Ben de mamajoo konusunda kararlıyım ama tek çifte karar veremedim fiyatlara bakıcam eğer dediğin gibi az olursa ben de çift alırım muhtemelen
Bende 11 kg aldim canm cok kasilmam oluyor karnım sertlesiyor korkuyorum ama agrısız oluyor15 kilo aldım şimdiye kadar evet ilk gebelik :) sen?
Ben ufak kolonyalardan düşünüyorum Can'ım, yada kokulu taştan Magnet puset şeklinde instagramdan baktım 2-4lira ortalama tanesi, Mevlüt falan yapmıcam burda çok akrabamız da yok iş arkadaşları faln olur genelde 60tane yaptırsam fazlasıyla yeter diye düşünüyorumKızlar yüz kere soruldu ama yine sorayım
*Dogumda dağıtmak üzere bebek sekeri hazır yaptiracakcasaniz nerden yaptiracaksiniz? Sorum ola " bebek şekeri" ne her türlü hatıralik minik şey dahil:) Fiyat da paylaşırsanız memnun olurum.
*Yaptırmayıp kendiniz yapacaksanız malzemeleri nerden temin ettiniz ne yapacaksiniz nasıl yapacaksınız?
Walla ben pek yatmaktan hoslanmiyorum hava sicak olsada dusa qirip cikip ewde biseylerle uqrasiyorum napim temizlik yemek yavas yavas yapiyorum oyle :) yattikca bebek niye hareket etmiyo diye kendime sknti ediyom sonraAynen canm bu arada aynıymişiz ben yarın 33 e gecicem nasil gidiyor nasilsin günlük hayatın nasil benimnyatmayla geciyor havalar çok etkiliyor bu aralar
Sen nasıl birşey yapacaksın canmm. Bende hala almadım. Doğum sonrası sipariş veririm ne olsa hemen geliyor tarih yazarız dedim. Ama evde yapacağım birseyse sadece etiketi kalır hiç degilseben kendim yapıcam malzemelerimi internetten aldım hepsini ayrı sitelerden :) nerde en çok ucuzsa . ilk önce ne dağıtmak istediğne karar ver sonra malzemelerini internetten ucuzuna bakarsın
Sık sık duşu bende ihmal etmyorum istesem işlerlede ugrasırım ama tembellk var canm skılıyor bu aralar evden dsarı cıkmadgım için çok bunaldim ve hüç bsy yapmak istemyormWalla ben pek yatmaktan hoslanmiyorum hava sicak olsada dusa qirip cikip ewde biseylerle uqrasiyorum napim temizlik yemek yavas yavas yapiyorum oyle :) yattikca bebek niye hareket etmiyo diye kendime sknti ediyom sonra
Canm sen dr a gittim normal mi gecmisi çok okuyamadimWalla ben pek yatmaktan hoslanmiyorum hava sicak olsada dusa qirip cikip ewde biseylerle uqrasiyorum napim temizlik yemek yavas yavas yapiyorum oyle :) yattikca bebek niye hareket etmiyo diye kendime sknti ediyom sonra
Sorma o tembellik hepimizde var ama artik baslamak lazim hazirliklaraSık sık duşu bende ihmal etmyorum istesem işlerlede ugrasırım ama tembellk var canm skılıyor bu aralar evden dsarı cıkmadgım için çok bunaldim ve hüç bsy yapmak istemyorm
Bunlar da kokulu taşa örnek olsunKızlar yüz kere soruldu ama yine sorayım
*Dogumda dağıtmak üzere bebek sekeri hazır yaptiracakcasaniz nerden yaptiracaksiniz? Sorum ola " bebek şekeri" ne her türlü hatıralik minik şey dahil:) Fiyat da paylaşırsanız memnun olurum.
*Yaptırmayıp kendiniz yapacaksanız malzemeleri nerden temin ettiniz ne yapacaksiniz nasıl yapacaksınız?
Canim bilirsin etlik zubeyde hanima qidiyorumya ben oraya basladim baslayali ayni doktora qidiyorum oda cuma qunu musaitmis cuma qidecem insaAllah buwune randevu bulamadimdaCanm sen dr a gittim normal mi gecmisi çok okuyamadim
Evet canm geç bile kalmişim benSorma o tembellik hepimizde var ama artik baslamak lazim hazirliklaraAyni qibiyiz seninle bende buqun 32 ye qirdim bebeqin hareketleri nasil peki ? Kiz mi erkek mi ? :)
tuz kullanmıyorum zaten babamda yüksek tansiyon olduğu için önceden beri alıştık tuzsuz yemeye.Tansiyon aletim var elimden geldiğince ölçüyorum ama sanırım bu biraz stresle alakalı dünden beri ailemin bana karşı davranış şekline çok üzülüyorum elimde değil son zamanlarımda yanımda olmicaklar sırf tatil uğruna ve buna tepki verdiğim için benimle konuşmuyorlar akşam eve gidiyorum yalnızım eşim gece de çalışıyor o yüzden normalde annemgile giderdim ama artık gidemiyorum biraz fazla taktım sanırım bu duruma yalnız olunca da düşün düşün kendi kendimi yedim
Sertlesmeler aqrisizsa normal canim zaten bu haftalarda olur o kasilmalar...walla ebnim 20.haftada basladi sertlesmeye simdide oluyo arada bi normal diyo doktor aqrisiz olduqu icin :)Evet canm geç bile kalmişim ben
Hareketleri iyi ama karnım da agrısı sertleşmeler çok oluyor erken dogumdan korkuyorum
ben oda kokusu dağıtıcam . resim yükleyemiyorum bu bilgisayardan. şişe, çubuk , asetat kutu, birde isim yazılı yıldız şeklinde aynalardan aldım ama daha yapmadım .Sen nasıl birşey yapacaksın canmm. Bende hala almadım. Doğum sonrası sipariş veririm ne olsa hemen geliyor tarih yazarız dedim. Ama evde yapacağım birseyse sadece etiketi kalır hiç degilse
Hayırlısı canm iki guncuk kalmış detaylı öğrenmene o zaman. İçin rahatlar insallah. Çok yoğun hastaneler ve ankara da malesef çoğu devlet hastanesinde hamilelere çok iyi davranilmiyor. Mahremiyete dikkat etmiyorlar zaten.allah muhtaç etmesin ama çok zorCanim bilirsin etlik zubeyde hanima qidiyorumya ben oraya basladim baslayali ayni doktora qidiyorum oda cuma qunu musaitmis cuma qidecem insaAllah buwune randevu bulamadimdanstye qireceksemde orda qiriyim bari hem.doqum hastanesiya icime daha cok siniyo acik soyleyim :)
öyleyse iyi bari canm rahatladm..günde bi kaç defa yasayınca fazla gbmi geldi internettede erken dogm belrtsi olablir die okumustum o yuzden endise ettm..Sertlesmeler aqrisizsa normal canim zaten bu haftalarda olur o kasilmalar...walla ebnim 20.haftada basladi sertlesmeye simdide oluyo arada bi normal diyo doktor aqrisiz olduqu icin :)
Arkadaşın yapıp satıyor mu cnmG gunesli gunler bende kokulu tas emzik yaptiriyorum.Arkadasim taslarini yaoacak ama suslemesini ben yapicam biraz emeqim olsun istiyorum
İste ona henüz karar veremiyorum sizden kopya çekeyim dedim:)) Hangi sitelere bakıyorsun peki benim hiç bir fikrim yok.ben kendim yapıcam malzemelerimi internetten aldım hepsini ayrı sitelerden :) nerde en çok ucuzsa . ilk önce ne dağıtmak istediğne karar ver sonra malzemelerini internetten ucuzuna bakarsın
Bu haftalarda kasılmalar normal diye biliyorum canım. Doktora sordun mu?Bende 11 kg aldim canm cok kasilmam oluyor karnım sertlesiyor korkuyorum ama agrısız oluyor
Çok sag ol:) Ben de facebookda bi satıcılar aynalı magnet fiyatı aldım. Tanesi 3.5 tl ama emin olamadım uygun mu pahalı mi diye.Ben ufak kolonyalardan düşünüyorum Can'ım, yada kokulu taştan Magnet puset şeklinde instagramdan baktım 2-4lira ortalama tanesi, Mevlüt falan yapmıcam burda çok akrabamız da yok iş arkadaşları faln olur genelde 60tane yaptırsam fazlasıyla yeter diye düşünüyorum
Sağ ol :)Bunlar da kokulu taşa örnek olsun
Ay kendime hiç güvenmiyorum. Ama yine de sorayım süsleme malzemesi ne aldın nerden aldın maliyeti ne oldu toplamda?G gunesli gunler bende kokulu tas emzik yaptiriyorum.Arkadasim taslarini yaoacak ama suslemesini ben yapicam biraz emeqim olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?