2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım aslında etrafımdaki arkadaşlarım lansinoh kullanıyorlar memnunlar ama benim ilgimi çekti mamajoo kullanan yorumları da iyiydi o yüzden onu almaya karar verdim küçük olması da avantajı.
Kızlar lansinoh ve mamajoo hakkında fikrim yok ama ben ilk bebeğimde philips aventin elektirikli tekli göğüs pompasını kullandım çok memnun kaldım şimdi ikincidede aynısını kullanacağım. İkili göğüs pompasındansa tekli olanlarının performansı daha iyi diye okudum bir kaç yerde istersen o açıdan da bir araştır almadan önce.

masallah canim

Kızlar doktordan geldim şimdi eş yukarı çıkmış kadın sezeryan günü vermişti bana şimdi biz normal doğurturuz seni inşşalah dedi çoook sevindim sağlıkla hayırlısıyla inşallah
Yaa cok güzel haber gözün aydin

lambalarimiz da geldi insallah odanin tamamlanmis halini de aticam cocuk dogmadan

Eki Görüntüle 2016415 Eki Görüntüle 2016416
Çok guzell güle güle kullansin bebis nasıl güzel oldu odası masallah

Canım benim ablam annemler flan skulentlerin yavrularından ayırıp suslicekler bende etiketlerini yapcam..nette 8 liraydı tanesi böyle bedavaya gelcek.. yetmezse bi kac skulent daha eklerim anlamlı geliyo bana :) geçen de bi arkadaş yeşeren kalem atmıştı o da çok hoşuma gitmişti benim

15 gün sonra patır patır dokulucez yaa çok az kaldi kolay gelsin bu arada

canim biz boyleyiz,cocuklar napsin:))
sabah uyaniyorum yapis yapis. dusa girdigim anda uzerimden yuk kalkiyor sanki. disarisi cok guzel suan ama ev yine sicak.

Teşekkür ederim canım aventin iyi olduğunu duydum aslında ama bana fiyatı fazla geldi bi de doğum sonrası ücretsiz izin de kullanmayı düşünüyorum o yüzden daha uygun alternatiflere yöneldim . Dediğin şeyi bir yorumda daha okudum aslında çekiş gücüyle ilgili kararsız kalmam da onun da etkisi var bakacağım artık

Çok saol cnm :) çocuklar değişiklik seviyo, iki odamız oldu diye zıplıyo sürekli kız :))) perdeyi merdeyi de elden geçirirsem epey sevimli olucak,, zaten normalde orası çocuk odası, kızın odası oturma odası olarak yapılmış da kıyamadık biz işte kıza.. kilo gerçekten şaşırttı beni, birden alınca şok oldum çünkü sıcaktan yemek de yiyemiyorum bu ara gebelik takvimi için de jinekolojivegebelik.com var, Ayşe'de oraya alışmıştım ona bakıyorum şimdi de,,, bir de prima.com.tr güzel. İngilizce olarak da https://www.babycenter.com/pregnancy-week-by-week . Bu mükemmel bir site,, bebek nasıl, annedeki değişimler neler, bu süreçte ne yapmak lazım vs hepsi anlatılıyor. Videolar vs de çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim :)

Benim qozum korktu walla dun bitane kadin dediki senin karnin cok asaqida 2 haftaya kalmaz doqurursun dedi daha erken oyle deme dedim kizdim kadinada tobe tobe eksik dua eder qibi benim karnim hic yukari cikmadiki zaten ne alakaysa yinede canim skldi yarin temizliqe basliyoruz

Aynı gün doğurucaz bence :)

canim biz boyleyiz,cocuklar napsin:))
sabah uyaniyorum yapis yapis. dusa girdigim anda uzerimden yuk kalkiyor sanki. disarisi cok guzel suan ama ev yine sicak.
Evet cnm benim ev de hala sıcak.. komşumla kızı da geldi havuza indik beraber,, bi de kadın saatiydi rahatça yüzdük ferahladık. Epey de uzun kalmışız... Çocuklar da kendine geldi biz de... bundan sonra öğle saatlerini böyle geçirmeyi planlıyoruz... yoksa hem sıcak hem hamilelik hem kızı oyalama çabaları öldürücek beni :)

Bayılırlar boş boş konuşmaya işte :)

Bende kontrolden geldim..Bizde haberler aynı malesef 2.5 aydır 10 gün gerideyiz hala..Kontroller 15 güne birdi 10 güne düşürdü..Bakicak sık sık yavaşlarsa 37 de alıcak gibi konustu 1700 dük 2040 olmuşuz 2 haftada azıcık azıcık aliyo işte
Dünyalarin etini sütünü yumurtasini sağlıklı ne varsa yiyorum benim kadar yiyen 5 kilo doğurur bizim minnos nazlı.. sağlığı yerinde olsun hepsinin insallah Nst ye de aldı.. Erken alıyorum seni dedi bi skıntı yok orda..ayy bu arada burnu ben ağzı baba Benim burnum güzel küçük kalkik da babamızda dudak yok malesef ip gibi Çok tatli ya cok

Bu fikre daha çok bayıldım.. Ne olsa yanındakiler hariç kıymet vermiyor genelde kimse. Pyle kenarda duracagina bari faydalı olsun fikri baskın oldu su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…