu haftalarda hafif ağrıların olması normal dedi
Kızlar iki gündür kasılma oluyor bende sancı Yok ama bi yere toplanıyor kalıyor bi süre ağrı yapıyor gibi yada toplandığı için rahatsız oluyorum kasılma bu demi bi yere toplanma olayı
Bendede hergun oluyor yorulduysam daha fazla dün onuda sordum kasılmalar normal günde 10 kasılma normal dedi ama
Mama olarak ne almak mantıklı aptamil çok kullanılıyor da birkaç marka duymuştum burada sanki var mı önerisi olan
benim kızım 5 ay emdi sonra Aptamil aldık ama icmedi denemediğim mama kalmadı en son bebelac içti birazda bebek seçiyor galiba küçük paket al canım alirsanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…