2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşım Doğum yaptı dün, bebeğe kısa kollu giydirmişler canım. Sanırım bizimkiler de kısa giyer.
Uzun da giydirseler değiştiririm ben hemen cnm... aslında direk şöyle düşünüyorum, kışın yetişkinin bi tık üstü giydiriyoruz, ama şu an sıcaklık tavan yapmış durumda ve bugün doğsa bu mantıkla biz zaten hiçbir şey giymek istemediğimize göre bi tık fazlası için kısa kollu bile fazla :)))))

bence de ama ben hastane icin sormustum canim. anne karnindan sonra ilk saatler isi dususu falan fisman kafami karistirdi :))

Ben de denedim geçen ve aynen dediğin gibi V oldum aslında çok iyi gelir şişliğe ama rahat edemedim hiç

bence de ama ben hastane icin sormustum canim. anne karnindan sonra ilk saatler isi dususu falan fisman kafami karistirdi :))

bi de o var tabi, haklısın... odanın ısısı da önemli hem, bizim evler gibi olmaz hastane.. serin tutuyolar hep.. aman hakikaten kafa kalmadı.. verelim hemşireye hepsini de napıyosa yapsın en iyisi. Eve gelir gelmez de kollar bacaklar meydana :))))

mutlulukla kullansinlar insallah :))
paylasirsin bitmis halini:)
kitaba,legoya,puzzle a devam

kiraz uclu damaksiz demek mi canim?

Benimde annem doqumda olmayacak canim bende ilk basta cok kizdimda sonra bosverdim walla

Iyi geceler kızlar nasılsınız? Var mı uyku problemi çeken aranızda yaklaşık 2 haftadır böyleyim ya uyuyamiyorum yada uyuyup 15 20 dk arası uyanıyorum ve artık nefes alamıyorum :/ :/ sıcak biyandan uykusuzluk bi yandan geçse şu 1 ay 20 gün de :))

Sabun tozunu sırf o yüzden kullanmıyorum çamaşırda ben de cnm. Çift durulama yapmadan olmuyor bence de. Ama çocuk odasının herşeyini ve koltukları onunla sildiriyorum.
tortu bırakıyordur ekstra durulamak gerekiyordur, ben loc kullanıyorum o alanlarda çokta memnunum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…