- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
Oo çok iyi almışsın ben bugün tekliyi 199 a gördüm hep bir iki hafta daha takip edeyim fiyatını en iyisigittigidiyor, hepsiburada ve n11 sitelerini takip etmeni oneririm. ben o sekilde ucuza aldim. gunluk indirimler oluyor bazi magazalarda denk getirirsen super olur. suan ne kadar bilmiyorum ama ben 207 liraya almistim. ebebekte 239 altina dustugunu hic gormedim.
Günaydıııın
Çok teşekkür ederiz, amin inşallah
Ben ben
Dinlenince geçiyorsa, kanama lekelenme yoksaa, normal canım. Ben başından beri ne ağrılar yaşadım ya şimdi düşününce, çekmeler, batmalar, yürümemi engelleyecek kasılmalar. Heepsi normalmiş. Ama kontrolün dahilinde olsun. Stres yapma yeter ki.
Ay kıyamam, ne güzel haber bebeğin olmuş demek ki artık, hepimizin duymayı istediği şeyler bunlar. Bana artık doğabilir dese cam filan silerimVe oksitosin seviyemi artırıcı şeyler tabisi
Her şeyi internetten bile haledebilirsin hiç üzülme
Ooo iyi iyi sizin de pek bişey kalmamış artık. Doğumun ayak seslerini duyuyor muyuz kızlarr
Teşekkür ederiz
Teşekkür ederiiiz
Canım bu pike, anneciğimin el emeği. Her şeyini dikmeden önce yıkadık, sonra tekrar yıkadık ütüledik.
Ayrıca uyku seti var hazır aldığım onu da yıkadım makinede.
Ooo yalnız çok şık çok beğendim, güle güle kullan
Canım artık normali sezeryan bile olsan doğumun kendi başlamasını beklemek tüm doğal doğumu destekleyen doktorların krtak fikri çünkü doktorun isrediği tarih değil bebek hazır olduğunda doğum başlayacak ve vicudun oksitosin hormonu salgılayacak süt üretimin hemen başlayacak ben olsam sezeryanda olacak olsam doğumumun kendi başlamasını beklerdim zaten sancıların başlarsa hemen doğum olmıyor ben ilkimde 12 saat sancı sonrası doğurdum suyun gelse enfeksiyon açısından 24 saat vaktin var bence internetten bu konuyu araştırmanı tavsiye ederimkızlar günaydın bişe sorucam benim de ikinci gebeliğim ilki sezaryen olmuştu çatı darlığından 38+4 de, şimdi de 38.hafta dolunca 20sinde falan almak istiyo dr sancım falan da yok bebek de normal kiloda ben 27 diye diretiyodum, en azından 39 bitsin diye konferansta olucakmış 25-30 u arası 24ü alalım 31e bırakmayalım zaten 3 gün sonra miadını dolduruyo dio kafam çok karışık ilk kızım 2620 doğdu ememedi, kalçasında gelişim geriliği vardı, çok sıkıntı çektim, şimdi de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama aynı zamanda ilk doğumumu da yaptıran dr o arada sancım suyum gelirse başka biri yaptırıcak doğumu ondan da korkuyorum ikinci sezaryen olduğu için iç dikişlerde açılma olur dio sancın gelirse ne yapsam bana bi akıl verseniz?
Benim bu rahatliqim nolacaksa doqumdan zerre kadar korkmuyorum yaokadarda kotu hikaye duydum bide ilk olacak
tabi tabi takip et mutlaka denk gelir daha ucuzu. uygulamalari indir telefonuna bildirim geliyor hangi magazada ne indirimi var diye. hem de acip kontrol etmesi daha kolay oluyor.Oo çok iyi almışsın ben bugün tekliyi 199 a gördüm hep bir iki hafta daha takip edeyim fiyatını en iyisi
Ben kaç gecedir ilk defa biraz daha aralıksız uyudum. Nispeten serindi çok şükür... gerçekten siniri blzuluyor insanın uykusuz kaldıkça
Canım ödemin çok galiba arda tansiyonunu kontrol etmelisin ve tuzu tamamen kes bence sadece salçanın tuzu ile yap yemeklerini birde ayklarını uzanırken yastıkla destekleyip kalp hizasına getirmelisin onunda faydası olurkızlar size muhteşem ayaklarımın resmini atıyorum
tuz kullanmıyorum zaten babamda yüksek tansiyon olduğu için önceden beri alıştık tuzsuz yemeye.Tansiyon aletim var elimden geldiğince ölçüyorum ama sanırım bu biraz stresle alakalı dünden beri ailemin bana karşı davranış şekline çok üzülüyorum elimde değil son zamanlarımda yanımda olmicaklar sırf tatil uğruna ve buna tepki verdiğim için benimle konuşmuyorlar akşam eve gidiyorum yalnızım eşim gece de çalışıyor o yüzden normalde annemgile giderdim ama artık gidemiyorum biraz fazla taktım sanırım bu duruma yalnız olunca da düşün düşün kendi kendimi yedimCanım ödemin çok galiba arda tansiyonunu kontrol etmelisin ve tuzu tamamen kes bence sadece salçanın tuzu ile yap yemeklerini birde ayklarını uzanırken yastıkla destekleyip kalp hizasına getirmelisin onunda faydası olur
Amannnn canim ne takiyon walla benim annemde haftaya qidiyo cok kizdim.kirildim ama.suan resmen hazirlik yapiyoruz qidecek diye yardim ediyorum bendetuz kullanmıyorum zaten babamda yüksek tansiyon olduğu için önceden beri alıştık tuzsuz yemeye.Tansiyon aletim var elimden geldiğince ölçüyorum ama sanırım bu biraz stresle alakalı dünden beri ailemin bana karşı davranış şekline çok üzülüyorum elimde değil son zamanlarımda yanımda olmicaklar sırf tatil uğruna ve buna tepki verdiğim için benimle konuşmuyorlar akşam eve gidiyorum yalnızım eşim gece de çalışıyor o yüzden normalde annemgile giderdim ama artık gidemiyorum biraz fazla taktım sanırım bu duruma yalnız olunca da düşün düşün kendi kendimi yedim
Yeni bir sayfa ile hayat devam ediyor canım..Hoşgeldin, nasıl gidiyor hamilelik? Daha önce başka konularına denk gelmiştim... keyfin nasıl? Çok gençtin yanlış hatırlamıyosam,, daha rahat geçiyordur inşallah?
en güzel şeyleri onlarla yaparım diye son 3 haftaya saklamıştım izinli de olacam diye kapı süsü süslemeler ne hayallerimiz vardı şimdi hepsini tek başıma yapıcam kardeşimde onla gidiyor . kpss ye gircek kardeşim 16 temmuzda o bitince gidcez diyorlardı şimdide sınav ertelenebilirmiş 15 temmuz dolayısı ile 30 temmuza alınabilirmiş allahın sopası yok işte ne diyim.Ama unutmicam böyle yapmalarını yalnız bırakmalarını böyle üzmelerini beniAmannnn canim ne takiyon walla benim annemde haftaya qidiyo cok kizdim.kirildim ama.suan resmen hazirlik yapiyoruz qidecek diye yardim ediyorum bendenornalde kirqinim ama basimiza kotu bi olay qeldi kafa daqitmasi lazim yoksa 2 qune bi acillik oluyo stresten bosver bebeklerimiz saqlikli olsunda qerisi kolay
Insanin yasi deqil yasadiklari buyuturya o hesap birazda bende oyleyim 26 yasindayim ama bana sorsan 50 yani hayirlisi olsun canim herseyin suan en onemli sey bebeklerimiz :) hosqeldin buarada aramiza 32 haftadayim bendeYeni bir sayfa ile hayat devam ediyor canım..
Bazen iyi bazen sıkntılı olsada artık bebeğim için herseyi iyi görmeye calisiyorum ..
Size göre gençimdir ama hiç kendmi yaşımda hissetmyorum...
İlgin için tsk ederim genel olarak iyi sayılırım siz nasilsiniz kaç haftalıktınz
Hangi marka aldın canımgittigidiyor, hepsiburada ve n11 sitelerini takip etmeni oneririm. ben o sekilde ucuza aldim. gunluk indirimler oluyor bazi magazalarda denk getirirsen super olur. suan ne kadar bilmiyorum ama ben 207 liraya almistim. ebebekte 239 altina dustugunu hic gormedim.
mamajoo ciftliHangi marka aldın canım
Aynen canm bu arada aynıymişiz ben yarın 33 e gecicem nasil gidiyor nasilsin günlük hayatın nasil benimnyatmayla geciyor havalar çok etkiliyor bu aralarInsanin yasi deqil yasadiklari buyuturya o hesap birazda bende oyleyim 26 yasindayim ama bana sorsan 50 yani hayirlisi olsun canim herseyin suan en onemli sey bebeklerimiz :) hosqeldin buarada aramiza 32 haftadayim bende
Canım artık normali sezeryan bile olsan doğumun kendi başlamasını beklemek tüm doğal doğumu destekleyen doktorların krtak fikri çünkü doktorun isrediği tarih değil bebek hazır olduğunda doğum başlayacak ve vicudun oksitosin hormonu salgılayacak süt üretimin hemen başlayacak ben olsam sezeryanda olacak olsam doğumumun kendi başlamasını beklerdim zaten sancıların başlarsa hemen doğum olmıyor ben ilkimde 12 saat sancı sonrası doğurdum suyun gelse enfeksiyon açısından 24 saat vaktin var bence internetten bu konuyu araştırmanı tavsiye ederim
Aramıza hoşgeldin canım:) Hamilelik takvimi ekleyebilirsin sen de bizim gibi. Profilden mi ne yapıyorduk onu. Unuttum şu an. Bilen varsa yardımcı olabilir. Ben de yarın 33'e gireceğim. Senin son adet tarihin nedir ? Ayniyiz galiba benim 23 KasımAynen canm bu arada aynıymişiz ben yarın 33 e gecicem nasil gidiyor nasilsin günlük hayatın nasil benimnyatmayla geciyor havalar çok etkiliyor bu aralar
Canım biliyorum çok zor ama lütfen kendini daha fazla yıpratma .. ailemize en çok ihtiyacımız olan bir zaman evet haklısın ama bu onların tercihleri sen zaten tavrını koymuşsun gerisi onların vicdanlarına kalmış... canımı hiç sıkma eşin boş olduğunda destek olur gerekirse bir akrabandan veya arkadaşından destek rica et. Eğer maddi imkanın varsa sana günlük yemek yapmaya ve ortalığı toprlamaya biri ile anlaş. En olmadı 10-15 gün gerekirse dışardan birşeyler ye. Ama gerçekten stres en çom seni ve bebeğini üzer etkiler. Doğumdan sonra en çok ilk 20 gün birine ihtiyacın olacak. 20 günden sonra nispeten daha rahat olursun kendin de eşinin desteği ile başa çıkarsın inşallah allah yardımcın olsun canımtuz kullanmıyorum zaten babamda yüksek tansiyon olduğu için önceden beri alıştık tuzsuz yemeye.Tansiyon aletim var elimden geldiğince ölçüyorum ama sanırım bu biraz stresle alakalı dünden beri ailemin bana karşı davranış şekline çok üzülüyorum elimde değil son zamanlarımda yanımda olmicaklar sırf tatil uğruna ve buna tepki verdiğim için benimle konuşmuyorlar akşam eve gidiyorum yalnızım eşim gece de çalışıyor o yüzden normalde annemgile giderdim ama artık gidemiyorum biraz fazla taktım sanırım bu duruma yalnız olunca da düşün düşün kendi kendimi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?