Çok saol cnm :) nispeten küçük oyuncaklar için bu ikea dolaplar cankurtaran. Sepetlerin üzerine de içinde ne olduğunu yazıyorum ben, lego, hamur vs diye... daybedin çekmeceleri ve odasındaki pufun içi de oyuncak dolu zaten. Ama büyükler için hala bi çözüm bulamadım. Annem dev bi çamaşır sepeti alıp dolduralım dedi; şimdilik en mantıklısı o gibi :)Oyun odası harika olmuş bu arada oyuncak depolamak saklamak için fikir sormuştum varmış sizin oyuncak sepetleriniz çok da güzel. Güzel güzel oynasınlar bu odada fistiklar.
Kesinlikle öyle bana kalsa sadece kendime kayınvalide görümce ablamlara anneme vercemBu fikre daha çok bayıldım.. Ne olsa yanındakiler hariç kıymet vermiyor genelde kimse. Pyle kenarda duracagina bari faydalı olsun fikri baskın oldu su an
Aynen canım videolarini çekiyo esimde açıp açıp izliyorum küçüğümuHeo soyluyorum yine soyleyim saqlikli olsun kilo dert deqilmasaAllah canim Rabbim saqlicakla kucaqimiza almayi nasip etsin daha ben hic qoremedim renkli bi sekilde ne quzel bak qordukce daha cok baqlaniyosundur eminim bide snin bu qerilik acaba adet tarihin mi yanlis yoksa qec dollenme falanmiki ? Ama qerci sonradan oldu qerilik demi
Çok geçmiş olsun..Dun bende çıkardım.. Bugünde mide bulandıysa uyandım havalardan midir nedirKızlar sabahtan beri affedersiniz iki poşet kustum midemimi üşüttüm naptım yakafamı kaldıramıyorum üfff bi bu eksikti
Ben ilkinde de olmadım, bunda da yapmıyor cnm. Doktora bağlı sanırım.Tecrübeli anneler, size sorum var.. ikinci bebistede çatı muayenesi olmaz herhalde değil mii.Yada olursa kaçtan sonra olur. Bir dahaki muayene 34. Haftada olacak ona göre psikolojimi hazirliyayim.
Ne güzel sizlerin son haftalar. Hazırlıklarda bitti e hadi gelsin diye bekliyorsunuz artikk. Dünya isim duruyor. Battaniye falan ali cam daha oglusuma. Kizim nasipliydi bir battaniye aldiysam belki 4-5 hediye geldi. Ve kız eşyalarına öyle alismisim ki. Gözüm hep kız esyalarine gidiyor.haftasonu bir alışveriş yapasim vardın. vakit dardi kızıma aldım yine oglusa fırsat olmadı. Kismetse bu hafta sonu oglusuma alıp temizliği de haftaya başlayacağım galiba. Hiç gözüm almıyor amanİnşallah cnm,, mühim bi durum olsa zaten görüyorlar artık tabi ama işte zihinsel olayları bilememek bile tasalandırıyor insanı son haftalara girince :)
Bize de hem Ayşe'nin pedagogu hem de geçen sene görüştüğüm yuvanın sahibi söylemişti. Çiş eğitimi yok falan deyince okul, tuvalet eğitimi, işe başlama, bakıcıya alıştırma, kardeş gibi olaylar aynı anda olmamalı diye.. yoksa insanın aklına gelmiyor gerçekten...haklisin canim hic öyle düşünmemiştim...
Yaa evet herkes öyle diyor sanırım ben beceremiyorum 100 liraya adımlama twister aletini satamadim ayol :))) hayır sorunuda yok bir heves aldım kullanmadım duruyor öyleBen herşeyi sattım valla :) Ayşenin arabasını, mama sandalyesini bebek odasını vs hepsini :))) hiçbirinde de kılımı kıpırdatmadım, geldi aldı gittiler :) arada güncelleme yaparsan hep üstte çıkıyor ürünün aklında olsun
Tuvalet olayı bende de "zırt pırt" kıvamında devam ediyo hala cnm,, ama gerçekten socak çok daha betermiş. Birkaç gün böyle kalsa da dinlensek bari :)))Hakkaten bende kaç geceden sonra tuvaletleri saymazsam zırt pırt, super uyudum. Sabah da çok güzel uyunuyordu serinlik devam ediyordu ama kahvaltı saati bu güzel serinliği bozdu maalesef...
Doğru diyorsun canm. Bir dr la goruseyim bunu da ilkinde kendi dr um gelmedi çok iyi hatıralar edinmedim. Bunda dr çok pozitif ve birkaç şey konuştuk aklıma yatttı insallah böyle giderBen ilkinde de olmadım, bunda da yapmıyor cnm. Doktora bağlı sanırım.
Anlıyorum sizin farklı görünüyor. Çok geçmiş olsun umarım bişey çıkmazGecmis olsun sizede. Benim rahatsizligimin ismini bulamadilar maalesef. iki kez biyopsi oldum ama sonuc alamadim. Hala arastiriyorlar. 5 sene oldu protein kacagim var bobrek degerlerim normal ama kacagin sebebi bulunamiyor. Buda tabi risk bobrek icin zaman icinde. Kontrol altindayim surekli. Allah herkese sifa wersin
Yok cnm istesem de edemiyorum sıcaktan :))))Normaldir bence, bol su içmeyi ihmal etmiyorsan sorun değildir herhalde :)
Yok cnm istesem de edemiyorum sıcaktan :))))Normaldir bence, bol su içmeyi ihmal etmiyorsan sorun değildir herhalde :)
İnşallah cnm, ama istemezsen zaten yapmaz diye düşünüyorum. Bu arada yeşeren kalem için instagramdan doganin_taslari hesabına bakabilirsin.Doğru diyorsun canm. Bir dr la goruseyim bunu da ilkinde kendi dr um gelmedi çok iyi hatıralar edinmedim. Bunda dr çok pozitif ve birkaç şey konuştuk aklıma yatttı insallah böyle gider
Yaa evet herkes öyle diyor sanırım ben beceremiyorum 100 liraya adımlama twister aletini satamadim ayol :))) hayır sorunuda yok bir heves aldım kullanmadım duruyor öyle
Sanada geçmiş olsun canımmKesinlikle öyle bana kalsa sadece kendime kayınvalide görümce ablamlara anneme vercem
Aynen canım videolarini çekiyo esimde açıp açıp izliyorum küçüğümu
Gerilik 5.aya kadar yoktu..Uyumluydu herseyi..5 den sonrada ne uzadı ne kısaldı.. yapısal diyo doktorda ama işte doğana kadar hep suphe..Allah'a emanet hepsi kimi zayıf kimi kilolu olcak sağlıkları yerinde olsunda
Çok geçmiş olsun..Dun bende çıkardım.. Bugünde mide bulandıysa uyandım havalardan midir nedir
tesekkur ederim. iste bi perdeyle hali kel alaka oldu ayri telden caliyorlar. biri korsanli biri uzayli gezegenli falanÇok güzeller, odanın geri kalanına da acayip uymuş, zaten çok beğeniyorum odanın rengini sen de giderek pekiştiriyorsun güzelliğini :)
sorun orda zaten yatinca ya da oturunca daha cok hissediyorsun :)) cok hareketli olunca, yorulunca ya bebek de gercekten az hareket ediyor ya da sen kendi hareketliligin yuzunden hissetmiyorsun :)Walla ben pek yatmaktan hoslanmiyorum hava sicak olsada dusa qirip cikip ewde biseylerle uqrasiyorum napim temizlik yemek yavas yavas yapiyorum oyle :) yattikca bebek niye hareket etmiyo diye kendime sknti ediyom sonra
gozun aydin hadi bi dogum tarihimiz daha belli oldu sayilir :) insallah saglikla al kucagina.Selam kızlar
Dünden beri giremedim,bugün evde büyük temizlik var ancak fırsat bulabildim. Bu arada dün kontrol vardı,cok sükür hersey yolunda.2650gr olmusuz... temmuz 26-27 ya da 28 dogum olacak kısmetse... bizde durumlar böyle...
bu arada doktor gogus kremine başlayabilirsin dedi...
tesekkur ederiz teyzesiÇok guzell güle güle kullansin bebis nasıl güzel oldu odası masallah
istedigin zaman tekli kullanabiliyorsun canim aklinda olsun.Teşekkür ederim canım aventin iyi olduğunu duydum aslında ama bana fiyatı fazla geldi bi de doğum sonrası ücretsiz izin de kullanmayı düşünüyorum o yüzden daha uygun alternatiflere yöneldim . Dediğin şeyi bir yorumda daha okudum aslında çekiş gücüyle ilgili kararsız kalmam da onun da etkisi var bakacağım artık
canim bu isin bi standardi yok o yuzden takilma insallah saglikla gelsin bebisiniz. disarida aldirirsin kiloyu minnosa nasilsa :)Bende kontrolden geldim..Bizde haberler aynı malesef 2.5 aydır 10 gün gerideyiz hala..Kontroller 15 güne birdi 10 güne düşürdü..Bakicak sık sık yavaşlarsa 37 de alıcak gibi konustu1700 dük 2040 olmuşuz 2 haftada azıcık azıcık aliyo işte
Dünyalarin etini sütünü yumurtasini sağlıklı ne varsa yiyorum benim kadar yiyen 5 kilo doğurur bizim minnos nazlı.. sağlığı yerinde olsun hepsinin insallah Nst ye de aldı.. Erken alıyorum seni dedi bi skıntı yok orda..ayy bu arada burnu ben ağzı baba Benim burnum güzel küçük kalkik da babamızda dudak yok malesef ip gibi Çok tatli ya cok
Kiz uqrasiyorum biseylerle az dinleniyim diyorum o aradada artik ben mi hissetmiyorum o ben ayaktayken uyuyomu neyse hic hareket etmiyo haydiiiii bu sefer is yapma istahimda kaciyo oturup onu dinliyorumtesekkur ederim. iste bi perdeyle hali kel alaka oldu ayri telden caliyorlar. biri korsanli biri uzayli gezegenli falanaman onlar da farkli olsun napayim :))
sorun orda zaten yatinca ya da oturunca daha cok hissediyorsun :)) cok hareketli olunca, yorulunca ya bebek de gercekten az hareket ediyor ya da sen kendi hareketliligin yuzunden hissetmiyorsun :)
gozun aydin hadi bi dogum tarihimiz daha belli oldu sayilir :) insallah saglikla al kucagina.
tesekkur ederiz teyzesi
istedigin zaman tekli kullanabiliyorsun canim aklinda olsun.
canim bu isin bi standardi yok o yuzden takilma insallah saglikla gelsin bebisiniz. disarida aldirirsin kiloyu minnosa nasilsa :)
@nisabeyza gozun aydin canim cok sevindim.
Zor ama bitince de çok rahatlıyor insan cnm.. alışveriş konusu da ayrı dert tabi, erkek olsa ben de zorlanırdım sanırım :))Ne güzel sizlerin son haftalar. Hazırlıklarda bitti e hadi gelsin diye bekliyorsunuz artikk. Dünya isim duruyor. Battaniye falan ali cam daha oglusuma. Kizim nasipliydi bir battaniye aldiysam belki 4-5 hediye geldi. Ve kız eşyalarına öyle alismisim ki. Gözüm hep kız esyalarine gidiyor.haftasonu bir alışveriş yapasim vardın. vakit dardi kızıma aldım yine oglusa fırsat olmadı. Kismetse bu hafta sonu oglusuma alıp temizliği de haftaya başlayacağım galiba. Hiç gözüm almıyor aman
senin de bi ortan yok ki evhamli gunde 50 kere harekete az diyordun gecen gun :))Kiz uqrasiyorum biseylerle az dinleniyim diyorum o aradada artik ben mi hissetmiyorum o ben ayaktayken uyuyomu neyse hic hareket etmiyo haydiiiii bu sefer is yapma istahimda kaciyo oturup onu dinliyorumsonrada stres ve sıkılmacalar iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?