2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim iste 3 oqun normal yemeqimi vs yiyorum arada meyve falan yiyorum bu yani :):) ac kalmiyorumda bu hareketsizlik niye anlamadim yani bazen oyle oluyo 2 qun aktif 2 qun pek sakin falan :) doktorada qitmedim artik kafaya takmak istemiyorum skldim yani qercekten doqup qozumuzun onunde olsunlar en quzeli hayirlisiyla :):)

Kızlar bende tansiyon düşüklüğü var, içinizde yaşayan var mı? Doktora her gittiğimde normal çıkıyordu tansiyon ama doktor arada kontrol et tansiyonunu demişti ayak şişliğinden dolayı yüksek tansiyondan korkarak. Ben de iki gündür gün içinde ölçüyorum bazen normal bazen düşük çıkıyor. Ama düştüğü zaman fark ediyorum, bütün enerjim çekiliyor, soğuk ter basıyor vücudumu, kolumu kaldıracak dermanım kalmıyor. Eczacıya sordum hamilelikte normal dedi, bu hafta kontrolüm var doktora da soracağım bakalım.

günaydın mutlu pazarlar
Canım düşük tansiyondan korkma, yüksek tansiyondan kork o da anlık birşey mesela ilk çocuğumda herşey yolundayken 38 haftada kontrole gıttıgımde şüphelenip ertesi gün çağırdığında Doğuma almak zorunda kalmıştı normalde hiç tansiyon şikayetim olmadı.

Hahahahaha resmen kendimi gördüm sende biz de böyleyiz

canim oncelikle hixbirswye üzme kendini . bende aynen arkadasin yazdigi gibi yapardim kimseye haber vermez doguma giderdim. zaten normal olursa allahin izniyle cok kimseye ihtiyac olmuyor gerekirse yardimci olmasi icin bir arkadasin gelir. inan ben 3 doguma gittim sadece kayinvaldemi aradim eşimi bile aramadim annemi aradilar hastayim geleyimmi dedi. zaten ben sanci cekerken pek kimseyi yanimda istemeyen bieiyim. ilk gece sadece önemli hastanede eger dikis falan cok olmazsa hemen ayaga kalkarsin bebisne bakarsın nolur takma kafana güçlü anne olmaliyiz . sen supersinnnnn . rabbim yar ve yardumcin olsun. benim erken dogum riskim var babam yogun bakimda kayinvaldem memlekette ve evde 3 cocuk var eşimde geceleri ise gidiyor. inan birsey olsa sessizce doguma giderim heralde diyorum. cocuklari eltime birakirim mecbur daha hicbirsey alip hazirlamadim düşün.

hakikaten aynıyız :) ben de farkettim :))) benim de erkek kardeşim öyle üstelik, gece yarısı yemek yapıcam der, oğlum dolapta bişey yok dersin bi bakarsın sofra donatmış. Bi de adam işinin yoğunluğundan sabah 6 da falan çıkıyo evden,, ev kadını olaydı ne olucaktı demek :))) tefali de yazdım kenara bu arada cnm,, saol :))

Çok sevindim cnm,, biz de ilkini sarılık olmadan atlatmıştık, darısı bunun başına :) dediğin gibi anne sütü çok çok önemli. Vitaminin adını da elbette isteriz seve seve :))))

Bende bulamadım kadın yaa..Hepsinin gözü tok olmuş haber bekliyorum Bulsaydım çıksaydı aradan rahatlicam.. En kötü şirketten çağırim diyorum onlar da işini yapmiyo diyolar napcam bilemedim.. off insanın yardım edecek kimsesi olmayınca yanında zor

gecmis olsun ihmal etmeseydin aslinda gece yatarken surseydin hazir hareketsizken.

aklima gelmedi degil. temmuza da gidebiliriz haziran analari dogurdugunda bu kadar sicak degildi
Saol cnm,, gece nasıl yorulmuşsam sadece iki kez uyandım. Mucize :))) süremedim bişey ama geçmiş çok şükür,,, inşallah olmaz tekrar, feci bişey çünkü :))

düşük tansiyon çok önemli değil yeterki yukselmesin bu sıcaklarda yorgunluktan da düşebilir dinlen bol bol ama yüksek tansiyon anne ve bebeği tehlikeye atıyor Allah korusun hepimizi

Cnm bepsi bir değildir elbette ama şirket ben daha önce bekarken denemiştim. Rezaletin had safhası diyebilirim. Şöyle ki, içtikleri sigaraları bile küllükte bırakmışlar. Elbezleri lavabonun içinde kirli kirli... cama falan zaten ellerini sürmüyorlar, o ayrı bi işmiş, yani onu tek seferde yapıyolar anca :))) geldiler direk mop yok mu dediler zaten! Bi dahakine getirelim biz falan diyo kadın... Ne mopu, öyle temizledikten sonra ben de temizlerim, anam babam usulü elle siliceksiniz dedim yok biz öyle yapamayız dedi... neyse, en son artık şaşkınlıkla bakarken "biz daha çok rezidansta falan bekar evi temizliyoruz, orada da bi çarşaf değişiyo, ortalık toparlanıp şöyle bi üstten mop atılıyo" dedi kadınlardan biri. Burası kadın evi, yani aile evi sayılır, ona göre temizliceksiniz dedim; işte kör topal yaptılar bişeyler, ay dolunca da gönderdim gittiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…