2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar doktordan geldim şimdi eş yukarı çıkmış kadın sezeryan günü vermişti bana şimdi biz normal doğurturuz seni inşşalah dedi çoook sevindim sağlıkla hayırlısıyla inşallah
Ay ne harika bir haber. Senin ve bebeğinin adına çoooook sevindim. Gozun aydin :)

Ayy çok şeker güle güle kullanin:). Annem de tutturdu lamba alın perde alın diye:) Seninkiler çok güzelmiş nerden aldın acaba ?
tabiki internetten tesekkur ederiz :)) funna baby'nin lambalari bunlar. bir de lolybon diye bi marka var ona da bakabilirsin. sanirim bide aybi var ama lambasi var mi emin olamadim simdi.

Kızlar doktordan geldim şimdi eş yukarı çıkmış kadın sezeryan günü vermişti bana şimdi biz normal doğurturuz seni inşşalah dedi çoook sevindim sağlıkla hayırlısıyla inşallah
Süper bir haber canım hadi gözün aydın en güZeli herşeyim doğalı normali doğumda öyle tabi herhangibir tıbbi sakınca olmadığı müddetçe sağlıkla kucaklarımıza alalalım inşallah

O değil de benim neden bunu okurken gözlerim doldu? İyice duygusala bağladım herhalde :)

Kızlar yüz kere soruldu ama yine sorayım
*Dogumda dağıtmak üzere bebek sekeri hazır yaptiracakcasaniz nerden yaptiracaksiniz? Sorum ola " bebek şekeri" ne her türlü hatıralik minik şey dahil:) Fiyat da paylaşırsanız memnun olurum.
*Yaptırmayıp kendiniz yapacaksanız malzemeleri nerden temin ettiniz ne yapacaksiniz nasıl yapacaksınız?

kalcasindaki gelisim geriligi gecti mi canim sonradan?

Bak ya, nasıl sevindim anlatamam :)
lambalarimiz da geldi insallah odanin tamamlanmis halini de aticam cocuk dogmadan

Eki Görüntüle 2016415 Eki Görüntüle 2016416

Çok güzeller, odanın geri kalanına da acayip uymuş, zaten çok beğeniyorum odanın rengini sen de giderek pekiştiriyorsun güzelliğini :)

ben kendim yapıcam malzemelerimi internetten aldım hepsini ayrı sitelerden :) nerde en çok ucuzsa . ilk önce ne dağıtmak istediğne karar ver sonra malzemelerini internetten ucuzuna bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…