2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Alma cnm,, gerçekten ... ben de dur diyorum bugün itibariyle. İşin aksi benimki öyle bir kenara falan da bırakmıyor. Hepsinin yeri ayrı, hiçbir şekilde kırmıyor, bozmuyor vs.. öyle olunca da iyice birikiyor... legolara 6 aylıkken başladık, zaten puzzle hastası, kitaba doyamıyor ve bişey diyemiyorum çünkü ben alıştırdım,, büyüdükçe de barbie, elsa vs olayları başladı tabi... ben de montessori vs tarzı ahlap oyuncaklara deliriyorum zaten.. bir de aldığım şeyi tamamlama takıntım var.... yani bir seri oyuncağın biri alınınca hepsi alınıcak falan.. oyyyy... kendimden sıkıldım şu an neyse şimdi dediğin gibi Duru da büyüdükçe çoğu verilicek... ama bu sefer de büyük ihtimalle kitap manyağı yapıcam evi tekrar.. bu arada ütü odasını iş olmadığı zaman oyun oynayabilecekleri hale getiren bi anne yazıyo bunları şu an :) ama çok şirin olduuuuu :))))))

Emzik vermek için doğru zamanı da sorar mısın?
Bir de süt gelmezse mamanın kaşıkla verilmesi mi doğru?

Emzik vermek için doğru zamanı da sorar mısın?
Bir de süt gelmezse mamanın kaşıkla verilmesi mi doğru?
Cnm bize hastane doktoru kaşıkla verin çünkü onları memeden mama değil biberonun kolaylığı soğutuyor demişti. Sonra kendi doktorumuza başladık ve o hayır dr browns doğal akış alıp onunla vericeksiniz dedi. Emziği iyi hatırlattın, sorayım tekrar aradığımda. Kadın doğum doktoru akşam kontrole geldiğinde biz sürekli meme istiyo susmuyo deyince emzik verin bu şekilde sakız gibi kullanmasın memeyi demişti verdik biz de. Kendi doktorumuz da kiraz uçlu alın, diş damak yapısı vs için o daha iyi demişti. Ama keşke vermeseydiniz falan demedi o zaman hiç. Yine de ben de sorayım diyordum, iyi ki hatırlattın :)

Ben gece uyurken iki yastık üst üste koyup ayaklarımı onun üzerine koyuyorum. Sabaha sıfır şişle uyanıyorum. Bir dene istersen.
yan yatarken zor olmuyor mu oyle? bizim yatak cok yumusak, suan vucudumun en agir bolgesi karnim oldugu icin en cok orasi gomuluyor. bide ayaklarimi yastik uzerine kaldirirsam v seklini alirim ama deneyecegim bunu yine de. muhtemelen sabah uyandigimda yastik yerde olucak ama olsun

ya kızlar bişey soracağım, şimdi bu bebelere evde kısa kol bacak giydiririz diyoruz ama hastanede illa uzun mu giydiriyorlar ki? her ihtimale karşı kısa paçalı tulumlardan koysam mı acaba çantaya
Arkadaşım Doğum yaptı dün, bebeğe kısa kollu giydirmişler canım. Sanırım bizimkiler de kısa giyer.

Ayy Allah sabır versin 3gece kaldık dün gece geldik Bursa'dan mahvoldm arabadan indik ohh dedim memleketim evim esiyor efil efil o.sivakta bide kapalı çarşı vs yaptık ama pert oldum klima yoksa şart bnce Bursa için

gunah bize
sen kactin kurtar kendini
kapalicarsiyi bu sicakta dusunemiyorum. korkudan disari cikamiyorum,anca avm:)

klima beni rahatsiz ediyor

o serin memleket neresi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…