- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Haklısın ama boşver canım. Ailenle aran ne kadar iyi olursa olsun her insan biyerde yalnız. Beklentisiz olunca büyümüş oluyoruz galiba. Yaparlarsa teşekkür ederiz yapmazlarsa ok deriz. Bebişi üzdüğüne değmeztuz kullanmıyorum zaten babamda yüksek tansiyon olduğu için önceden beri alıştık tuzsuz yemeye.Tansiyon aletim var elimden geldiğince ölçüyorum ama sanırım bu biraz stresle alakalı dünden beri ailemin bana karşı davranış şekline çok üzülüyorum elimde değil son zamanlarımda yanımda olmicaklar sırf tatil uğruna ve buna tepki verdiğim için benimle konuşmuyorlar akşam eve gidiyorum yalnızım eşim gece de çalışıyor o yüzden normalde annemgile giderdim ama artık gidemiyorum biraz fazla taktım sanırım bu duruma yalnız olunca da düşün düşün kendi kendimi yedim
Kızlar hiçbir hazrlga baslamadik nerden baslasam ne yapsam hiç blmyorum ilk gebeliğim yardımcı olucak kimse de yok yakınımda
İste ona henüz karar veremiyorum sizden kopya çekeyim dedim:)) Hangi sitelere bakıyorsun peki benim hiç bir fikrim yok.
tahtakaletoptancıları, partivitrini, falbelo hobidünya bu tip sitelerden temin ettim.
G gunesli gunler bende kokulu tas emzik yaptiriyorum.Arkadasim taslarini yaoacak ama suslemesini ben yapicam biraz emeqim olsun istiyorum
Yok geçen sene 21 olduğunu hatırlıyorum da profilinde 24 görünce şaşırdım, o yüzden sordum. Çok şükür, iyi gidiyo, 37 hafta oldu benim :)Yeni bir sayfa ile hayat devam ediyor canım..
Bazen iyi bazen sıkntılı olsada artık bebeğim için herseyi iyi görmeye calisiyorum ..
Size göre gençimdir ama hiç kendmi yaşımda hissetmyorum...
İlgin için tsk ederim genel olarak iyi sayılırım siz nasilsiniz kaç haftalıktınz
Yok geçen sene 21 olduğunu hatırlıyorum da profilinde 24 görünce şaşırdım, o yüzden sordum. Çok şükür, iyi gidiyo, 37 hafta oldu benim :)Yeni bir sayfa ile hayat devam ediyor canım..
Bazen iyi bazen sıkntılı olsada artık bebeğim için herseyi iyi görmeye calisiyorum ..
İlgin için tsk ederim genel olarak iyi sayılırım siz nasilsiniz kaç haftalıktınz
Hazirda satiliyo canim tabiki nette :)kokulu taşlar hazir satiliyor mu?
Walla canim 50 tane kokulu tas 45 tl ye yapiyo...malzemelerinide burdan alacam biyerden toptam fiyatina ne kadar olur bilmiyorum.Bana 100 tlye patlicak qibi iste 50 tane seker :)İste ona henüz karar veremiyorum sizden kopya çekeyim dedim:)) Hangi sitelere bakıyorsun peki benim hiç bir fikrim yok.
Bu haftalarda kasılmalar normal diye biliyorum canım. Doktora sordun mu?
Çok sag ol:) Ben de facebookda bi satıcılar aynalı magnet fiyatı aldım. Tanesi 3.5 tl ama emin olamadım uygun mu pahalı mi diye.
Sağ ol :)
Ay kendime hiç güvenmiyorum. Ama yine de sorayım süsleme malzemesi ne aldın nerden aldın maliyeti ne oldu toplamda?
Evet canim yapip satiyo :) o suslemesini falanda kendi yapiyoda ben istemedim kendim uqrasiyim dye :)Arkadaşın yapıp satıyor mu cnm
Valla çok iyiymişWalla canim 50 tane kokulu tas 45 tl ye yapiyo...malzemelerinide burdan alacam biyerden toptam fiyatina ne kadar olur bilmiyorum.Bana 100 tlye patlicak qibi iste 50 tane seker :)
Cnm hiç takılma, benimkiler de bugün veya yarın yazlığa gidiyor. Bir hafta on gün kalıcaklar, hatta doğuma kadar kalın isterseniz dedim ben. Hem hamileyim hem evde çocuk var,, ama annem de doğumdan önce dinlensin istiyorum çünkü sonrasında yoruluyor hastanede falan... konuşmamaları biraz tuhaf olmuş gerçekten, o konuda haklısın. Ama tatil mevzusunda bebekten sonra gidemeyecekleri için öncesinde gidelim diye düşündülerse belki diyorum... hatta bence kesin öyle düşünmüşlerdir, yoksa seni umursamadıklarından değildir..tuz kullanmıyorum zaten babamda yüksek tansiyon olduğu için önceden beri alıştık tuzsuz yemeye.Tansiyon aletim var elimden geldiğince ölçüyorum ama sanırım bu biraz stresle alakalı dünden beri ailemin bana karşı davranış şekline çok üzülüyorum elimde değil son zamanlarımda yanımda olmicaklar sırf tatil uğruna ve buna tepki verdiğim için benimle konuşmuyorlar akşam eve gidiyorum yalnızım eşim gece de çalışıyor o yüzden normalde annemgile giderdim ama artık gidemiyorum biraz fazla taktım sanırım bu duruma yalnız olunca da düşün düşün kendi kendimi yedim
Maşallah canım bebişine sağlıkla al inşallah kucağınaSelam kızlar
Dünden beri giremedim,bugün evde büyük temizlik var ancak fırsat bulabildim. Bu arada dün kontrol vardı,cok sükür hersey yolunda.2650gr olmusuz... temmuz 26-27 ya da 28 dogum olacak kısmetse... bizde durumlar böyle...
bu arada doktor gogus kremine başlayabilirsin dedi...
Canım aslında etrafımdaki arkadaşlarım lansinoh kullanıyorlar memnunlar ama benim ilgimi çekti mamajoo kullanan yorumları da iyiydi o yüzden onu almaya karar verdim küçük olması da avantajı.lansinohtan daha mi iyi?
Selam canım nasılsın bu arada çocuk oyun odasına bayıldım güle güle oynasın prenseslerin. Kilo konusuna da hiç takılma canım bebeğin ve bizim en hızlı kg aldığı dönemdeyiz ki bu aralar çok sıcaktı ödem bile olabilir verilir kilolar allahın izni ile. Canım sen gebeliğini hangi siteden takip ediyordun merak ettim bizimlede paylaşırsan çok memnun olurum.Cnm hiç takılma, benimkiler de bugün veya yarın yazlığa gidiyor. Bir hafta on gün kalıcaklar, hatta doğuma kadar kalın isterseniz dedim ben. Hem hamileyim hem evde çocuk var,, ama annem de doğumdan önce dinlensin istiyorum çünkü sonrasında yoruluyor hastanede falan... konuşmamaları biraz tuhaf olmuş gerçekten, o konuda haklısın. Ama tatil mevzusunda bebekten sonra gidemeyecekleri için öncesinde gidelim diye düşündülerse belki diyorum... hatta bence kesin öyle düşünmüşlerdir, yoksa seni umursamadıklarından değildir..
Aynennn,, resmen bi yıldır kuraklık varmış da iki rüzgara bi yağmura hasret kalmışız gibi geliyo :)))) kız bile deliksiz uyudu dün gece, bi haftadır sürekli uyanıyodu :) geçen gece uyandı boynunu gösteriyo "anne bak her yerim terlemiş, elle elle" diyo çocuk :)))herkes uyurken sen uyuyamiyorsun ve en kotusu odanin sicagi. sicak olmasa yine yatarsin,kuzu koyun sayarsin ama yok yatilmiyor,o nevresim batiyor resmen.
burda acayip yagdi ve yagmurun sesi ne guzelmis megerse
bosuna sarkilar yazilmamis. yagmurun sesine bak,aşka davet ediyor
Süsleme dahil 45 tl mi yapıyor canm. İstediğimiz modeli yapıyor mu. Bende yaptircn daEvet canim yapip satiyo :) o suslemesini falanda kendi yapiyoda ben istemedim kendim uqrasiyim dye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?