Vermemeye çalışacam inşallah gerek kalmaz da ona başta süt olmaz diye alıyorumBen sadece nolur nolmaz diye bir kutu almayı düşünüyorum herşey yolunda olursa vermeye hiç niyetim yok araştırdığım kadarıyla da golden goat iyi gibi
E tabi hissederler onlarda.Ama bahsettiğin saatlerce kasilmis şekilde duruyorsa bence dr a gitmende fayda varBenmi kendimi cok dinliyorum anlamiyorumki walla en iyisi biseylerle uqrasiyim kafamdan atiyim.su hareket meselesini sanki strese qirdikce daha cok toplaniyo biyere
Cok sükür bir sıkıntın yok,36.hafta da gayet iyi,saglıklı olsun da varsın kgsu birazcık az olsun....Selam kizlar, insallah herkes iyidir. Ben ewdeyken giremiyorum bir turlu oglum sabah 6.30 ta kalkiyor oglen uykusu da yok. Pesinde kosturmaktan surekli oyun vs bide sicaklardan sanirim istahida gitti yemek yedirmekte ayri bir sorun. Bizde bu sabah bebegimizi gormeye gittik. Calisamaz raporumu aldim. Bir haftalik geriden geliyormus hep onden gidiyorduk ama bu sefer biraz kg su az dogucak dedi. 1760 gr 39 cm olmusuz 31+5 teyiz. Ciger gelistirici igne verdi yarin yaptiricaz her ihtimale karsi erken dogum olursa diye. 36 haftada alabilirz dedi bebegi protein degerlerime gore. Kizlar aranizda hasta olan var mi bilmiyorum ama varsa herkese sifalar dilerim. Benim oglan gordu yine telefonu elimde istiyor iste bu yuzden elime alamaz oldum :)) havalarda inanilmazz etkiliyor sicaklarda uyumak oturmak bile sikinti ewlerin ici yaniyor resmen. Buarada 3 haftada hic kg almamisim ben bebgimde 300 gr almisama buna sukur tabi cok fazla yiyememistim bende sicaklardan istahim gitti o mu etkiledi protein kacagi mi bilmiyorum. Sali gunu de kan ve idrar vrrmeye gidicem sonrada sonuclari gostermek icin birde nst ye baglandik ondada cok sukur bir sikinti yok 15 dk surdu. 30 tl aldilar ) bizden boyle kizlarr. Hepinizi sewgiyle opuyoruzzz
Iste dun qeceden beri sol tarafa toplandi duruyo simdide saqda toplandi duruyo ben bi qidiyim icim.rahat etmezE tabi hissederler onlarda.Ama bahsettiğin saatlerce kasilmis şekilde duruyorsa bence dr a gitmende fayda var
Nasıl bir agrı? Doktoruna bi sorsan??Ya kizlar acayip aqrim var benim yadurmadan wc qidip bakiyorum kan faln varmi diye o derece
Dalan roxy çok güzel ben hep onla yıkadım cozulmeme gibi bir sorun olmadi30 da yıkadım. Hadi dedım sabun tozu olsun daha temız gelıyor kulağa, roxy die marka olmazsa onu alayım o daha çabuk çözünüyor
ya Can'ım ben nar suyuda damlatmıştım fayda vermedimi vermiyor, bu çocugumdada vermeyı düşünüyorum bulabılırsek
Ayni adet aqrisi qibi canim zaten hamile kaldiqimdan beri war doktor normal diyo bazi insanlar 9 ay cekermis bunyeden bunyeye deqisirmis ama son zamanlara yaklastiqimiz icin korkuyorum benNasıl bir agrı? Doktoruna bi sorsan??
Ciqeri hic sevmem ki ben yiyemiyorumBenimde geçen ay sinirdaydi bu kez dikkatli kullandım. Süt ürünü tuketmedim hemen öncesi veya sonrasında. Genelde yatarken içtim. Kanım 12.9 dan 13.7 ye çıkmış 20 gunde. Birde kuzu etini herkes tuketemez ama en fazla b12 ve demir kuzu etinde var o da aklinda olun cnm. Ciğer de süper kan yapar
Yeri daraldıkca,tekme gibi degil dalgalanma kayma vs gibi oluyor canımDunden beri yok ole dalqalanma falan hic bisey...benim anlamadiqim zaten normalde hareket etsede tekme yok sadece dalqalanma var sizdede oylemi ? Bebek dediqin tekme atmazmi ya ?
Canım bendede tekme yok ittirme dalgalanma var tekme nadir oluyor yada biyerlerini dayiyor onu hissediyorum ama hergun Azda olsa haraket varDunden beri yok ole dalqalanma falan hic bisey...benim anlamadiqim zaten normalde hareket etsede tekme yok sadece dalqalanma var sizdede oylemi ? Bebek dediqin tekme atmazmi ya ?
Aynen aynen dalqalanma var iste mesela bitarafim sis duruyo dayiyo qaliba kafasini falan ama tekme yok buyuduqu icinmi tekme atmiyo acaba ?Canım bendede tekme yok ittirme dalgalanma var tekme nadir oluyor yada biyerlerini dayiyor onu hissediyorum ama hergun Azda olsa haraket var
Hmm buyuduqu icinmi tekme yok yani ? Benim su sinirda dediya doktor oyuzden korkuyorum hareketleri kisitlandi diyeYeri daraldıkca,tekme gibi degil dalgalanma kayma vs gibi oluyor canım
Tmm canim simdi anladim :) senin bide ikinciymis daha iyi anlarsin aradaki farki demi ? InsaAllah ediyodurda ben hissetmiyorumdur hani kilo aldiklari icin daha rahat hissederim diye dusunuyodum oyle olmayincada canim skldi iste...bazen oluyoki 2 qun surekli ediyo simdide 2 qundur yok hic nebilim ya hayirlisiyla bi vaktinde doquralimda icimiz rahatlasin artik :):):)Degil cnm cok hissetmiyorum ikinci cocugum olması ragmen ilk oglum hareketliydi bu degil doktor hareket ediyor ama sen hissetmiyorsun dedi muayane ederken bir kac kez hareket etti hissettinmi dedi sadece 1 tanesini hissstmistim belki sende benim hissetmiyorsundr demek istedim
İmkanın varsa bi git acile gözük,hem icin rahatlamış olur.böyle taktıkca da sanki daha az hareket ediyor yaramazlar :)Soyluyorum bunlari kendi kendime teselli etmeye calisiyorum ama insanin cani sklyo ister istemezbiseyler yiyeyim bidaha bakiyim ozaman bu qittiqimde nst isticekmi acaba bendende 32 olacaz bari icim.rahatlasa qirsemde :)
Aynen aynen dunden beri ben uqrastikca dusundukce dahada sertlesiyo :) inada yapar qibi auyy nolurdu karnimiz seffaf olsaydida qorseydik :):):)İmkanın varsa bi git acile gözük,hem icin rahatlamış olur.böyle taktıkca da sanki daha az hareket ediyor yaramazlar :)
Bende de ara ara oluyor ,uzanıyorum masaj yapar gibi ovalıyorum vs ya da ılık bi dus alıyorum geciyo,sende bir dene istersenKızlar iki gündür kasılma oluyor bende sancı Yok ama bi yere toplanıyor kalıyor bi süre ağrı yapıyor gibi yada toplandığı için rahatsız oluyorum kasılma bu demi bi yere toplanma olayı
Fark ettim de bugün tam 60 günum kalmış. Belki de daha az... Allah bilir :) Artık bugün yatağı kurduruyorum. Annemi paniğe sevk etmeyi başardım erken doğum hikayeleri anlatarak:) Kardeşim de ben de 40 haftadan sonra doğduğumuz için sevgili annecim öyle olacağını düşünüyordu ama sonunda ikna olduBugün yatak kuruluyor ve temizlik yapılıyor.
Kapalı kutu anacımmmm bilemiyoruz ki icerde neler oluyor:)))Aynen aynen dunden beri ben uqrastikca dusundukce dahada sertlesiyo :) inada yapar qibi auyy nolurdu karnimiz seffaf olsaydida qorseydik :):):)
Dalan roxy kullandim ben memnun kaldimArkadaşlar bebeğimin bir kısım eşyasını yıkadım sabun tozunuda sıcak suyla eritip döktüm makınanın deterjan gözüne ama sanki yine çamaşırlarda kalmış gibi geldi ekstradan durulama yaptım ! Siz nasıl kullanıyorsunuz sabun tozunu ?
Canım benim İlk kizimda pek haraket etmezdi çok şükür sağlıklı doğdu ilk hamilelikte birde fazla hissedilmiyor sıkma caniniIste bunlarin hicbiri yok demekki bosuna evham yapmiyorum ben moralim sifir yemin ederim warya iyice sinirim.bozulmaya basliyo artik bu hareket meselesineherkesin dediqi sey her bebek bir deil falan filan onu biliyorum ama niye bukadar qucsuz anlayamiyorum ;(
Adet ağrısı gibi ağrın varsa surekli ve siddetliyse doktora görünmese fayda var dün ben doktora sordum bu haftalarda hafif ağrıların olması normal dediBelkide ondandir canim :) mesela benim buqune kadar ayaklarim hic isinmadi daha yeni yrni cikardim corabi yaniyorum resmen suan qiydim.belki faydasi olur diyebide kabizlik var kac qundur iannilmaz erik yedim oda aqri yaparmi bilmiyom
Bendede hergun oluyor yorulduysam daha fazla dün onuda sordum kasılmalar normal günde 10 kasılma normal dedi amaKızlar iki gündür kasılma oluyor bende sancı Yok ama bi yere toplanıyor kalıyor bi süre ağrı yapıyor gibi yada toplandığı için rahatsız oluyorum kasılma bu demi bi yere toplanma olayı
benim kızım 5 ay emdi sonra Aptamil aldık ama icmedi denemediğim mama kalmadı en son bebelac içti birazda bebek seçiyor galiba küçük paket al canım alirsandaMama olarak ne almak mantıklı aptamil çok kullanılıyor da birkaç marka duymuştum burada sanki var mı önerisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?