2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oo çok iyi almışsın ben bugün tekliyi 199 a gördüm hep bir iki hafta daha takip edeyim fiyatını en iyisi

hazir aldigin uyku seti yikayinca bozuldu mu?
ben aldim,daha yikamadim da,bozulur mu acaba dedim,suan boyle sert sekilli duruyor ya.

Canım artık normali sezeryan bile olsan doğumun kendi başlamasını beklemek tüm doğal doğumu destekleyen doktorların krtak fikri çünkü doktorun isrediği tarih değil bebek hazır olduğunda doğum başlayacak ve vicudun oksitosin hormonu salgılayacak süt üretimin hemen başlayacak ben olsam sezeryanda olacak olsam doğumumun kendi başlamasını beklerdim zaten sancıların başlarsa hemen doğum olmıyor ben ilkimde 12 saat sancı sonrası doğurdum suyun gelse enfeksiyon açısından 24 saat vaktin var bence internetten bu konuyu araştırmanı tavsiye ederim

Oo çok iyi almışsın ben bugün tekliyi 199 a gördüm hep bir iki hafta daha takip edeyim fiyatını en iyisi
tabi tabi takip et mutlaka denk gelir daha ucuzu. uygulamalari indir telefonuna bildirim geliyor hangi magazada ne indirimi var diye. hem de acip kontrol etmesi daha kolay oluyor.

Ben kaç gecedir ilk defa biraz daha aralıksız uyudum. Nispeten serindi çok şükür... gerçekten siniri blzuluyor insanın uykusuz kaldıkça

herkes uyurken sen uyuyamiyorsun ve en kotusu odanin sicagi. sicak olmasa yine yatarsin,kuzu koyun sayarsin ama yok yatilmiyor,o nevresim batiyor resmen.

burda acayip yagdi ve yagmurun sesi ne guzelmis megerse
bosuna sarkilar yazilmamis. yagmurun sesine bak,aşka davet ediyor

kızlar size muhteşem ayaklarımın resmini atıyorum
Canım ödemin çok galiba arda tansiyonunu kontrol etmelisin ve tuzu tamamen kes bence sadece salçanın tuzu ile yap yemeklerini birde ayklarını uzanırken yastıkla destekleyip kalp hizasına getirmelisin onunda faydası olur

tuz kullanmıyorum zaten babamda yüksek tansiyon olduğu için önceden beri alıştık tuzsuz yemeye.Tansiyon aletim var elimden geldiğince ölçüyorum ama sanırım bu biraz stresle alakalı dünden beri ailemin bana karşı davranış şekline çok üzülüyorum elimde değil son zamanlarımda yanımda olmicaklar sırf tatil uğruna ve buna tepki verdiğim için benimle konuşmuyorlar akşam eve gidiyorum yalnızım eşim gece de çalışıyor o yüzden normalde annemgile giderdim ama artık gidemiyorum biraz fazla taktım sanırım bu duruma yalnız olunca da düşün düşün kendi kendimi yedim

Amannnn canim ne takiyon walla benim annemde haftaya qidiyo cok kizdim.kirildim ama.suan resmen hazirlik yapiyoruz qidecek diye yardim ediyorum bende nornalde kirqinim ama basimiza kotu bi olay qeldi kafa daqitmasi lazim yoksa 2 qune bi acillik oluyo stresten bosver bebeklerimiz saqlikli olsunda qerisi kolay

Hoşgeldin, nasıl gidiyor hamilelik? Daha önce başka konularına denk gelmiştim... keyfin nasıl? Çok gençtin yanlış hatırlamıyosam,, daha rahat geçiyordur inşallah?
Yeni bir sayfa ile hayat devam ediyor canım..
Bazen iyi bazen sıkntılı olsada artık bebeğim için herseyi iyi görmeye calisiyorum ..
Size göre gençimdir ama hiç kendmi yaşımda hissetmyorum...
İlgin için tsk ederim genel olarak iyi sayılırım siz nasilsiniz kaç haftalıktınz

en güzel şeyleri onlarla yaparım diye son 3 haftaya saklamıştım izinli de olacam diye kapı süsü süslemeler ne hayallerimiz vardı şimdi hepsini tek başıma yapıcam kardeşimde onla gidiyor . kpss ye gircek kardeşim 16 temmuzda o bitince gidcez diyorlardı şimdide sınav ertelenebilirmiş 15 temmuz dolayısı ile 30 temmuza alınabilirmiş allahın sopası yok işte ne diyim.Ama unutmicam böyle yapmalarını yalnız bırakmalarını böyle üzmelerini beni

Insanin yasi deqil yasadiklari buyuturya o hesap birazda bende oyleyim 26 yasindayim ama bana sorsan 50 yani hayirlisi olsun canim herseyin suan en onemli sey bebeklerimiz :) hosqeldin buarada aramiza 32 haftadayim bende

Hangi marka aldın canım

MAVI_BEYAZ Gözün aydinnnn. Bana kalırsa kötü bir şey yok son haftalarda yaşlanması sıkıntı yaratmaz diye biliyorum. İnşallah sağlıkla gelsin kuzun. Hadi bakalım çalışmalar başlasın senin için:))) Bu arada merdiven inip çıkmak da çok faydalıymis diye biliyorum aklında bulunsun.

Insanin yasi deqil yasadiklari buyuturya o hesap birazda bende oyleyim 26 yasindayim ama bana sorsan 50 yani hayirlisi olsun canim herseyin suan en onemli sey bebeklerimiz :) hosqeldin buarada aramiza 32 haftadayim bende
Aynen canm bu arada aynıymişiz ben yarın 33 e gecicem nasil gidiyor nasilsin günlük hayatın nasil benimnyatmayla geciyor havalar çok etkiliyor bu aralar

evet canım kesinlikle çok çok doğru çok saol

Aynen canm bu arada aynıymişiz ben yarın 33 e gecicem nasil gidiyor nasilsin günlük hayatın nasil benimnyatmayla geciyor havalar çok etkiliyor bu aralar
Aramıza hoşgeldin canım:) Hamilelik takvimi ekleyebilirsin sen de bizim gibi. Profilden mi ne yapıyorduk onu. Unuttum şu an. Bilen varsa yardımcı olabilir. Ben de yarın 33'e gireceğim. Senin son adet tarihin nedir ? Ayniyiz galiba benim 23 Kasım

Canım biliyorum çok zor ama lütfen kendini daha fazla yıpratma .. ailemize en çok ihtiyacımız olan bir zaman evet haklısın ama bu onların tercihleri sen zaten tavrını koymuşsun gerisi onların vicdanlarına kalmış... canımı hiç sıkma eşin boş olduğunda destek olur gerekirse bir akrabandan veya arkadaşından destek rica et. Eğer maddi imkanın varsa sana günlük yemek yapmaya ve ortalığı toprlamaya biri ile anlaş. En olmadı 10-15 gün gerekirse dışardan birşeyler ye. Ama gerçekten stres en çom seni ve bebeğini üzer etkiler. Doğumdan sonra en çok ilk 20 gün birine ihtiyacın olacak. 20 günden sonra nispeten daha rahat olursun kendin de eşinin desteği ile başa çıkarsın inşallah allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…