2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dün ilk anda çok korktum o kadar aydır hazırlanıyorum ama bir anda hiç hazır hissetmedim ama şükür bugün daha bir alıştım bu ay anne olacağım fikrine.

benimde ilki sezeryan ama senin çatın darsa zaten normal dğum yapamazsın ama bence beklemelisin doktorlar kendi kafasına göre tarih veriyor işlerine uygun şekilde hamileliğinde bir süresi var sonuçta yurtdışında 42 haftaya kadar bekliyorlar

Canım benim de 32 haftalıkken 2 hafta kadar ilerideydi doktor sadece bir hafta kadar erken gelebilir demişti ama dün beklemiycek bu kız dedi ama bu defa tam 2 hafta 5 gun ileri çıktı. İnşallah herşeylerini tamamlayıp zamanlı gelirler...

Kızlar benm oğluş haftalardır hep solda hareket ediyor. Dr sordum poposu ordaymş. Doğum pozisyonu almş ama hiç yer değişmez mi öyle ya. hep solda ama nadiren sağda zayıf hareketler. Niye öyle
Canım benm de hep sağda poposu hep o taraf şişiyor hatta biz de sevdi heralde orayı diyoruz . Normaldir bence

aynen benimde öyle yapabileceğim oda çok küçük haksızlık olcak ama yapmazsam yine haksızlık olcak :) kızıma çok güzel oda hazırlamıştık . ben bu arada daha hiç hazırlık yapmadım sizler ne güzel işlerinizi bitirmek üzeresiniz . 2 hafta sonar izne çıkıorum o zaman tamamlamayı düşünüyorum inşallah

tamam canım çok saol aynen burda böyle oluyo maalesef

bizim de öyle canım ikincilerde öyle oluyo bence şu anda yatağının üstünü hiç bişe sermeden dolap olarak kullanuyoruz:)

evet herhalde sezaryeni yapamıycak dr yoktur dimi? hiç olmazsa beklesem o konferanstayken başka bir dr doğurtur herhalde ya off

inşallah canım

Canım bu divan kullanışlı mı? Ben de önümüzdeki ay özellikle bebeğin odasına almak istiyorum ama fiyatı süngersiz 1000tl. O kadar para verip kullanışsız olur diye emin de olamıyorum..
Oyun odaları da güzel olmuş zevkli anne :))

Kızlar benm oğluş haftalardır hep solda hareket ediyor. Dr sordum poposu ordaymş. Doğum pozisyonu almş ama hiç yer değişmez mi öyle ya. hep solda ama nadiren sağda zayıf hareketler. Niye öyle
Canim benimde hep saqda yani nerdeyse solda hic qormedim hatta dun quluyoruz esimle bu niye burda karnimin yarisi bos bi bebek daha siqarmis diye

Amin canım ınşallah. Perşembe kontrol var benimde bakalım ne diyecek benim suyunda fazla çıkmıştı şimdi bi an bende telâşlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…