2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kaşınıyor ve ayakkabım çok fena sıkıyor artık . Bu kadar şişlik normal değil bence yarın kontrolüm var soracağım
Canim.acayip sismis yaaaa aqri yapmasa bari bence mutlaka sor mesela ben heo 37 qiyerdim simdi o bile bol qeliyo milletinki siser ben zayifladimmi ne :):)

Kaşınıyor ve ayakkabım çok fena sıkıyor artık . Bu kadar şişlik normal değil bence yarın kontrolüm var soracağım
Cnm tuzu baya kes bol bol su iç aksam yatmadan önce parmak uçlarını hareket ettir korkutmak gibi olmasın ii şişmiş valla benimde ellerimde oluyor ara ara ama bu kadar deil

Ben de mamajoo konusunda kararlıyım ama tek çifte karar veremedim fiyatlara bakıcam eğer dediğin gibi az olursa ben de çift alırım muhtemelen
gittigidiyor, hepsiburada ve n11 sitelerini takip etmeni oneririm. ben o sekilde ucuza aldim. gunluk indirimler oluyor bazi magazalarda denk getirirsen super olur. suan ne kadar bilmiyorum ama ben 207 liraya almistim. ebebekte 239 altina dustugunu hic gormedim.

süt sağma makinaları çiftli çok iyi oluyor özellikle çalışan anneler için benim çok işimi görmüştü ki ben 1,5 yaşına kadar sağmıştım. bana yengem ameda marka vermişti çok güzeldi ama bozuldu ben kullanırken sonra . spectra diye bir marka aldım ben oda baya işimi gördü hatta2. arkadaşyım kullanıyor şimdi onu:)

Zenginliğe bak :))) Allah daha çok versin daha ne :)
zenginlik hiç güzel bişey değilmiş ozaman salonun ortasında yeni koltuklar evde tasiniyormusuz gibi bir durum oldu
Ayy hani üşücekti bunlar :)) o kadar uzun kolluyu takımı boşuna mı aldık
ay ben hep bir ay sonra havalar serinler giydirirz diyordum ama bir ay sonra o takımlar olmaz degilmi bidiklara

:) diğerlerini napıcan, karar verdin mi ?
hayır maalesef öylece bakisiyoruz eski ve yeni koltuklarla esimde uyuyor akşama yola cikicak diye bekliyoruz bakalım

Ay hakkaten ya dediğin gibi kesim yaparak iş görür ancak kim dedi ki 90 senenin en sıcak yazında dogurun diye dimi ama
Aman her sene son birkaç on yılın en sıcak ve soğukları denk geliyor zaten, bu sene doğmasa seneye 93 yılın diyecekler yine en sıcaklar olacak. Hep bu küresel ısınma belasından çekiyoruz bunca sıcağı teri :)

Eşimlebirlkte yapacağız canm çok sagol öneriler için. Başkasının yaptığı hiç içime sinmiyor. Kendim yapıyorum. Esimde titiz dir o yüzden biz yapip bitiririz insallah

:))) aslında satsan iyi olmaz mı? Let go'dan falan?

Çok saol cnm :) epey kullanışlı, biz 2 senedir onda uyuyoduk kızımla. Gündüz de o oynarken rahat rahat odasında oturuyordum. Fiyatı yatakları montajı vs ile 1500'ü buluyor. Ama değer bence. Baksana oda oda gezdiriyorum ben :))))

Çok şirin bi oda olmuş:)

O da doğru değişti dünya düzeni arkadaş, yazlar da değişik kışlar da... bize de uyum sağlamak kalıyor mecburen. Yakında mevsim denen şey tamamen kalmayacak zaten bu gidişle

Hangi site cabım , uzun uzun anlatan yerleri ben de seviyorum da bakayım

Maşallah canım ne kadar güzel gelişmiş inşallah doğumunda çok güzel olut su gibi akar gider hayırlısı ile sağlıkla al kucağına canım

yok canim senin negatif bir sey soylemen degil de bilmiyorum ya,korkuyorum fazlasiyla. bir de rüya gorunce iyice tırstım.
eminim cok guzel bir duygudur,cok cok kotu olsa kimse 2.yi 3.yü dusunmezdi ama ne bileyim iste
allahim cesaret versin bana ve benim gibi korkanlara

:))) aslında satsan iyi olmaz mı? Let go'dan falan?
Canım satmak benim işime gelir aslında ama ben yaklaşık iki aydır bir spor aletini satamadim letgodan :)) koltuklar ne kadar sürer Allah bilir koyucak yer olsa koyar yine satmayı düşünürüm olmadı cagiricam ikinci elciyi alsın götürsün yok pahasına gidicek biliyorum ama yapicak bişey yok 11 yıldır kullanıyoruz hicbiryerlerinde yırtık sökük yok ben kaplatmayi düşünüyordum hatta renkleri çok açık ve artık sınır geldi sürekli koltuk yikamaktan

al benden de o kadar. burasi da oyle, cam onunde oturursan usuyosun ama evin ici sicak. kafayi yicem. neyse yine de serinledi ya sukur bogulmuyorum bu sabah nefessizlikten :))

ahaha :))

aynennn anlattigin gibi canim:) disarisi acayip serin ,iceri adim atinca sicak yuzume vuruyor. ilk defa bu gece boyle oldum,fenalik geldi,kendimi o balkondan ona attim,neyseki yagdi da uyumusum 12ye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…