2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar 40.hafta dediğimiz tam 39+0 ile başlayan hafta değil mi? Yani 39+0 olduğunda normal koşullarda doğurmamız lazım? 40+1 değil yani?

Tabikide canim haklisin kesinlikle :) iste dun kaynanam aradi temixlik icin bende yapalim bitsin dedim pazar qunude alisverise cikalim dedim hersey hazir olsunda nolur nolmaz :) dun bi 5 dakikalik yol yrudum bayilacaktim sicaktan olmuyo artik qercekten aqirlastiqimi hissediyorum :)

canim durumlar ayni bizim senle,saglikli olsunlar da biraz zayif olsunlar napalim. ben de dikkat ediyorum yememe,bakalim benimki kac gr. alacak.
ben de bayadir 15 gunde bir gidiyordum,simdi hareketler azalirsa 10 gunde gel dedi.
beni de ayni nedenden aldi nst ye buyuk ihtimal. saglikli olsunlar da gireriz napalim. 20 dk. sürüyor zaten,bitiyor hemen.

Maşallah canım ne kadar güzel gelişmiş inşallah doğumunda çok güzel olut su gibi akar gider hayırlısı ile sağlıkla al kucağına canım
Ayy ağzından bal damlıyo :)) amin hepimiz için kolay doğumlar olur İnşaAllah.. senin ilki gibi suni sancısız kesisiz.. sezaryense baş ağrısız sızısız..

ben senden 1 ay erken girdim nst ye canim.bende de sanci cikmadi.

Ben de 15 dakikada bir oturma gerği duyuyorum biz de mi bi gariplik var acaba :)) ablam benim kadarlık hamile bir arkadaşıyla Eminönü'ne gitmiş 7 den 5 e kadar gezdi diyo oturmadan. Ben hayal dahi edemiyorum öyle gezmeyi :)

Ben de 15 dakikada bir oturma gerği duyuyorum biz de mi bi gariplik var acaba :)) ablam benim kadarlık hamile bir arkadaşıyla Eminönü'ne gitmiş 7 den 5 e kadar gezdi diyo oturmadan. Ben hayal dahi edemiyorum öyle gezmeyi :)
Wallahi aynen oyle nasil qeziyolar anlamiyorum bi arkadas vardi saatlerce Avm'de qezmis qezmis ordan kontrole qitmiski acilmasi var doquma qirmisti Kac kilo aldin canim sen ?

Aaaa ben :))))) cnm vallahi yürüdükçe açılıyosun. Ama oturunca kalkılmıyor o ayrı :)))

İnşaAllah yoktur canım. Ay 36 yım ya bi 37 olayım hepsini yapıcam :)) kibrit toplama merdiven çıkma yürüyüş bol hurma planlarım arasında

Ama bize böyle söylemediler :) çocuk vücut sıcaklığını ayarlayamadığından ilk aylar uzun kollu giyer bilmem ne dendi hep. Kim dedi el kaldırsın uzun kolluların faturasını göndericem:))
Aslinda bilgi dogru ama bilmem kac yilin en sicak yazı cnm.... normal sartlar altinda degiliz suan

Aaaa ben :))))) cnm vallahi yürüdükçe açılıyosun. Ama oturunca kalkılmıyor o ayrı :)))
Açılacak gibi değil de bayılacak gibi oluyorum ben daha çok. MaşaAllah sana hayranım zaten. Nazar değmesin. Ben oğlumda öyleydim ama bu kız beni hem fizyolojik hem psikolojik olarak çok yordu. Erken Doğum riski zaten attığım adımı kontrollü atmama sebep oldu şimdi hadi yürü diyo doktor ben hala korkuyorum:) çok afedersin çıktı çıkıcak sanki kafası öyle garip hissediyorum. Aşağıda mı taşıyorum napıyorum bilemedim. Sen kızı kucakladıkça ben yoruluyorum geriliyorum burda :))) süpersin ama Allah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…