2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben ufak kolonyalardan düşünüyorum Can'ım, yada kokulu taştan Magnet puset şeklinde instagramdan baktım 2-4lira ortalama tanesi, Mevlüt falan yapmıcam burda çok akrabamız da yok iş arkadaşları faln olur genelde 60tane yaptırsam fazlasıyla yeter diye düşünüyorum

Eklentiler

• image.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar hiçbir hazrlga baslamadik nerden baslasam ne yapsam hiç blmyorum ilk gebeliğim yardımcı olucak kimse de yok yakınımda

Aynen canm bu arada aynıymişiz ben yarın 33 e gecicem nasil gidiyor nasilsin günlük hayatın nasil benimnyatmayla geciyor havalar çok etkiliyor bu aralar
Walla ben pek yatmaktan hoslanmiyorum hava sicak olsada dusa qirip cikip ewde biseylerle uqrasiyorum napim temizlik yemek yavas yavas yapiyorum oyle :) yattikca bebek niye hareket etmiyo diye kendime sknti ediyom sonra

ben kendim yapıcam malzemelerimi internetten aldım hepsini ayrı sitelerden :) nerde en çok ucuzsa . ilk önce ne dağıtmak istediğne karar ver sonra malzemelerini internetten ucuzuna bakarsın
Sen nasıl birşey yapacaksın canmm. Bende hala almadım. Doğum sonrası sipariş veririm ne olsa hemen geliyor tarih yazarız dedim. Ama evde yapacağım birseyse sadece etiketi kalır hiç degilse

Walla ben pek yatmaktan hoslanmiyorum hava sicak olsada dusa qirip cikip ewde biseylerle uqrasiyorum napim temizlik yemek yavas yavas yapiyorum oyle :) yattikca bebek niye hareket etmiyo diye kendime sknti ediyom sonra
Sık sık duşu bende ihmal etmyorum istesem işlerlede ugrasırım ama tembellk var canm skılıyor bu aralar evden dsarı cıkmadgım için çok bunaldim ve hüç bsy yapmak istemyorm

Sık sık duşu bende ihmal etmyorum istesem işlerlede ugrasırım ama tembellk var canm skılıyor bu aralar evden dsarı cıkmadgım için çok bunaldim ve hüç bsy yapmak istemyorm
Sorma o tembellik hepimizde var ama artik baslamak lazim hazirliklara Ayni qibiyiz seninle bende buqun 32 ye qirdim bebeqin hareketleri nasil peki ? Kiz mi erkek mi ? :)

Bunlar da kokulu taşa örnek olsun

Eklentiler

• image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 52
Canm sen dr a gittim normal mi gecmisi çok okuyamadim
Canim bilirsin etlik zubeyde hanima qidiyorumya ben oraya basladim baslayali ayni doktora qidiyorum oda cuma qunu musaitmis cuma qidecem insaAllah buwune randevu bulamadimda nstye qireceksemde orda qiriyim bari hem.doqum hastanesiya icime daha cok siniyo acik soyleyim :)

Sorma o tembellik hepimizde var ama artik baslamak lazim hazirliklara Ayni qibiyiz seninle bende buqun 32 ye qirdim bebeqin hareketleri nasil peki ? Kiz mi erkek mi ? :)
Evet canm geç bile kalmişim ben
Hareketleri iyi ama karnım da agrısı sertleşmeler çok oluyor erken dogumdan korkuyorum

hem tatile gidiorlar hem de sana tepki mi veriyorlar!!
sinirlenmen ve uzulmen cok normal ama bebisini uzme.bosver giden gitsin. onlar yanlis yaptiklarinin farkina varsin,kendini sıkma sen.

Evet canm geç bile kalmişim ben
Hareketleri iyi ama karnım da agrısı sertleşmeler çok oluyor erken dogumdan korkuyorum
Sertlesmeler aqrisizsa normal canim zaten bu haftalarda olur o kasilmalar...walla ebnim 20.haftada basladi sertlesmeye simdide oluyo arada bi normal diyo doktor aqrisiz olduqu icin :)

Sen nasıl birşey yapacaksın canmm. Bende hala almadım. Doğum sonrası sipariş veririm ne olsa hemen geliyor tarih yazarız dedim. Ama evde yapacağım birseyse sadece etiketi kalır hiç degilse
ben oda kokusu dağıtıcam . resim yükleyemiyorum bu bilgisayardan. şişe, çubuk , asetat kutu, birde isim yazılı yıldız şeklinde aynalardan aldım ama daha yapmadım .

Hayırlısı canm iki guncuk kalmış detaylı öğrenmene o zaman. İçin rahatlar insallah. Çok yoğun hastaneler ve ankara da malesef çoğu devlet hastanesinde hamilelere çok iyi davranilmiyor. Mahremiyete dikkat etmiyorlar zaten.allah muhtaç etmesin ama çok zor

Ö
Sertlesmeler aqrisizsa normal canim zaten bu haftalarda olur o kasilmalar...walla ebnim 20.haftada basladi sertlesmeye simdide oluyo arada bi normal diyo doktor aqrisiz olduqu icin :)
öyleyse iyi bari canm rahatladm..günde bi kaç defa yasayınca fazla gbmi geldi internettede erken dogm belrtsi olablir die okumustum o yuzden endise ettm..

ben kendim yapıcam malzemelerimi internetten aldım hepsini ayrı sitelerden :) nerde en çok ucuzsa . ilk önce ne dağıtmak istediğne karar ver sonra malzemelerini internetten ucuzuna bakarsın
İste ona henüz karar veremiyorum sizden kopya çekeyim dedim:)) Hangi sitelere bakıyorsun peki benim hiç bir fikrim yok.

Bende 11 kg aldim canm cok kasilmam oluyor karnım sertlesiyor korkuyorum ama agrısız oluyor
Bu haftalarda kasılmalar normal diye biliyorum canım. Doktora sordun mu?

Çok sag ol:) Ben de facebookda bi satıcılar aynalı magnet fiyatı aldım. Tanesi 3.5 tl ama emin olamadım uygun mu pahalı mi diye.

Bunlar da kokulu taşa örnek olsun
Sağ ol :)
G gunesli gunler bende kokulu tas emzik yaptiriyorum.Arkadasim taslarini yaoacak ama suslemesini ben yapicam biraz emeqim olsun istiyorum
Ay kendime hiç güvenmiyorum. Ama yine de sorayım süsleme malzemesi ne aldın nerden aldın maliyeti ne oldu toplamda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…