2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canm ben adını öğrenmek isterim. İlkinde az diye bunda da korkularim var şimdiden. O yüzden söylersen sevinirm

Nar bulur muyuz ki yaz günü yaa

Duydum evet. Nar ben de bulamadım hala bulamazsam soda denicem bu sefer. 1 nar tanesinin suyunu sıkıyorsun ağzına ilk gün bu kadar :) hamile manavlarında arıcam olmadı vakit de daraldı. Herkese soruyorum ama yok

Ben hiç aç kalmadığım için hiç öyle demediler bana :)) dediğin gibi yemek çok önemli. Ben her dr kontrolüne giderken 1 çikolata yiyorum mesela. Hiç hareket etmediği vs olmadı. Aç kalmıyorsun dimi Evininhatunu öyleyse öğün sayını arttır bakalım belki hareketlenir

Mayıs ve haziran annelerini okurken aynı şeyi düşündüm. Arch cimcime ve bende aynı günlerde sancı başlayınca daha bi emin oldum :) etrafımdada çok duyuyorum. Algıda seçicilik de olabilir başıma geldiği için tsbi :)

Artik korkmayın rabbimin izniyle birseycik olmaz dr um hep temmuz basi dogarsa kuvoze girmez diyordu.

Yalnız değilmişim şükür :)) Güvenli olanı ne deyip istiyoruz acaba cnm? Ben fiyatları da hiç bilmiyorum wala :)
Tefal clipso diye söyledi herkes. 450 lira falandı son modeli yanlış hatırlamıyorsam:) ama dediğin gibi istek listeme ekledim uygun anı bekliyorum şu an :) zaten srninle çok benzeşiyoruz sen anlatırken altına imza atıyorum:) burç bu kadar etkiliyo demek ki insanı. Ben de yemeği tam tarifle yaparım ve arıyorum kırmızı biber dedi bende yeşil varsa keyfim kaçar otururum geri :) ablam kafasına göre ne yemekler yapar o da aynı ananın kızı ama alakamız Yok :)))) el becerisi genlerimizin tamamını toplamış sağolsun bana hiiiiç kalmamış :)

Artik korkmayın rabbimin izniyle birseycik olmaz dr um hep temmuz basi dogarsa kuvoze girmez diyordu.

Yok korkmuyorum artık sayende :) medarı iftiharımız oldun sen :) Allah'ın izniyle eviniZe de geçtiniz ohh mis. Seninle aynı gün Doğum yapabilirdim ama zamanı varmış durdu. Ama Doğsa da sıkıntı olmayacağını gördük içimiz rahat artık. İnşaAllah biz de o günleri görürüz sağlıcakla evimize getiririz kuzuları başka duam Yok şu an. 36. Haftaya girdik daha ne olsun..

Çok üzücü bu durumda anneden böyle bir hareket ama sakin kalmaya çalış canım. Başka yardım edebilecek kimsen Yok mu kv görümce kardeş falan??
Yoksa da eşin yanında üzülme Çok dua et normal Doğum olsun ve hemen ayağa kalkıp bebeğine kendin bak. Gaza getirmek gibi olmasın ama ben olsam hiç bişey demez Doğuma gider anneme de söylemezdim. Sağdan soldan duydu mu torunu olduğunu aklı başına gelir bence Bebeğin sağlıklı olsun senin de ihtiyacın olmasın kimseye İnşaAllah üzülme.

Bizimkide yattı uyudu valla uyuz oluyorum o uyurken ben uyuyamayınca
Benim ömrüm o uyurken uyumaya çalışmakta geçiyo. Adam kafasını yastığa koyar koymaz değil daha kafa yoldayken uyuyo nasıl beceriyo anlamıyorum:))) ben uyumadan uyumıcaksın diyorum saçıma masaj falan yaptırıyorum film izlettiriyorum zorla öyle benden sonra uyuyo :))) ya ne istiyosun benden diyo. Ne isteyebilirim ben sağ sol sağ sol dönerken yanımda 10. Rüyaya geçmeni mi izleyeyim Allah Allah :) zaten kuş uykusu oluyo çocuktan sonra uykular

Oh Ne güzel, ben de gitmek istedim ama korktum oralarda sancım gelirse diye . Şansın varsa git tabi, mis gibi. Ben erimeye başladım artık buralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…