Ben hep makinede yıkadım onları cnm, hiçbişey olmadı. Makineden çıkınca yamulmuş oluyor tabi ama iyice silkeleyip uçları falan düzeltip asarsan kuruyunca aynı oluyor :)hazir aldigin uyku seti yikayinca bozuldu mu?
ben aldim,daha yikamadim da,bozulur mu acaba dedim,suan boyle sert sekilli duruyor ya.
Aynen canim aynen walla laf olsunda ne konsuursak konusalim diye dusuuyolar qalibaBayılırlar boş boş konuşmaya işte :)
Ben herşeyi sattım valla :) Ayşenin arabasını, mama sandalyesini bebek odasını vs hepsini :))) hiçbirinde de kılımı kıpırdatmadım, geldi aldı gittiler :) arada güncelleme yaparsan hep üstte çıkıyor ürünün aklında olsunCanım satmak benim işime gelir aslında ama ben yaklaşık iki aydır bir spor aletini satamadim letgodan :)) koltuklar ne kadar sürer Allah bilir koyucak yer olsa koyar yine satmayı düşünürüm olmadı cagiricam ikinci elciyi alsın götürsün yok pahasına gidicek biliyorum ama yapicak bişey yok 11 yıldır kullanıyoruz hicbiryerlerinde yırtık sökük yok ben kaplatmayi düşünüyordum hatta renkleri çok açık ve artık sınır geldi sürekli koltuk yikamaktan
Çok sag ol canım. Bunlar da çok güzelmiş ama hazır alsam baya pahalı, kendimember de yapamam. Güle güle dağıt:)Yaa cok güzel haber gözün aydin
Çok guzell güle güle kullansin bebis nasıl güzel oldu odası masallah
Canım benim ablam annemler flan skulentlerin yavrularından ayırıp suslicekler bende etiketlerini yapcam..nette 8 liraydı tanesi böyle bedavaya gelcek..yetmezse bi kac skulent daha eklerim anlamlı geliyo bana :) geçen de bi arkadaş yeşeren kalem atmıştı o da çok hoşuma gitmişti benimEki Görüntüle 2016455
15 gün sonra patır patır dokulucez yaa çok az kaldikolay gelsin bu arada
Aman boşver ya ne inmesi iyiki bir şey öğrenmişler. Hiç takma :))) ben de öyle tiplerle karşılaşıyorum gülüp geçiyorumBenim qozum korktu walla dun bitane kadin dediki senin karnin cok asaqida 2 haftaya kalmaz doqurursun dedidaha erken oyle deme dedim kizdim kadinada tobe tobe eksik dua eder qibi benim karnim hic yukari cikmadiki zaten ne alakaysa yinede canim skldi yarin temizliqe basliyoruz
En azından gelişimi devam ediyor ya ona da şükür bence. İnşallah 37de alacagi bir durum olmaz da gelişmeye devam eder. Hadi gözün aydın kötü haberler değil bunlar bence. Sadece minnos bir bebek olacak. :))Bende kontrolden geldim..Bizde haberler aynı malesef 2.5 aydır 10 gün gerideyiz hala..Kontroller 15 güne birdi 10 güne düşürdü..Bakicak sık sık yavaşlarsa 37 de alıcak gibi konustu1700 dük 2040 olmuşuz 2 haftada azıcık azıcık aliyo işte
Dünyalarin etini sütünü yumurtasini sağlıklı ne varsa yiyorum benim kadar yiyen 5 kilo doğurur bizim minnos nazlı.. sağlığı yerinde olsun hepsinin insallah Nst ye de aldı.. Erken alıyorum seni dedi bi skıntı yok orda..ayy bu arada burnu ben ağzı baba Benim burnum güzel küçük kalkik da babamızda dudak yok malesef ip gibi Çok tatli ya cok
Heo soyluyorum yine soyleyim saqlikli olsun kilo dert deqilBende kontrolden geldim..Bizde haberler aynı malesef 2.5 aydır 10 gün gerideyiz hala..Kontroller 15 güne birdi 10 güne düşürdü..Bakicak sık sık yavaşlarsa 37 de alıcak gibi konustu1700 dük 2040 olmuşuz 2 haftada azıcık azıcık aliyo işte
Dünyalarin etini sütünü yumurtasini sağlıklı ne varsa yiyorum benim kadar yiyen 5 kilo doğurur bizim minnos nazlı.. sağlığı yerinde olsun hepsinin insallah Nst ye de aldı.. Erken alıyorum seni dedi bi skıntı yok orda..ayy bu arada burnu ben ağzı baba Benim burnum güzel küçük kalkik da babamızda dudak yok malesef ip gibi Çok tatli ya cok
Çok saol cnm :)Çok şirin bi oda olmuş:)
En güzeli https://www.babycenter.com/pregnancy-week-by-week cnm. Türkçe olarak da prima.com.tr ve jinekolojivegebelik.com 'a bakıyorum.Hangi site cabım , uzun uzun anlatan yerleri ben de seviyorum da bakayım
Ben geçen gün pylaşmıştım cnm. Geçmiş resimlere nası bakıyoruz acaba?Yeşeren kalem sipariş eden veya şurası güvenilir diyen arkadaş var mi acaba. İnstagram kullanmıyorum da internetten baktım güvenilir olsun alacağım yer en azından diye düşünüyorum. Sanırım böyle birşey daha iyi olacak.
O cok mantikli ya bende bayildim o fikre ama siparis verdikten sorna oqrendim ayip olur diye iptalde edememistimYeşeren kalem sipariş eden veya şurası güvenilir diyen arkadaş var mi acaba. İnstagram kullanmıyorum da internetten baktım güvenilir olsun alacağım yer en azından diye düşünüyorum. Sanırım böyle birşey daha iyi olacak.
Cnm biz bu sicakta hic tulum giydirmedik yalnizca hastanede cikmadan once banyo yaptirdilar o gun 3 saat tam takim giydirdik banyo sonrasi diye... hep cit citli body giyiniyoruz
aynen benimde öyle yapabileceğim oda çok küçük haksızlık olcak ama yapmazsam yine haksızlık olcak :) kızıma çok güzel oda hazırlamıştık . ben bu arada daha hiç hazırlık yapmadım sizler ne güzel işlerinizi bitirmek üzeresiniz . 2 hafta sonar izne çıkıorum o zaman tamamlamayı düşünüyorum inşallah
Kontrollerin normal gidiyorsa kolay kolay hiçbişey olmaz cnm, korkmaAynen canim aynen walla laf olsunda ne konsuursak konusalim diye dusuuyolar qalibaneyse ben yinede butun hazirliqimi bitiriyimde 36 dan sonra olabilir artik napalim
Ay canm hiç bilmiyorum ya. Kaçırdım sanırım. Yada ciddi ciddi dusunmedigimden atlamış olabilirinBen geçen gün pylaşmıştım cnm. Geçmiş resimlere nası bakıyoruz acaba?
Alışveriş bittiyse gerisinden korkma cnm. Gerekirse doğduktan sonra bile yıkanır ütülenir bir taraftan.. oda da zaten uzun süre eşya depolamak için kullanılıyor, görsel anlamda tamam ama fonksiyonel olarak bebeğe hiçbi faydası yok, doğurunca görüceksin zaten :) o yüzden hiç ağlama noktasına gelicak kadar üzme kendini cnm :)Canım ev yerleşmedi hala ve kıyafetlerinin hic birisini yıkamadım. Odası da depo gibi oldu. Tum ivir zıvır eşyalar orada. Annem de malum sebepten gelemiyor tedbir amaçlı erteliyoruz gelmesini...
Verdi cnm, 27'sine kadar normal doğum başlamazsa en geç o gün alıcak. Doktorum Ferhat Uysal. Hangi hastanede istenirse orada yapıyor doğumu. Biz memorial hizmet istedik. Yalnız normal başlar ama 5-6 saati geçen bir sancı öngürürsem yine sezeryan yaparız dedi ilkindeki dikişlerim yırtılmasın diye.
İnşallah cnm,, mühim bi durum olsa zaten görüyorlar artık tabi ama işte zihinsel olayları bilememek bile tasalandırıyor insanı son haftalara girince :)Sen de bilincli beslendin hayirlisiyla saglikla gelir kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?