2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hazir aldigin uyku seti yikayinca bozuldu mu?
ben aldim,daha yikamadim da,bozulur mu acaba dedim,suan boyle sert sekilli duruyor ya.
Ben hep makinede yıkadım onları cnm, hiçbişey olmadı. Makineden çıkınca yamulmuş oluyor tabi ama iyice silkeleyip uçları falan düzeltip asarsan kuruyunca aynı oluyor :)

Ben herşeyi sattım valla :) Ayşenin arabasını, mama sandalyesini bebek odasını vs hepsini :))) hiçbirinde de kılımı kıpırdatmadım, geldi aldı gittiler :) arada güncelleme yaparsan hep üstte çıkıyor ürünün aklında olsun

Çok sag ol canım. Bunlar da çok güzelmiş ama hazır alsam baya pahalı, kendimember de yapamam. Güle güle dağıt:)
Aman boşver ya ne inmesi iyiki bir şey öğrenmişler. Hiç takma :))) ben de öyle tiplerle karşılaşıyorum gülüp geçiyorum

En azından gelişimi devam ediyor ya ona da şükür bence. İnşallah 37de alacagi bir durum olmaz da gelişmeye devam eder. Hadi gözün aydın kötü haberler değil bunlar bence. Sadece minnos bir bebek olacak. :))

Heo soyluyorum yine soyleyim saqlikli olsun kilo dert deqil masaAllah canim Rabbim saqlicakla kucaqimiza almayi nasip etsin daha ben hic qoremedim renkli bi sekilde ne quzel bak qordukce daha cok baqlaniyosundur eminim bide snin bu qerilik acaba adet tarihin mi yanlis yoksa qec dollenme falanmiki ? Ama qerci sonradan oldu qerilik demi

Yeşeren kalem sipariş eden veya şurası güvenilir diyen arkadaş var mi acaba. İnstagram kullanmıyorum da internetten baktım güvenilir olsun alacağım yer en azından diye düşünüyorum. Sanırım böyle birşey daha iyi olacak.

Ben geçen gün pylaşmıştım cnm. Geçmiş resimlere nası bakıyoruz acaba?

O cok mantikli ya bende bayildim o fikre ama siparis verdikten sorna oqrendim ayip olur diye iptalde edememistim

İki oda da ikisinin olunca adil oluyor işte cnm. Sen de öyle yap olmazsa :) izne çıkmadan zor zaten hazırlanmak, en iyisini yapmışsın, başlayınca bitirmek en güzeli :)

Kızlar sabahtan beri affedersiniz iki poşet kustum midemimi üşüttüm naptım ya kafamı kaldıramıyorum üfff bi bu eksikti

Canım ev yerleşmedi hala ve kıyafetlerinin hic birisini yıkamadım. Odası da depo gibi oldu. Tum ivir zıvır eşyalar orada. Annem de malum sebepten gelemiyor tedbir amaçlı erteliyoruz gelmesini...
Alışveriş bittiyse gerisinden korkma cnm. Gerekirse doğduktan sonra bile yıkanır ütülenir bir taraftan.. oda da zaten uzun süre eşya depolamak için kullanılıyor, görsel anlamda tamam ama fonksiyonel olarak bebeğe hiçbi faydası yok, doğurunca görüceksin zaten :) o yüzden hiç ağlama noktasına gelicak kadar üzme kendini cnm :)

A AysheDuru canım senin drun tarih vermişmiydi? bir de ismi nedir hangi hastanede acaba?
Verdi cnm, 27'sine kadar normal doğum başlamazsa en geç o gün alıcak. Doktorum Ferhat Uysal. Hangi hastanede istenirse orada yapıyor doğumu. Biz memorial hizmet istedik. Yalnız normal başlar ama 5-6 saati geçen bir sancı öngürürsem yine sezeryan yaparız dedi ilkindeki dikişlerim yırtılmasın diye.

Tecrübeli anneler, size sorum var.. ikinci bebistede çatı muayenesi olmaz herhalde değil mii.Yada olursa kaçtan sonra olur. Bir dahaki muayene 34. Haftada olacak ona göre psikolojimi hazirliyayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…