- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Nasıl yani? Sutyensiz gezmek doğumu mu tetikliyormuş? O zaman ben aylar önce doğururdum çünkü hiç sevmiyorum giymeyi, hele bu sıcakta. Normalde evde giymek mi lazımmış?evde sütyensiz dolaşılabilirmiş doğumu tetiklemek açısından faydası olurmuş.
Normalde hiç değilim cnm ya,, yemek benim için hayatta kalma dürtüsü sadece.. anca çok zamanım olucak, malzemeler eksiksiz ve tarif de tam olucak öyle :)) zaten beceremediğim için hazır yemekten fil gibi oldum kız doğduğundan beriYani hevesliysen mutfağa seversin bence, ben düdüklü tencereyi düdüklü tencere gibi kullanmayı öğrenene kadar her hafta bir kez deniyordum, biraz da korku yüzünden tabi tam olmadan alıyordum falan ama öğrendiğimden beri hem rahat hem güvenli geliyor. Hevesliysen mutfak işlerine bence kullanırsın ben yeni bir şeyler deneyeyim diye sürekli tarif video falan izliyorum mesela :)
ayy bursa da felaket,yaniyoruz
gece yatmadan dus aldim,o sayede 5e kadar uyumusum. kalkip balkona ciktim,kolumu bacagimi yikadim,8e kadar idare etti.
biz de bugun perdeleri ve koltuk silmeyi halledelim dedik. arap sabunuyla sildin mi hic canim koltuklarini?
sen yorma kendini,kadin yapsin iste. zaten sicak,bunalma iyice.
Aynen aynen.. sürekli bi kendimi telkin halindeyim.. çok şükür demeye çalışıyorum aklıma geldikçe..Çok sükür mide yanmam yok ama sıcak ve wc off azzz kaldı diyip avutuyorum kendimi:) sabııırrr...
Çok saol cnmCok güzeller,saglıklı günlerde kullanın insallaah
Nasıl yani? Sutyensiz gezmek doğumu mu tetikliyormuş? O zaman ben aylar önce doğururdum çünkü hiç sevmiyorum giymeyi, hele bu sıcakta. Normalde evde giymek mi lazımmış?
Valla annem kadın ve ben anca bitirdik cnm. Koltukları sabun tozuyla siliyoruz hep.. salon ve holün duvarları bitmişti; bugün de odalarınki bitti. Haftaya da mutfağa giricez,, duvarlar dolaplar bütün tabak çanak herşey yıkanacağı için onu tek güne bıraktık.. annem az önce çıktı ve resmen topallayarak yürüyodukadın hala banyoda, kız bütün gün ablayla bahçedeydi şimdi baba devraldı.. toplu halde çürüdük işin özeti.. bu arada stor perdeyi konuşmuştuk burada daha önce; kadın çıkardı ve bu sefer köpük köpük yıkadık tertemiz oldu aklınızda olsun... şu an bütün kemiklerimi sayabiliyorum ağrıdan (((
Hahahahaha valla bende her fırsatta çıkartıp atıyorum elimden gelse hiç giymemNasıl yani? Sutyensiz gezmek doğumu mu tetikliyormuş? O zaman ben aylar önce doğururdum çünkü hiç sevmiyorum giymeyi, hele bu sıcakta. Normalde evde giymek mi lazımmış?
Bunu bende duydum ya etrafımdan o yüzden herşeyi tamamladım çok şükür ufak tefek ıvır zıvır kaldı o kadarSanırım sıcaktan eriyorumBu sene bebekler genelde erken doğuyormuş. Gerçekten benim çevremdeki hamileler bir ay iki ay erken doğum yaptı. Dünde eşimin kuzeni bir ay vardı ama doğum yaptı gittik hastaneye dr dediki bu seneki bebekler çok aceleci çoğu erken geliyor dedi. Acaba sıcaklardan mı diye düşünmeden edemiyor insan
Walla demekki cani istemis oda biliyo aqzinin tadini :) abartili bi hareket deilde ben burdayim dedi iste yeter :)boşuna panik yaptın kızın canı kavun istiyormuş Can'ım
Canm düdüklü kullanmak kadar basit pratik birşey yok. Herşeyi onda yapıyorum nerdeyse bende . Kötü tecrübeler daha çok anlatılıyor ve hafizada yer ediyor sanırım. Duduklluyu aldıktan sonra ay niye o kadar saat ugrasmisim diye yanarsiniz
Bende de var düdüklü fobisi. Anneminki patlamıştı çünkü ben çocukken. A AysheDuru nın dediği gibi annemde bile görsem ocağın yanına yengeç gibi yan yan yaklaşıyorum:))) annemin o olaydan korkup beni sürekli uyarmasının da etkisi var tabi. Kullanımı aşırı tecrübe gerektiren çok teknik bir alet gibi geliyor bana. Arkadaşlarım anlatınca gaza gelip alayım diyorum sonra hep vazgeçiyorum:) güvenli olanları baya pahalı tabi onun da etkisi var vazgeçmemde :)
Oyyy maşallllahhh :) fıstık olucak yani :)) Allah bahtını açık etsin inşallahBana benziyor cnm sarisin mavi gözlü maasallah :)
Aaa ben bunu ilk defa duydum ya oyle bisyemi warmis ben bunalinca cikarip atiyorum walla :) sarkmayacaqini bilsem hic takmam qerci :)Nasıl yani? Sutyensiz gezmek doğumu mu tetikliyormuş? O zaman ben aylar önce doğururdum çünkü hiç sevmiyorum giymeyi, hele bu sıcakta. Normalde evde giymek mi lazımmış?
Bende hiç takmiyorum evde :) Aman bi de o tetiklemesin ya şuanAaa ben bunu ilk defa duydum ya oyle bisyemi warmis ben bunalinca cikarip atiyorum walla :) sarkmayacaqini bilsem hic takmam qerci :)
Bende yavaş yavaş başladım hazırlığa. Fındığımın kıyafetlerini yıkamayla başladım. Bugünde bi gaza geldim ütüledim ama bu sıcakta o buharlı ütü tam bir işkenceydi.Bunu bende duydum ya etrafımdan o yüzden herşeyi tamamladım çok şükür ufak tefek ıvır zıvır kaldı o kadar
gule gule iyi gunlerde kullanin canimBeşiğimizi aldık sonunda hanımlar,, döndük dolaştık bildiğimiz yerden alalım dedik Çilek'te karar kıldık. Baya da indirimde şu anda. Kıskanmasın diye Ayşe'ye de cibinlik aldık :)
lansor agir bi ilac degil mi ya eskiden annem kullaniyordu ve ciddi mide rahatsizligi vardi. yan etkileri de cok diye biliyorum canim hic arastirdin mi acaba?Lansor verdi. Sabah aç karnına bir tane alıyorum. Ama bir hafta kullan sonra 5gün ara ver tekrar bir hafta kullan dedi kür şeklinde. Bugün ilacı içmedim sabahta kahvaltıda poaça açma yedim hiç yanmam olmadı çok şükür.
evet o sirada rahimde kasilma gerceklestigi icin bebek bir yere toplaniyormus.Kızlar iki gündür kasılma oluyor bende sancı Yok ama bi yere toplanıyor kalıyor bi süre ağrı yapıyor gibi yada toplandığı için rahatsız oluyorum kasılma bu demi bi yere toplanma olayı
yani benim de simdiye dogurmus olmam lazimdi. 8 aydir evde hic takmadim desem yeri :) cok disarda vakit harcayan biri de degilim gerisini siz anlayin :)Nasıl yani? Sutyensiz gezmek doğumu mu tetikliyormuş? O zaman ben aylar önce doğururdum çünkü hiç sevmiyorum giymeyi, hele bu sıcakta. Normalde evde giymek mi lazımmış?
Doğru söylüyorsun canımabartmadan hepsinden yiyorum valla:)
onu yeme bunu yeme,e biz de hamileyiz canim
Canım sütyensiz gezmek kıyafete sürtündüğü için göğüs ucunu uyarırmış oda doğumu tetiklermiş hatta doğumu başlatmak isteyenler göğüs ucunu uyarırlarNasıl yani? Sutyensiz gezmek doğumu mu tetikliyormuş? O zaman ben aylar önce doğururdum çünkü hiç sevmiyorum giymeyi, hele bu sıcakta. Normalde evde giymek mi lazımmış?
Ne guzel yazmıssın. Keşke benim de kardeşim olsaydı. Cok guzel bır duygu hep ozenmısımdır. Cocuklarınızı tek bırakmayın anneler lutfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?