ya kızlar deependi bulamıyorum marketlerde siz nerden aldınız
bir de bebişin kıyafetlerini yıkayınca farkettim ki kısa kollu hiçbişeyi yok çocuğun
alışveriş yolu göründü yine ama dışarı çıkmaya gücüm yok o nolucak bilemiyorum
ayrıca temizliğe yardımcı bayan bulamıyorummm
yarın biriyle görüşücem inşlh olur
bir de bebişin kıyafetlerini yıkayınca farkettim ki kısa kollu hiçbişeyi yok çocuğun
Bizimde hiç kısa kollu muz yok sadece çıt çıt li body ler var hep alt üst takım ben ama ben şimdi almicam duruma göre doğumdan sonra çıkar alırım artik
yan yatarken zor olmuyor mu oyle? bizim yatak cok yumusak, suan vucudumun en agir bolgesi karnim oldugu icin en cok orasi gomuluyor. bide ayaklarimi yastik uzerine kaldirirsam v seklini alirim ama deneyecegim bunu yine de. muhtemelen sabah uyandigimda yastik yerde olucak ama olsun
Armut.com diye bir site var. Temizlikçiler teklif veriyorlar. Hiç kullanmadım ama okumuştum hakkında. Bir bakabilirsin. Depend'i de normal marketlerde bulabilirsin, happy, Migros, Carrefour vs. Bazı marketlerde olmasa da bazılarında oluyor. Birkaç tane gez istersen. Hiç olmadı eczanelerde de vardır herhalde.
Offff uyumak istiyorum artık yeteeerrr biri bitse diğeri başlıyor sorunların. Sanki yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum. Ne güzel gidiyorduk bu zamana kadar. Ama şu iki haftadır kabus gibi geçiyor 24saat.
Rabbim hepimizin evlatlarinin bahtini acik etsin cnm.... tabiki basta saglikli olsun sanirim göz rengi degismez ben de esim de renkli gozluyuz aile de de bolca var
arch2401
canm ultrasonda söylenen kişo ile gerçek kilosu arasında ne kadar fark oldu? 200-300 gram fazla söylüyor diyo genelde tecrübeli anneler. Merak ettm belki gözlemlemişsindir
Cnm ben pazar hastaneye yattim dr um 2150 gr demisti carsamba irem dogdu 2210 gr yani grami gramina tuttu olcu... yalniz bilin ki cocuklar ilk bir hafta kilolarinin yuzde 10 nunu kaybediyor. Diyelim 3000 dogdu 2700 e fln iniyorlar cunku vucut odem atiyormus
Internetten almistim dependi... 2 paket 10 lu bitirdim. Kan cok geldiginden degil de bir surede degistirmek lazim bu sebeple cok kirlenmeden 4 ila 6 saatte bir degismek gerekiyor.
Canim insallah 3000 kg olalim oncelikle simdilik ilk temennim bu yonde. Anne karninda aldiklari kadar disarda cok kilo almiyorlar mesela bizimki daha dursaydi 2700 olmustu ama nasip kismet saglikli ya bin sukur kilo da alinir evel Allah
Evt cnm sirf meme ikinci gunden beri şukür bu sebeple sarilik da olmadik sen biliyorsundur ama bilmeyenler icin de yazmis olayim anne sutu sariliga karsi koruyan yegane seymiş insallah herkesin sutu sorunsuz bicimde gelir. Solgarin bir vitamini var isteyen olursa yazarim o da sut arttirici bir vitamin bulmasi zor oluyor biraz arayip taramak gerekiyor ama faydasini gordum
Amin cnm insallah topigimizdeki tum annelerimiz saglikla guzel meleklerine kavusur. Herkese de moral olsun diye paylastim artik bebisler dogsa bile birseycik olmayacak Allah in izniyle
Oyy masallah guzelligiye bak sarışın fıstığım ins kendi kadar bahtıda güzel olur Rabbim tüm kötülüklrden korusun dikkat et nazar degmesin sürekli oku annesi:)
Doğduğunda ilk günler 1 nar tanesinin suyunu ağzına sıkıyorsun bu kadar :) anne sütünden önce diyor ama ben narı evde unuttuğum için ertesi gün yapmıştım yine de ile yaradı bence bu kadar gazsız olmaz çünkü erkek çocuk :))
arch2401
canm ultrasonda söylenen kişo ile gerçek kilosu arasında ne kadar fark oldu? 200-300 gram fazla söylüyor diyo genelde tecrübeli anneler. Merak ettm belki gözlemlemişsindir