2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizim irem kız kısa kollu giyiyormus,ic badisiyle.bence bizde evde öyle yaparız..

Bu arada ptesiden itibaren hava socaklıgı 6-8 derece düşecekmiş cok sükür...
Ayy sukur yaaa walla kis bitsin dedik dedik suan qelse hayir demem :):))

Bugun göbek deliğimin orda müthiş bir sızlama oldu elımle ellıyorum yokluyorum nasıl acıyor acaba fazla gerilmekten mi oldu ? Böyle olan. Varmı

haha aynen en guzeli kendileri secsinler :)))

Maşallah çok sevimli Allah bağışlasın
bende aynıyım gece yatarken ayaklarımı yüksekte tuttuğum halde inmiyor , daha etkili çözüm için internete baktım bişey bulamadım
yani anlamadim bisey yoktu, son 3 gundur sicaklardan midir nedir balon gibi sisiyolar

Yok canim niye kizayim cok saqol fikirlerin icin dusuncelerin icin olurmu oyle sey sonucta burda hepimiz birbirimizin iyiliqini dusunuyoruz
Oqun sen yazmistinya buyuk bardakla deneyin diye farkettim ben onla hem daha cok hemde daha quzel iciyorum iyi fikir oldu banada basucuma surahi koydum qceleri mutfaqa qitmeye useniyodum artik o sorunumda kalmadi qunde 12 bardaqi buluyo ama yaz qeldi haklisin en az 3 lt olmasi lazim baslayim yarin artik

Tayt giymiştim temizlikte,, ama çok terledim ondan oldu heralde (
gecmis olsun ihmal etmeseydin aslinda gece yatarken surseydin hazir hareketsizken.
Haziran analarına mı sorsak ne giydirmiş hastane diye :)) huu komşu komşu gibisinden?
aklima gelmedi degil. temmuza da gidebiliriz haziran analari dogurdugunda bu kadar sicak degildi

Bende yavaş yavaş başladım hazırlığa. Fındığımın kıyafetlerini yıkamayla başladım. Bugünde bi gaza geldim ütüledim ama bu sıcakta o buharlı ütü tam bir işkenceydi.
O gaz bana da uğrasın yaa ben erteleyip duruyorum sırf şu ütü yüzünden

Şimdi girdik eve dışarısı bir güzel esiyorki anlatamam evler sıcak ama yanlız ayaklarım şişti

arch2401 canm ultrasonda söylenen kişo ile gerçek kilosu arasında ne kadar fark oldu? 200-300 gram fazla söylüyor diyo genelde tecrübeli anneler. Merak ettm belki gözlemlemişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…