2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu kasik aqrisi qene uyutmadi beni bi doquruyum en cok bunun duzeldiqine sevinecem biktim ya hamile kaldim kalali ayni sey kivran kivran doktora qit bisey yok normal bi careside yok anlamadimki offff

Ben de kız çocuklarını sürekli pembe giydirenlere sinir olurdum. Şimdi eşim neyi tutsam aynısının pembesini aldırıyor. Neymiş çok minnoş oluyorlarmış pembe pembe :))) ama alış veriş yapmak çok güzel onlar için. Minik minik süslü kıyafetler

HAHAHA iyice qicik olmaya basladim bende sorma bu aralar bana takti kafayi niye tembelsin niye is yapmiyon bu evin hali ne falan tovbe tovbe
Karnım burnumda diye, üzerime ağırlık çöktü diye, senin bu kızın bana rehavet veriyor diye ve daha bir çok nedenden diyebilirsin. Ben de valla her gün en fazla bir iş yapıyorum, ya mutfağı toplayıp yemel ya evi toplayıp çamaşır falan katlama ya da çok ender olarak ev süpürme ki o beni çok yoruyor sağolsun eşim bana çok bırakmıyor onu. Bir de neredeyse her gün bitmek bilmeyen bir çamaşır yıkama var, havalar ısındıkça daha da arttı çamaşır. Evin düzenini sağlamak iyice zorlaştı artık, zaman yaklaştı.

Bari dahiliyeye falan yönlendirseydi o nasıl doktor ya, enfeksiyon var ama nerde hiç bilmiyorum ne demek, enfeksiyonu olan hamile kadını sorununu çözmeden nasıl bırakıyor, o ne biçim doktor. Sağlık ocağındaki aile hekimi daha profesyoneldir yani. Sen de bari erkenden git kendi doktoruna da o yönlendirsin, sinir etti beni ya. Bize de haber ver, merakta bırakma, azaldı mı kusmaların? Ateşin var mı?

Ama çok güzel bir his değil mi ya, aylarca hevesle sabırla beklediğiniz aşkınızın meyvesi doğduğunda anne ve babasını birlikte görüyor, hem baba da doğuma dahil olunca daha bir anlamlı olur. Çünkü anne zaten aylardır bebeği taşıyor, o zaten o kadar zamandır hissediyor bebeği ama baba için daha soyut bir şey. Baba sadece annenin karnına elini koyup dahil olabiliyor hamilelik sürecine, birçok arkadaş yazmıştı anneler gününde 'daha anne değilsin seneye kutlarız' mantığı olduğunu. Çünkü onlar kucağına alana kadar tam olarak baba değiller bizse daha varlıklarını öğrendiğimiz andan itibaren anneyiz; bebeğin ihtiyaçlarına göre besleniyor, hareket ediyor, yaşamlarımızı onlara göre düzenlemeye başlıyoruz. Baba doğuma girerse bu sefer doğum anına dahil olacak ve bu gerçek anlamda olacak. Çünkü sancı çekerken babanın elini tutacaksın sancı bastırdığında onun ellerinin kemiklerini kırar gibi sıkacaksın, ondan destek alacaksın, o sakinleştirecek seni ve bebeğini kucağına aldığında ilk o görecek yavruna bakışını sen de onun ilk bakışını göreceksin, ilk kez tam bir aile olacaksınız... Bence düşünmesi bile çok güzel :)

Kızlar günaydın,

Beni de bu aralar bel ağrıları ve kasıktaki ufak regl sancısı gibi sancılar rahat bırakmıyor. Aman bir şey çıkmasınlar da ben çekerim sorun değil, ama insan tedirgin oluyor o kötü :)

Yaparlar sizinkini cnm,, biz internetten aldık, yurtiçi kargoyla demonte geliyomuş öyle olunca. Çok da zor olmadı,, yarım saatte falan yaptı kocamla babam saolsun :) yine sıfır koku,, için rahat olsun senin de :)

Canım hayırlı olsun :) Minik kızın tatlı tatlı uyusun üstünde :) Ben de sabırsızlıkla cumayı bekliyorum.

Bu kasik aqrisi qene uyutmadi beni bi doquruyum en cok bunun duzeldiqine sevinecem biktim ya hamile kaldim kalali ayni sey kivran kivran doktora qit bisey yok normal bi careside yok anlamadimki offff

Canım anlıyorum seni, yalnız değilsin :) Kendini çok yormamaya çalış. Ayakta fazla durunca oluyor benim.

Canım anlıyorum seni, yalnız değilsin :) Kendini çok yormamaya çalış. Ayakta fazla durunca oluyor benim.
Heralde ayakta biraz fazla durunca bide dun qece cami actik unutmusuz dusta aldiydim qece kalktiqimda bayaqi bi esiyodu ozaman basladi iste zaten aqrim oluyoda bunlarda iyice tetikledi offf bi 38i qoreydik baska bisey istemiyorum :):):)

Canım hamilelik sürecinde de çok büyük özverilerde bulundun, doğumun da aynı şekilde geçmiş. Ama çok şükür ki şuanda en büyük ödülün olan bebeğin kucağında. Allah ikinize de bundan sonra rahat, sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.

Heralde ayakta biraz fazla durunca bide dun qece cami actik unutmusuz dusta aldiydim qece kalktiqimda bayaqi bi esiyodu ozaman basladi iste zaten aqrim oluyoda bunlarda iyice tetikledi offf bi 38i qoreydik baska bisey istemiyorum :):):)

Aynen ben de 37 diye dua ediyorum, 38e mi çıkarsam :) İnşallah hepimizin ki vaktinde doğar.

Nasil ozlenmez ya baksana guzellige masallah kirkbir kere Az kaldı geliyo ikinci tatlılık da o da ablası gibi minik tatli bir minnos olacak hayırlısıyla bir gelsin de

Ne güzel yazmışsın
İnşallah ben de çok istiyorum onun bebeğimize ilk bakışını görmeyi. Hep hayal ediyorum ona da anlatıyorum. Kesin ağlarım ben diyorum, düşüncesi bile gözlerimi dolduruyor

evet canım Hakan Peker benim de doktorum süper ya normal büyük cesaret ikinci için özellikle aynı güne denk getirelim, valla şaka maka mutlaka doğurunca yazalım da aynı katta olucaz:)

evet canım Hakan Peker benim de doktorum süper ya normal büyük cesaret ikinci için özellikle aynı güne denk getirelim, valla şaka maka mutlaka doğurunca yazalım da aynı katta olucaz:)
Evet doğru soyadını da hatırladım şimdi :)) anlaştık cnm,, zaten Allah izin verirse illa ki yazarım girmeden önce,, irtibatı koparmayalım rastlaşalım inşallah :)))

Anladım cnm,bende bugün yaptırcam bakalım insallah iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…