2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kapalı kutu anacımmmm bilemiyoruz ki icerde neler oluyor:)))
Allah a emanetler artık..
Dedigim gibi icin rahat etmeyecekse bi git baktır istersen,icin rahatlar hiç değilse
Hanimefendi bi hareket belirtisi qostermezse :) aksam esim qelince bi qideyim bakalim en azindan bisey yoksada icim rahatlasin :) tovbe tovbe kordon ne dolanir diye korkuyorum ya.

Hmm buyuduqu icinmi tekme yok yani ? Benim su sinirda dediya doktor oyuzden korkuyorum hareketleri kisitlandi diye

Bana doktor ve tecrübeli anneler aynısını söyledi,ee mantıksızda deil .tekme gibi hareketleri cok coook nadir hissediyorum hiç hissetmiyor degilim ama genelde dönme,kayma gibi cnm

Bana doktor ve tecrübeli anneler aynısını söyledi,ee mantıksızda deil .tekme gibi hareketleri cok coook nadir hissediyorum hiç hissetmiyor degilim ama genelde dönme,kayma gibi cnm
Ayni benimde oyle canim iste insan ilk olunca herseyden evham yapiyo ikincide daha rahat olucaz eminim

kaydettim teşekkürler

Ins cnm az kaldi biraz daha sabır:)

Bir ay önce park yatagini çıkarmıştık bazanin altından havalansin diye iyide oldu koku vardı şimdi bişey kalmadı ama üst katınin sabitleme aparatlarini kaybetmisiz krafti aradım resmini çekip yolladım eski model olduğu için temin edemeyiz demislerdi bugünde baktım eşim almış eline aleti edavati eski bir çamaşırlık vardı evde kesmiş aparat yapmış besigide hazır kuzumun babası halletti Kraft kim

Süper,, ben de pantpas aldım sabah sürekli gavisconla uğraşmaktan yoruldum

Mama olarak ne almak mantıklı aptamil çok kullanılıyor da birkaç marka duymuştum burada sanki var mı önerisi olan
Bizim doktor arkadaş kendi çocuğu için araştırma yapmıştı tıbbi makaleleri falan sma en iyisi demişti bundan 3.5 yıl önce takviye yapmak için ben de kullandım bi kac kutu

Sanırım sıcaktan eriyorum Bu sene bebekler genelde erken doğuyormuş. Gerçekten benim çevremdeki hamileler bir ay iki ay erken doğum yaptı. Dünde eşimin kuzeni bir ay vardı ama doğum yaptı gittik hastaneye dr dediki bu seneki bebekler çok aceleci çoğu erken geliyor dedi. Acaba sıcaklardan mı diye düşünmeden edemiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…