2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu arada benim fiyat aldığım magnetler de bunlar. Çok hoşuma gitti ama 50 tane yaptırsam 175e geliyor. Pahalı gibi sanki

Eklentiler

• Screenshot_20170704-142034.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 73
Haklısın ama boşver canım. Ailenle aran ne kadar iyi olursa olsun her insan biyerde yalnız. Beklentisiz olunca büyümüş oluyoruz galiba. Yaparlarsa teşekkür ederiz yapmazlarsa ok deriz. Bebişi üzdüğüne değmez

Kızlar hiçbir hazrlga baslamadik nerden baslasam ne yapsam hiç blmyorum ilk gebeliğim yardımcı olucak kimse de yok yakınımda

biz once ev temizligini hallettik. esim ve annem yapti her seyi sagolsunlar. dun bitti cok sukur her sey. ufak tefek detaylar kaldi. bugun dinlenme gunumuz. yarin da alisverise cikariz sanirim.

detayli temizlik yapacaksan ufaktan basla bence. cunku zaman aliyor. yalniz yapacaksan da dinlene dinlene yaparsin,anca biter.
kiyafet aldin mi hic?

Yok geçen sene 21 olduğunu hatırlıyorum da profilinde 24 görünce şaşırdım, o yüzden sordum. Çok şükür, iyi gidiyo, 37 hafta oldu benim :)

Yok geçen sene 21 olduğunu hatırlıyorum da profilinde 24 görünce şaşırdım, o yüzden sordum. Çok şükür, iyi gidiyo, 37 hafta oldu benim :)

Walla canim 50 tane kokulu tas 45 tl ye yapiyo...malzemelerinide burdan alacam biyerden toptam fiyatina ne kadar olur bilmiyorum.Bana 100 tlye patlicak qibi iste 50 tane seker :)

Cnm hiç takılma, benimkiler de bugün veya yarın yazlığa gidiyor. Bir hafta on gün kalıcaklar, hatta doğuma kadar kalın isterseniz dedim ben. Hem hamileyim hem evde çocuk var,, ama annem de doğumdan önce dinlensin istiyorum çünkü sonrasında yoruluyor hastanede falan... konuşmamaları biraz tuhaf olmuş gerçekten, o konuda haklısın. Ama tatil mevzusunda bebekten sonra gidemeyecekleri için öncesinde gidelim diye düşündülerse belki diyorum... hatta bence kesin öyle düşünmüşlerdir, yoksa seni umursamadıklarından değildir..

Selam kızlar

Dünden beri giremedim,bugün evde büyük temizlik var ancak fırsat bulabildim. Bu arada dün kontrol vardı,cok sükür hersey yolunda.2650gr olmusuz... temmuz 26-27 ya da 28 dogum olacak kısmetse... bizde durumlar böyle...
bu arada doktor gogus kremine başlayabilirsin dedi...

Maşallah canım bebişine sağlıkla al inşallah kucağına

Selam canım nasılsın bu arada çocuk oyun odasına bayıldım güle güle oynasın prenseslerin. Kilo konusuna da hiç takılma canım bebeğin ve bizim en hızlı kg aldığı dönemdeyiz ki bu aralar çok sıcaktı ödem bile olabilir verilir kilolar allahın izni ile. Canım sen gebeliğini hangi siteden takip ediyordun merak ettim bizimlede paylaşırsan çok memnun olurum.

Aynennn,, resmen bi yıldır kuraklık varmış da iki rüzgara bi yağmura hasret kalmışız gibi geliyo :)))) kız bile deliksiz uyudu dün gece, bi haftadır sürekli uyanıyodu :) geçen gece uyandı boynunu gösteriyo "anne bak her yerim terlemiş, elle elle" diyo çocuk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…