2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

canım c.tesi gittim yani 35+2 falandı 2565 drdı doktoruma güveniyorum diğer konularda ama bu tarih konusunda zezaryen olucaksa kendi kafasına göre ayarlıyo biraz gibi geliyo off o kadar karıştım ki, en güzeli aslında sancın gelicek gidicen doğurucan işte

biz de c.tesi günü eşim bişe alıcaktı arabayı parketti biz kaldık 10 dk içinde belki 15 kişi vantilatör bakmaya geldi 1 milyoncuya:)

Başka bir doktora gitsen canım? Tavsiye üzerine gidebilecegin birini bulabilirsin bence. Erken ameliyat olup için rahat etmeyecekse bence öyle yap

ofelyam aslında anlattığna göre 24 ünde 38+4 oluyorsun. Doktorlar sezaryen için yaklaşık bu tarihleri tercih ediyolar zaten . Tabi eğer sezaryeni de normal doğum gibi sancı gelince yapmak yönünde anlaşmadıysanız

Başka bir doktora gitsen canım? Tavsiye üzerine gidebilecegin birini bulabilirsin bence. Erken ameliyat olup için rahat etmeyecekse bence öyle yap

evet öyle mi yapsam acaba ya?ilk gebeliğimden beri aynı doktor ama başka bi görüş almak iyidir dimi kime gitsem acaba?tavsiye edebileceğiniz kimse var mı?

şöyle eski literatüre göre 38 bitince almak uygunmuş planlıysa diolar, ama artık 39 bitmeden alınmasının bebeğin gelişimini tam tamamlamadan olucağı yönünde kabul ediliyormuş

Gunler yaklastikca hem hryecan hem stres oluyo insan ya Allah'im saqlikli doqsunlar baska bisey istemiyorum ya

Kızlar benm oğluş haftalardır hep solda hareket ediyor. Dr sordum poposu ordaymş. Doğum pozisyonu almş ama hiç yer değişmez mi öyle ya. hep solda ama nadiren sağda zayıf hareketler. Niye öyle

İki iyi haber almışsın cnm, ne güzel işte :) hiç sıkma canını,, ne eksik şimdi? Acil olanlardan?
Canım ev yerleşmedi hala ve kıyafetlerinin hic birisini yıkamadım. Odası da depo gibi oldu. Tum ivir zıvır eşyalar orada. Annem de malum sebepten gelemiyor tedbir amaçlı erteliyoruz gelmesini...

Sağol canım. İşte biz ağustos ortası beklerken doktor temmuz 20 den sonra agustosa kadar gelir dedi.... hayırlısı bakalım. Senin miniklerin nasıl? Doğum tarihleri belli oldu mu?

evet öyle mi yapsam acaba ya?ilk gebeliğimden beri aynı doktor ama başka bi görüş almak iyidir dimi kime gitsem acaba?tavsiye edebileceğiniz kimse var mı?
benim yok malesef canım hangi sehirdesin ona göre arkadaşlar yardimci olurlar belki

Canım biranda doktor öyle deyince çok duygusallastim ama bugün iyiyim. Kendimi adapte edip tüm işleri sıraya koyacağım. Yardım edecek kimse de olmayınca gözüm çok korktu ama hala enerjim varken hızlanmam gerek..

Canım sen de çok geçe bırakma temmuz 20 ye kadar herşeyi hazır olsun... Benimki de inşallah ağustosun ilk haftasını bekler...

gecenın 3 de bende balkonda ıslanıp gezinenlerdenim komşular görse bu kadın napıyorsun dıcekler

inşallah Şen'de sağlıklı bir şekilde kıracağına alırsın yavrunun Can'ım eş yaşlanmasını kafana takma zaten bebegının kilosu maşallah yerinde ,Fatma anamızın otunu bende ilk doğumumda yaptırmıştım ama ona bazı duaların okunması gerekiyor bana bir arkadaş yapmıştı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…