Ay ne harika bir haber. Senin ve bebeğinin adına çoooook sevindim. Gozun aydin :)Kızlar doktordan geldim şimdi eş yukarı çıkmış kadın sezeryan günü vermişti bana şimdi biz normal doğurturuz seni inşşalah dedi çoook sevindim sağlıkla hayırlısıyla inşallah
Tatlim aynıyız bende 23 kasimdiAramıza hoşgeldin canım:) Hamilelik takvimi ekleyebilirsin sen de bizim gibi. Profilden mi ne yapıyorduk onu. Unuttum şu an. Bilen varsa yardımcı olabilir. Ben de yarın 33'e gireceğim. Senin son adet tarihin nedir ? Ayniyiz galiba benim 23 Kasım
Kızlar doktordan geldim şimdi eş yukarı çıkmış kadın sezeryan günü vermişti bana şimdi biz normal doğurturuz seni inşşalah dedi çoook sevindim sağlıkla hayırlısıyla inşallah
Ayy çok şeker güle güle kullanin:). Annem de tutturdu lamba alın perde alın diye:) Seninkiler çok güzelmiş nerden aldın acaba ?lambalarimiz da geldiinsallah odanin tamamlanmis halini de aticam cocuk dogmadan
Eki Görüntüle 2016415 Eki Görüntüle 2016416
Ayniymisiz:) İyi tarihi geç olan biri daha aramıza katıldı.Tatlim aynıyız bende 23 kasimdi
tabiki internettenAyy çok şeker güle güle kullanin:). Annem de tutturdu lamba alın perde alın diye:) Seninkiler çok güzelmiş nerden aldın acaba ?
Kac kg aldin toplam ilk gebelkmiAyniymisiz:) İyi tarihi geç olan biri daha aramıza katıldı.
Süper bir haber canım hadi gözün aydın en güZeli herşeyim doğalı normali doğumda öyle tabi herhangibir tıbbi sakınca olmadığı müddetçe sağlıkla kucaklarımıza alalalım inşallahKızlar doktordan geldim şimdi eş yukarı çıkmış kadın sezeryan günü vermişti bana şimdi biz normal doğurturuz seni inşşalah dedi çoook sevindim sağlıkla hayırlısıyla inşallah
İlk 4 cm olur canım sonrası bol aksiyonlu geçeceğinden hiç sıkılmaya vaktin kalmayacaktır merak etme :) ama yanında anne kv vs birini götürmeni tavsiye ederim. Devlet hastanelerinin bazılarında refakatçi almıyorlar ama orda sancı odaları 2 kişilik en az. Özeldeki gibi ayrı kapalı oda değil. O nedenle yanında hemşirelerle ebelerle iletişimini sağlayacak biri muhakkak olmalı. Kapını kapatıyorlar odada teksin yerinden kalkamadığın an gelebilir belki butonun nerde olduğunu Bile unutabiliriz o heyecanla. O yüzden refakatçi şart. Eşin gelirse en güzeli.
Benimki aslaaaaa diyodu ama geçen hastanede yattığımda yanımdaydı. Dedimki keşke dayanabilsen de sen olsan yanımda. Hiç korkmazdım o zaman daha güçlü olurdum. Duygu sömürüsü yaptım yani :)) o da gelirim aşkım sen nasıl mutlu olucaksan dedi. İnanamadım. Şimdi dr izin verir mi bilmiyorum ama ihtimali bile güzel. En azından ilk anlar yanımda olsun istiyorum. Çünkü yanında kendimi en rahat hissettiğim en güvendiğim insan o.
Hosgeldiiinn aramizaKac kg aldin toplam ilk gebelkmi
Hosbuşdum canmHosgeldiiinn aramiza
Sağ ol hemen ekran görüntüsü alınıyor:)tabiki internettentesekkur ederiz :)) funna baby'nin lambalari bunlar. bir de lolybon diye bi marka var ona da bakabilirsin. sanirim bide aybi var ama lambasi var mi emin olamadim simdi.
15 kilo aldım şimdiye kadar evet ilk gebelik :) sen?Kac kg aldin toplam ilk gebelkmi
rica ederiimSağ ol hemen ekran görüntüsü alınıyor:)
kızlar günaydın bişe sorucam benim de ikinci gebeliğim ilki sezaryen olmuştu çatı darlığından 38+4 de, şimdi de 38.hafta dolunca 20sinde falan almak istiyo dr sancım falan da yok bebek de normal kiloda ben 27 diye diretiyodum, en azından 39 bitsin diye konferansta olucakmış 25-30 u arası 24ü alalım 31e bırakmayalım zaten 3 gün sonra miadını dolduruyo dio kafam çok karışık ilk kızım 2620 doğdu ememedi, kalçasında gelişim geriliği vardı, çok sıkıntı çektim, şimdi de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama aynı zamanda ilk doğumumu da yaptıran dr o arada sancım suyum gelirse başka biri yaptırıcak doğumu ondan da korkuyorum ikinci sezaryen olduğu için iç dikişlerde açılma olur dio sancın gelirse ne yapsam bana bi akıl verseniz?
Kızlar doktordan geldim şimdi eş yukarı çıkmış kadın sezeryan günü vermişti bana şimdi biz normal doğurturuz seni inşşalah dedi çoook sevindim sağlıkla hayırlısıyla inşallah
lambalarimiz da geldiinsallah odanin tamamlanmis halini de aticam cocuk dogmadan
Eki Görüntüle 2016415 Eki Görüntüle 2016416
Çok güzel haber hadi hayırlısı canm...Kızlar doktordan geldim şimdi eş yukarı çıkmış kadın sezeryan günü vermişti bana şimdi biz normal doğurturuz seni inşşalah dedi çoook sevindim sağlıkla hayırlısıyla inşallah
ben kendim yapıcam malzemelerimi internetten aldım hepsini ayrı sitelerden :) nerde en çok ucuzsa . ilk önce ne dağıtmak istediğne karar ver sonra malzemelerini internetten ucuzuna bakarsınKızlar yüz kere soruldu ama yine sorayım
*Dogumda dağıtmak üzere bebek sekeri hazır yaptiracakcasaniz nerden yaptiracaksiniz? Sorum ola " bebek şekeri" ne her türlü hatıralik minik şey dahil:) Fiyat da paylaşırsanız memnun olurum.
*Yaptırmayıp kendiniz yapacaksanız malzemeleri nerden temin ettiniz ne yapacaksiniz nasıl yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?