- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Canim.acayip sismis yaaaa aqri yapmasa bari bence mutlaka sorKaşınıyorve ayakkabım çok fena sıkıyor artık . Bu kadar şişlik normal değil bence yarın kontrolüm var soracağım
Cnm tuzu baya kes bol bol su iç aksam yatmadan önce parmak uçlarını hareket ettir korkutmak gibi olmasın ii şişmiş valla benimde ellerimde oluyor ara ara ama bu kadar deilKaşınıyorve ayakkabım çok fena sıkıyor artık . Bu kadar şişlik normal değil bence yarın kontrolüm var soracağım
gittigidiyor, hepsiburada ve n11 sitelerini takip etmeni oneririm. ben o sekilde ucuza aldim. gunluk indirimler oluyor bazi magazalarda denk getirirsen super olur. suan ne kadar bilmiyorum ama ben 207 liraya almistim. ebebekte 239 altina dustugunu hic gormedim.Ben de mamajoo konusunda kararlıyım ama tek çifte karar veremedim fiyatlara bakıcam eğer dediğin gibi az olursa ben de çift alırım muhtemelen
Tansiyon una bi baktır canım sağlık ocağında istersen. Geçmiş olsunKaşınıyorve ayakkabım çok fena sıkıyor artık . Bu kadar şişlik normal değil bence yarın kontrolüm var soracağım
Zenginliğe bak :))) Allah daha çok versin daha ne :)
ay ben hep bir ay sonra havalar serinler giydirirz diyordum ama bir ay sonra o takımlar olmaz degilmi bidiklaraAyy hani üşücekti bunlar :)) o kadar uzun kolluyu takımı boşuna mı aldık
hayır maalesef öylece bakisiyoruz eski ve yeni koltuklarla esimde uyuyor akşama yola cikicak diye bekliyoruz bakalım:) diğerlerini napıcan, karar verdin mi ?
Kaşınıyorve ayakkabım çok fena sıkıyor artık . Bu kadar şişlik normal değil bence yarın kontrolüm var soracağım
Aman her sene son birkaç on yılın en sıcak ve soğukları denk geliyor zaten, bu sene doğmasa seneye 93 yılın diyecekler yine en sıcaklar olacak. Hep bu küresel ısınma belasından çekiyoruz bunca sıcağı teri :)Ay hakkaten ya dediğin gibi kesim yaparak iş görür ancakkim dedi ki 90 senenin en sıcak yazında dogurun diye dimi ama
Ben 38 dim artık 40 giyiyorum :))Canim.acayip sismis yaaaa aqri yapmasa bari bence mutlaka sormesela ben heo 37 qiyerdim simdi o bile bol qeliyo milletinki siser ben zayifladimmi ne :):)
Eşimlebirlkte yapacağız canm çok sagol öneriler için. Başkasının yaptığı hiç içime sinmiyor. Kendim yapıyorum. Esimde titiz dir o yüzden biz yapip bitiririz insallahÖnce duvarlar, yağmur geçince camlar, istediğin zaman da dolap içleri. Ama tek başına yapma, yanında birileri olsun çünkü duvar ve cam için hem uzanman gerekiyor hem de dengen bozulabilir Allah korusun. Riskli şeyler bunlar bizim için.
zenginlik hiç güzel bişey değilmiş ozaman salonun ortasında yeni koltuklar evde tasiniyormusuz gibi bir durum oldu
ay ben hep bir ay sonra havalar serinler giydirirz diyordum ama bir ay sonra o takımlar olmaz degilmi bidiklara
hayır maalesef öylece bakisiyoruz eski ve yeni koltuklarla esimde uyuyor akşama yola cikicak diye bekliyoruz bakalım
Çok saol cnm :) epey kullanışlı, biz 2 senedir onda uyuyoduk kızımla. Gündüz de o oynarken rahat rahat odasında oturuyordum. Fiyatı yatakları montajı vs ile 1500'ü buluyor. Ama değer bence. Baksana oda oda gezdiriyorum ben :))))Canım bu divan kullanışlı mı? Ben de önümüzdeki ay özellikle bebeğin odasına almak istiyorum ama fiyatı süngersiz 1000tl. O kadar para verip kullanışsız olur diye emin de olamıyorum..
Oyun odaları da güzel olmuş zevkli anne :))
Çok şirin bi oda olmuş:)Küçük odamızı epey toparladım hanımlar,, doğumdan sonra bavullar, merdiven vs de annemlere gidicek; duvardaki rafı söktürüp ikeadan daha sevimli bişeyler yaptırıcam vs,, o zaman daha güzel olucak. Ayşe şimdiden orada oynamaya başladı :)))
Aman her sene son birkaç on yılın en sıcak ve soğukları denk geliyor zaten, bu sene doğmasa seneye 93 yılın diyecekler yine en sıcaklar olacak. Hep bu küresel ısınma belasından çekiyoruz bunca sıcağı teri :)
Hangi site cabım , uzun uzun anlatan yerleri ben de seviyorum da bakayımGünaydın cnm,, çok saol. Buradaki takvimi unutuyorum ben :))) başka bi sitededen takip ediyorum uzun uzun anlattığı için ama orada da yazmıyodu hiç. Ellerim falan da boğum boğum oldu,, bi anda alınınca o da normaldir heralde o zaman :)
Maşallah canım ne kadar güzel gelişmiş inşallah doğumunda çok güzel olut su gibi akar gider hayırlısı ile sağlıkla al kucağına canımKızlar dün kontrolüm vardı. Doktorum eşin yaşlanmaya başlamış yavaş yavaş dedi. Normal bişey mi bu sıkıntı olur mu dedim yoo 36. Haftadasın doğumun yakın olduğunu gösterir bu haftalarda normal bişey dedi. Ama ben dayanamayıp netten baktım aman Allahım ne senaryolarofff şu eşten nedir çektiğim isticem onu doktordan eve getirip pıçaklıcam sabahlara kadar :) yok doğumda kanama olur durmaz bebeğin gelişimi durur anne karnında felan neler yazıyo bu herkesde olan bişey mi yoksa kötü bişey mi gerçekten duydunuz mu böyle bişey daha önce??
Bebeğim de 3149 gram olmuş. Başı dönmüş sonunda normal doğum pozisyonuna. 32 de tersti. Ve ben hala dönmedi dimi dedim doktora bu gittiğimde. Nerden anladın dedi. Göğsümün altında sivri bi çıkıntı var kafası işte dedim. Yok poposu o dedi güldü. Ben sırma saçlarını okşuyorum zannederken poposuna masaj yapıyormuşum meğerVee vajinal muayene de yaptı 1 cm açılmam var... Haftasını doldurursa 4kg yi geçer bu kız Doğum zor olabilir dedi. Yatak istirahatimi kaldırdı hatta yürüyüş verdi hergün. Yarım saatle başla 1 saate çıkar dedi. Ama hareketlerine dikkat et ani hareketler yapma dedi eş yüzünden. Ben erken Doğum riskim var falan deyince Yok şu an doğsa da hiç bişey olmaz annesi dedi hatta dua et doğsun gibi konuştu sanki. Kilosu çok diye mi yoksa eş muhabbetine mi bilmiyorum. Sağlıkla bi doğsun şu kız başka bişey istemiyorum.. her gittiğimde Yeni bi şok yaşatıyor anasının kuzusu.
Bi de çok dondurma yemiyorsun dimi kilo aldıracak şeylerden ve turşu vs tuzlu herşeyden uzak duruyorsun dedi. Bu sıcakta dondurma yeme mi diyorsunuz bana dedim.şakacıııı Sıkıysa sen yeme der gibi oldu :) Dondurma masum ama haftada 3 gün 2 cup yiyebilirsin aşma bunu dedi Benim bey atladı tabi her zamanki gibi 1 günde 1 kiloluk kup değil yani dimi hocam dediyok yoookk al elinden yedirme diyo doktor da. Adamı dövdürücek bana :) elimden dondurmamı alıcakmış. Pıhhh cesaret bile edemez :)))) bana 30 haftalıktan beri 4 ü geçer Doğum zor olur diyet yap diyo. Muzu kuruyemişi kaşar peyniri vs kilo yaptığını bildiğim ne varsa kestim son 3 haftada 850gr almış. Yapısal demek ki benim yapabileceğim bişey yok. Gün içinde Meyve yiyorum 4 5 öğün. Bazen yemek bile yemiyorum meyve de mi kilo yapıyo ki.
Bir de güneşte çıkma dışarı dedi. Akşam yap yürüyüşleri dedi. Ödemin artar tansiyonun düşebilir dedi. Nitekim 2 haftadır evden çıkmıyorum Ya bugün yatak istirahatini kaldırınca kendimi yollara vurdum ve elim karıncalanmaya başladı bir ara. Bir baktım ki dolma gibi şişmiş parmaklarım birden.. sonra geçti ama bi korktum noluyo diye. Bidaha güneşte çıkmam.
Kontrollerimiz de haftada 1 artık. Ve sabah al randevuları dedi neden dedim Doğum başlamışsa yatıracam direk çünkü dedi. Ayy resmen Doğumdan bahsetmeye başladık Allah'a şükür:) bitti gibi süreç..
birde beni muayene ederken Doğumhaneden aradılar biri Doğum yapıyodu. Suni sancı verelim mi dediler hayır kendi sancısını çeksin biraz topa oturttur gezdir falan dedi. Hayalimdeki Doğum.. teli kapatınca suni yi verince çok bağırıyorlar beni de strese sokuyolar sona doğru uzarsa iş veriyorum dedi. Yaa süper bende bunu isticektim sizden dedim. Zaten standardımız bu dedi çok sevindim:)) ama şöyle de bişey var dedi ilk sancılar zaten çekilebilir oluyo 4 5 cm i geçince suni veriyoruz ondan sonraki 2 3 saat zor zaten ama suçlu suni sancı oluyo dedi :)) çok mantıklı :) bugün yarın bekliyoruz artık hakkımızda hayırlısı. Rabbim sağlık versin hepimizin kuzularına.
Fatma anamızın eli otu var duydunuz mu?? Onu da çıkardım son olarak. Doğuma giderken suya koyucam. Açılmayı kolaylaştırdığı söyleniyor.O iş de tamam. Artık hazırım İnşaAllah:)
Bugünl
ayyy özür dilerim o kadar da dikkat ettim negatif bişey söylemiyeyim diye. Yani odaklanıyorsun Ya ondan başka bişey görmek istemiyosun. E sancı çekiyosun çok doğal değil mi:) Adet sancısını Bile anlatsak öyle demez miyiz insanın gözü hiç bişey görmüyo deriz :) aynı şey, bak burda kaç normal Doğum yapan insan var. O kadar korkunç bir süreç olsa direk demezler mi assssla normal istemiyorum isteğe bağlı sezaryen olucam diye. Aksine hepimiz dua ediyoruz bi sıkıntı çıkmasın da bunlar da normal gelsin diye. E öyle güllük gülistanlık bir ortam olmuyo doğru. Kolay değil bir can geliyo dünyaya. Ama aynı zamanda dünyanın en güzel hissi Doğum anı o ohhhhh dediğin an herşeye tüm sancılara bedel hele yavrunu koynuna koydukları an Yok mu... İnan kokusu burnumda hala. O ilk Bakışı ağlayışı... Hiç korkma gerçekten çok doğal ve unutulmaz bir süreç.
Göğüs acısı çekerken demiştim ki birkaç Doğum daha yapsaydım da bu kadar yara olmasaydı göğsüm çok iyi hatırlıyorum. Demek o Bile Doğumdan daha kötü :) ve unutuyorsun o sancıymış kesiymiş hayal oluyo.
Canım satmak benim işime gelir aslında ama ben yaklaşık iki aydır bir spor aletini satamadim letgodan :)) koltuklar ne kadar sürer Allah bilir koyucak yer olsa koyar yine satmayı düşünürüm olmadı cagiricam ikinci elciyi alsın götürsün yok pahasına gidicek biliyorum ama yapicak bişey yok 11 yıldır kullanıyoruz hicbiryerlerinde yırtık sökük yok ben kaplatmayi düşünüyordum hatta renkleri çok açık ve artık sınır geldi sürekli koltuk yikamaktan:))) aslında satsan iyi olmaz mı? Let go'dan falan?
al benden de o kadar. burasi da oyle, cam onunde oturursan usuyosun ama evin ici sicak. kafayi yicem. neyse yine de serinledi ya sukur bogulmuyorum bu sabah nefessizlikten :))
ahaha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?