2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kizlar iyi aksamlar bzde şükür oglumun kiyafetlerini ve besigini aldik bgn.kiyafetleri neyle kac derecede yikiyoruz ? Birde yeni besigi neyle sildiniz acaba ?
30derecede sabun tozuyla yıkıyorum ben.Bİr kerede durulatıyorum deterjansız.Sİrkeli suyla silmiştim

"Hayatta tek başınasın",,,, bu kesin cnm, katılıyorum :) nankörlük etmek istemem, ailem her konuda arkamı toplamıştır... ama nihayetinde bu cümleyi kurduğun bi nokta illa ki oluyo...

kesinlikle katiliyorum canim,yedigimiz hicbir sey dogal degil malesef. dunyada infertilite neden artti bundan dolayi. dunya saglik orgutu acikladi infertilitenin 3.sirada oldugunu,dusun artik.
elimizden geldigincr tanidiklardan bulup dogal yemeye calisacagiz ama tamamen munkun degil malesef

Ayy Allah sabır versin 3gece kaldık dün gece geldik Bursa'dan mahvoldm arabadan indik ohh dedim memleketim evim esiyor efil efil o.sivakta bide kapalı çarşı vs yaptık ama pert oldum klima yoksa şart bnce Bursa için

oyuncaklarin coklugunu tahmin edebiliyorum:)
benim kuzenimin cocuklarinin park yatagi bir sure sonra oyuncak havuzu oldu:)
cocuklat oyuncak aramak icin yuzuyorlardi icinde resmen. ilkokula basladilar,vere vere azaltti. sadece birkac parca birakmisti evde.

tv de uzman soylemisti. cocuklara cok oyuncak almayin ki,bir onceki aldiginizi bir kenara firlatmasin ve onun degerini bilsin. ne kadar uygulayabiliriz bilmiyorum ama ben de cok almak istemiyorum.

azaldi azaldi baya islerin. mutfak da bitti mi rahat edersin.
benim de mutfak ve yatak odam var.
onlar bitince alisverise devam edecegiz. hali ve aksesuar eksik odada. tabi bir de benim ve bebisin esyalari:)

Bende bir bildiği var herhalde sezeryan demekte kötü şeyler mi duydu acaba normal doğumla ilgili diye düşünüyordum.işin acı tarafı kardeşimde annemle gitmek istiyor tatile tek kaldım anlicağın kv yanında da ben rahat edemem.annem normalde böyle biri hiç değildir çok şaşırttı beni

masallah kuzuya hic de kucuk erken dogmus bir bebek gibi gorunmuyor yalniz :)
Sanirim karnimda tasirken ne yaptiysam dogru yapmisim :) 2210 gr 47 cm dogdu dr yasitlarina nazaran uzun dogdu dedi. Kuveze de girmedik ama yeni dogmus bebekler bizimkinin yaninda toroman gibi duruyor :) gidecek cok yolumuz var daha

Sanirim karnimda tasirken ne yaptiysam dogru yapmisim :) 2210 gr 47 cm dogdu dr yasitlarina nazaran uzun dogdu dedi. Kuveze de girmedik ama yeni dogmus bebekler bizimkinin yaninda toroman gibi duruyor :) gidecek cok yolumuz var daha
olsun ya saglikli cok sukur en kisa surede toparlayacaktir. karninda nasil baktiysa annesi simdi de cok iyi bakacak ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…