2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sürekli akşam gezmesine çıkıcaz o vakit :)))

Düzenine dikkat et canım. Benim 5 dakikada bir tıkır tıkır düzenli geldi ondan şüphelenmiştim. Saati verdim eşimin elime 22 mi geçiyo diyorum evet diyo 27 oldu dimi diyorum evet diyo. Bu şekilde 2 saat bekledim geçmedi. Bir de kasıklarıma sancı girmeye başlamıştı inliyodum resmen. Kıvranmaya başladım. Ki nitekim sancı çıktı gidince. Bu akşam da aşırı kasılmalarım oldu ama düzenli değildi ve elimi koymadan hissetmiyodum sancı eşlik etmedi yani hiç. O yüzden stres yapmadım hiç. Annem çok stres oldu garibim :) ben değil o doğuracak sanki. Annelik zor zanaat :)

Slm arkadaslar uZun zamandır uzaktan takip ediyorum sonunda kayıt oldum annelik sürecinde desteğinize ihtiyacım olucak.bu benim ilk gebeliğim
Dogumuma az kaldı sayılır çok heyecanlıyım
Hoşgeldiniz aramıza
ayy Can'ım ya sen iki Doğum şeklini yaşayanlardan olmuşsun o kadar sancı çekip sonra sezeryan ,neyseki sağ sağlim bebeğine kavuştun , zoru başarmışsın maşallah irem kızınada o da annesi gibi dayanıklı , kolay doğuranlara bende hayranım .

Günaydın bu saatte uyandim ama nedeni sıcak değil düzen bozan komşular tam karşı apartmanimizda öğrenciler var ve bu saatte kahkahalar sohbet camlarida açık yankılanıyor sesleri sokak ta en son biri uyardı da sustular ama ben uyandım tabi..

Yok canım sat'a göre aslında. Benim ilk günler biraz sıkıntılı geçmişti beta hcg haftasıyla uyumlu değil dış gebelik olabilir gibi sinir bozucu şeyler söylemişti ilk doktorum. O yüzden geç döllenme demişti. Şimdi sat'a göre hesaplıyor doktorum ve ben bunu dün öğrendim Her seferinde haftasıyla uyumlu derken 20 Ekim sat alıyormuş. Ben hala ilk doktorumun söylediği tahmini doğum tarihini yazıyordum her yere.
Maşallah maaşallah, Amiin inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum hepimize

epidurale aliniyor sanirim degil mi?
hastane girebilir deseydi de cok zorlamazdim herhalde dayanamaz diye. bebisler saglikla dogsun da babalar her an bizimle olacaklar insallah.
Epiduralde de almamışlardı ama belki doktordan doktora, hastaneden hastaneye değişiyordur canım. Tabi canım eğer baba girince daha kötü olacaksa neden riske sokacaksın ki. Dediğin gibi sonrasında hep seninle olacak zaten

Kızlar aynı haftalarda olduğumuz icin size soruyorum @ayshemina MAVI_BEYAZ Mutella benden dün dr tam kan sayımı ve idrar tahili istedi ,sizden de istediler mi?

Önceki gittiğimde 10 Hazirandı sanırım gittiğimde istemişti. Bir de geçen hafta sağlık ocağından yaptılar ve demir fazla çıktığı için danışmak amaçlı tüm sonuçları göndermiştim o yüzden bu hafta istemedi benden. Ama artık sona yaklaştığımız bu haftalarda istiyorlar özellikle protein kaçağı ve demire bakmak için sanıyorum.

Günaydıın
Ya bi gece serin serin uyuycam dedim, 80 kere tuvalete kalktım ya
Kalan zamanlarda da ay aman kocacım üşüyecek mi, içerdeki pencereyi kapatayım, yok dur burası çok esti, ay sıcak oldu açayım, direk adamın üstünden vuruyor rüzgar üstünü örteyim, tabi kendisi uyuyor bu arada
Şimdi gün boyu da sıcak olur. Uyku olayını tamamen askıya alıyorum sanırım ben bi süre

İlk başta sancı geldi demeden yorgunum falan diye oyalayıp 5 dakikada 1'e düşünce 'hahaa ben seni kandırdım, hadi doğuma gidelim' diyebilirsin, bayağı bir şok olur

Benim 37 bitiyor işte, sanırım bir nevi ameliyat diye almıyorlar tam da bilmiyorum arkadaşım doğum yaptığında almamışlardı eşini ordan biliyorum. Normalde alıyorlar ama.
Ben eşler doğuma girebiliyor mu diye sormuştum doktor da normal doğuma alıyoruz ama sezaryen ameliyat olduğu için almıyorum ben demişti.

asil normalde almamalari gerekmiyor mu?
aciyi tam anlamiyla hissederken bagirirken eslerin girmesi nasil olur ki?
Estetik ameliyat olmuyoruz ki birlikte yaptığımız çocuğu doğuruyoruz sonuçta bence istiyor ve dayanabileceğini düşünüyorsa girmesi daha güzel :)

Bayılabilir
Dayanabilirsem iyi fikir yalnız
Ben de almıyorlar diye biliyorum ama alanlar da var sanırım ig'de filan görüyorum.
Benim eşim de baya alıştı ara ara açıyorum bu konuyu, normalde empati yeteneği maximum seviyede olduğu için her acıyı bünyesinde hissedebilme durumu var. Düşün yani ben ağrı çekerken o da çekiyor ve ciddi anlamda Bu yüzden doğuma girmek istemiyormuş. Dedim doğuma kadaaar, çekeceğimi benimle birlikte çekicen zaten. O zamana kadar bayılmamış olursam girerim o zaman dedi
Ama o ilk buluşmayı benimle birlikte yaşasın istiyorum yaa, hayatımda hiç bu kadar romantik düşünmemiştim

Ray'ın attığı da kazık yani, sen aylarca kolayca açılır diye korkup yatarak doğumu bekle sonra açılması gereken zamanda seni zorda bıraksın, hain şey. Ama sen aldın ya kuzunu hiç sorunu olmadan, kuvözlerde bekletmeden, sağlıkla o da yeter doğumu nasıl olmuş ne fark eder. Uzun bekleyişlerin ardından kavuşun diye erkenden gelmiştir hanim kız dayanamayıp o da haklı :)
Sağlıkla bir ömür mutlu mesut yaşasın inşallah, annesi babasını da çok üzmeden tabi :)

Babam Ayşe'nin eski bi fotosunu göndermiş şimdi nereden estiyse., çok fena duygulandım... neden acaba... ağlıcam nerdeyse ((
Fıskiye saçları ne de güzel duruyor maşallah :)

Ben zaten hep ağlarım doğum hikayesi okurken
Maşallah size, kızınıza, hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…