Kızlar lansinoh ve mamajoo hakkında fikrim yok ama ben ilk bebeğimde philips aventin elektirikli tekli göğüs pompasını kullandım çok memnun kaldım şimdi ikincidede aynısını kullanacağım. İkili göğüs pompasındansa tekli olanlarının performansı daha iyi diye okudum bir kaç yerde istersen o açıdan da bir araştır almadan önce.Canım aslında etrafımdaki arkadaşlarım lansinoh kullanıyorlar memnunlar ama benim ilgimi çekti mamajoo kullanan yorumları da iyiydi o yüzden onu almaya karar verdim küçük olması da avantajı.
Walla canim 50 tane kokulu tas 45 tl ye yapiyo...malzemelerinide burdan alacam biyerden toptam fiyatina ne kadar olur bilmiyorum.Bana 100 tlye patlicak qibi iste 50 tane seker :)
Selam kızlar
Dünden beri giremedim,bugün evde büyük temizlik var ancak fırsat bulabildim. Bu arada dün kontrol vardı,cok sükür hersey yolunda.2650gr olmusuz... temmuz 26-27 ya da 28 dogum olacak kısmetse... bizde durumlar böyle...
bu arada doktor gogus kremine başlayabilirsin dedi...
Yok susleme olursa fiyatlar deqisiyo canim heralde bildiqim maximum 2.5 tlye falan qeliyo suslemeyle tam bilmiyorum yanlis soylemeyimde :)Süsleme dahil 45 tl mi yapıyor canm. İstediğimiz modeli yapıyor mu. Bende yaptircn da
kalcasindaki gelisim geriligi gecti mi canim sonradan?
kokulu taslar magnet seklinde mi?
Yaa cok güzel haber gözün aydinKızlar doktordan geldim şimdi eş yukarı çıkmış kadın sezeryan günü vermişti bana şimdi biz normal doğurturuz seni inşşalah dedi çoook sevindim sağlıkla hayırlısıyla inşallah
Çok guzell güle güle kullansin bebis nasıl güzel oldu odası masallahlambalarimiz da geldiinsallah odanin tamamlanmis halini de aticam cocuk dogmadan
Eki Görüntüle 2016415 Eki Görüntüle 2016416
Canım benim ablam annemler flan skulentlerin yavrularından ayırıp suslicekler bende etiketlerini yapcam..nette 8 liraydı tanesi böyle bedavaya gelcek..Kızlar yüz kere soruldu ama yine sorayım
*Dogumda dağıtmak üzere bebek sekeri hazır yaptiracakcasaniz nerden yaptiracaksiniz? Sorum ola " bebek şekeri" ne her türlü hatıralik minik şey dahil:) Fiyat da paylaşırsanız memnun olurum.
*Yaptırmayıp kendiniz yapacaksanız malzemeleri nerden temin ettiniz ne yapacaksiniz nasıl yapacaksınız?
15 gün sonra patır patır dokulucez yaa çok az kaldiSelam kızlar
Dünden beri giremedim,bugün evde büyük temizlik var ancak fırsat bulabildim. Bu arada dün kontrol vardı,cok sükür hersey yolunda.2650gr olmusuz... temmuz 26-27 ya da 28 dogum olacak kısmetse... bizde durumlar böyle...
Aynennn,, resmen bi yıldır kuraklık varmış da iki rüzgara bi yağmura hasret kalmışız gibi geliyo :)))) kız bile deliksiz uyudu dün gece, bi haftadır sürekli uyanıyodu :) geçen gece uyandı boynunu gösteriyo "anne bak her yerim terlemiş, elle elle" diyo çocuk :)))
Teşekkür ederim canım aventin iyi olduğunu duydum aslında ama bana fiyatı fazla geldi bi de doğum sonrası ücretsiz izin de kullanmayı düşünüyorum o yüzden daha uygun alternatiflere yöneldim . Dediğin şeyi bir yorumda daha okudum aslında çekiş gücüyle ilgili kararsız kalmam da onun da etkisi var bakacağım artıkKızlar lansinoh ve mamajoo hakkında fikrim yok ama ben ilk bebeğimde philips aventin elektirikli tekli göğüs pompasını kullandım çok memnun kaldım şimdi ikincidede aynısını kullanacağım. İkili göğüs pompasındansa tekli olanlarının performansı daha iyi diye okudum bir kaç yerde istersen o açıdan da bir araştır almadan önce.
evet 15 gün sonra kontrole gittik normaldi canım
Çok saol cnm :) çocuklar değişiklik seviyo, iki odamız oldu diye zıplıyo sürekli kız :))) perdeyi merdeyi de elden geçirirsem epey sevimli olucak,, zaten normalde orası çocuk odası, kızın odası oturma odası olarak yapılmış da kıyamadık biz işte kıza.. kilo gerçekten şaşırttı beni, birden alınca şok oldum çünkü sıcaktan yemek de yiyemiyorum bu araSelam canım nasılsın bu arada çocuk oyun odasına bayıldım güle güle oynasın prenseslerin. Kilo konusuna da hiç takılma canım bebeğin ve bizim en hızlı kg aldığı dönemdeyiz ki bu aralar çok sıcaktı ödem bile olabilir verilir kilolar allahın izni ile. Canım sen gebeliğini hangi siteden takip ediyordun merak ettim bizimlede paylaşırsan çok memnun olurum.
masallh canim,bir sey olmamasina sevindim:)
Aynı gün doğurucaz bence :)Selam kızlar
Evet cnm benim ev de hala sıcak.. komşumla kızı da geldi havuza indik beraber,, bi de kadın saatiydi rahatça yüzdük ferahladık. Epey de uzun kalmışız... Çocuklar da kendine geldi biz de... bundan sonra öğle saatlerini böyle geçirmeyi planlıyoruz... yoksa hem sıcak hem hamilelik hem kızı oyalama çabaları öldürücek beni :)canim biz boyleyiz,cocuklar napsin:))
sabah uyaniyorum yapis yapis. dusa girdigim anda uzerimden yuk kalkiyor sanki. disarisi cok guzel suan ama ev yine sicak.
Bayılırlar boş boş konuşmaya işte :)Benim qozum korktu walla dun bitane kadin dediki senin karnin cok asaqida 2 haftaya kalmaz doqurursun dedidaha erken oyle deme dedim kizdim kadinada tobe tobe eksik dua eder qibi benim karnim hic yukari cikmadiki zaten ne alakaysa yinede canim skldi yarin temizliqe basliyoruz
Bu fikre daha çok bayıldım.. Ne olsa yanındakiler hariç kıymet vermiyor genelde kimse. Pyle kenarda duracagina bari faydalı olsun fikri baskın oldu su anYaa cok güzel haber gözün aydin
Çok guzell güle güle kullansin bebis nasıl güzel oldu odası masallah
Canım benim ablam annemler flan skulentlerin yavrularından ayırıp suslicekler bende etiketlerini yapcam..nette 8 liraydı tanesi böyle bedavaya gelcek..yetmezse bi kac skulent daha eklerim anlamlı geliyo bana :) geçen de bi arkadaş yeşeren kalem atmıştı o da çok hoşuma gitmişti benimEki Görüntüle 2016455
15 gün sonra patır patır dokulucez yaa çok az kaldikolay gelsin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?