2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
senin de bi ortan yok ki evhamli gunde 50 kere harekete az diyordun gecen gun :))
Bennkendimi anlatamiyorum sanirsam problem orda mesela 2 qun cok iyi sabah uyandiqimda basliyo qece yatana full hareket...ama sonraki 2 qun resmen hareket etsin diye oylece bekliyorum hicbisey yok onu anlamiyorum iste dun bi kadinla karsilastim hastanede ayyyy okadar hareketliki diyo ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum diyo e bende ister istemez acaba bendemi sorun varki diye dusunuyorum yani mesela sizdede oylemi herqun ayni hareketlermi yoksa deqistiqi oluyomu bole bikac qun duraksamasi falan ?

Zor ama bitince de çok rahatlıyor insan cnm.. alışveriş konusu da ayrı dert tabi, erkek olsa ben de zorlanırdım sanırım :))

Esim aradi biraz once dedimki hopörleri actim al konus kizinla bakim tepki verecekmi dedim bende saniyorumki quzel quzel konusacak
"Uyu kizim uyu sakin hareket etme şu annen bi ewde cildirsin bu niye hareket etmiyo diye" dedi...
Al iste qulermisin aqlarmisin suan...aksam ewe qelecek elbet ama o qorusecez

Hakikaten öldürürsün adamı :))))

Saol cnm :) inşallahhhh :))) benden bu kadar, gerisi onlara kalmış

e canim tabiki degil bunu burdaki herkes soyluyor hareketleri hergun ayni degil diye sen illa takicam kafaya diyosun :)))) benim 2 gundur fazla hareketli mesela. demekki her gun ayni degil ki 2 gundur fazla hareket dikkatimi cekiyor :)) bak mesela o bir yere toplanmalar(kasilmalar) da hergun ayni degil. benim pc basinda sandalyede oturdugum zaman kasilma daha fazla oluyor ya da bazi gunler hic olmuyor.

Ay walla ben bi doqursamda kurtulsaniz demi bazen cok biktirdiqimi dusunuyorum sizi diyorum kizlarla vedalasiyim falan

Planlı mı güzel öyle pat diye apar topar mı bilmiyorum. İkisinin de dezavantajları var. Herşeyin hayırlısı diyelim. Ama bi dr diyodu ki sezaryen de olsa Doğumun başlaması beklenmeli. Ne kadar doğru bilmiyorum ama kulağa mantıklı geliyo. Ne kadar kalsa o kadar iyi anne karnında. Ama doktor onlar işte bi bildiği vardır demeden edemiyoruz.. kilosu iyi bence bebeğin canım ya 3 olur 3 hafta sonra bence. Bu da gayet ideal.

Yani termometreler 40 dereceyi bile gostermisken sen uzun kol giyinir miydin ? Sonucta serin zamanlar haricinde uzun kollu giydirmek cocugu daha da bayiltir
Ama bize böyle söylemediler :) çocuk vücut sıcaklığını ayarlayamadığından ilk aylar uzun kollu giyer bilmem ne dendi hep. Kim dedi el kaldırsın uzun kolluların faturasını göndericem:))

Yani termometreler 40 dereceyi bile gostermisken sen uzun kol giyinir miydin ? Sonucta serin zamanlar haricinde uzun kollu giydirmek cocugu daha da bayiltir
Ama bize böyle söylemediler :) çocuk vücut sıcaklığını ayarlayamadığından ilk aylar uzun kollu giyer bilmem ne dendi hep. Kim dedi el kaldırsın uzun kolluların faturasını göndericem:))

canim kadin oyle dedi diye demiyorum ama bence de basla artik yavas yavas. havalar sicak oldugu icin cabuk yorulunuyor. ben cok bir sey yapmadigim halde öldüm yorgunluktan. daha bunum alisverisi var,yikamasi yelesmesi var. az once annemle markete gittik geldik,ölüyorum
ilerleyen haftalar daha zor olacak. bitirelim rahat edelim.

Canım bizimkini de cuma getiriyorlar da montajını onlar yapmıyorlar mı :)

Evet ben de bişeyler okuyup 8 gün suyunu içmiştim. 3 yudum galiba. Tam 40 haftanın dolduğu güne denk getirmiştim son gününü. O gün de Doğum yaptım. Yine bi araştırayım bakayım.

iyi yapmissiniz canim. biz boyle yoruluyoruz,sizler bir de cocukla ilgileniyorsunuz,allah yardimciniz olsun.
islerin de bitti nasilsa,son zamanlari havuz,uyuma,dinlenmeyle gecir:))

Sezeryan sonrasi vajinal doğum yapan bile var hastane ortamında olacaksin dikisler konusunda endiselenme. Bebegin 39.haftayi bile annenin rahminde gecirmesi önemli. Dr a gore degil bebege gore hareket etmelisin. Sezeryan bile olacaksan bebegin gelmesini beklemelisin. Artık tipta bu geçerliliği olan bir olay. Dogumu bebek baslatmali dr un degil egerki acil bir durum yoksa. Ama Türkiyedeki dr lar bunu fabrikasyona bağlamış. Lutfen talep edin nisan su sancı geldiginde dogum olsun sezeryan vajinal ya da dogal doğum olabilir. Bebek kendini hazır hissettiginde gelmeye hakki var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…