2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar beyaz deri koltuk kolları nasıl ben beyaz olur bilen var mi
Cnm benim daha önceki evimde vardı,, mobilyacı önermişti ben de aldım ve işe yaradı. Bu yapı marketlerde falan araba koltuğu temizlenen bi sprey vardı, onunla temizliyodum. Sonra da Loc vs gibi bi deterjanla. Aklında olsun :)

:))) saol cnm :)

Canım hayırlı olsun :) Minik kızın tatlı tatlı uyusun üstünde :) Ben de sabırsızlıkla cumayı bekliyorum.

Amin cnm :) valla rahatladım koku moku yok diye, çok az kaldı çünkü. Seninkini de en fazla bi saatte halleder giderler, onların eli alışmış, tıkır tıkır yapıyolar ve bu arada tertemiz çalışıyolar :) bizimkiler şablona bakarak yaptıkları için biraz uzun sürdü tabi :))))
Nasil ozlenmez ya baksana guzellige masallah kirkbir kere Az kaldı geliyo ikinci tatlılık da o da ablası gibi minik tatli bir minnos olacak hayırlısıyla bir gelsin de

Aminnnn,,,, Çok saol cnm, hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah. Herkes için sürekli dua ediyorum... Allah hiçbirimizi sınamasın şu son demlerde...

Oooy tontişşş maşallah nasıl da tatlıı

Çok saol cnm :))

benden de en son gittiğimde kan ve idrar tahlili istedi kızlar son tahliller bunlar zaten dedi

Ruhum yaşlandi psikolojim yıprandi çok üzüldüm nasil olucagım hakkından kendmden hiç emin değilim
O bebişi kucağına alınca hayırlısı ile tüm kötü zamanlarını unutursun,yepyeni cok güzel bi hayata merhaba diosun sende onunla birlikte... moralini yüksek tut cnm

Ya ben bu fotoları gördükçe dogsun hatta bi an once buyusun de, böyle mıncık mıncıkkk edeyim diorummmm

Dr değil de sağlık ocağındaki ebe arayıp istedi. Yarın sabah gidicem kan vermeye

Sağlık ocağı öyle sanırım, sık sık istiyolar. Benimki sadece nasıl gidiyo ne yaptı doktorunuz diye sormak için arıyo arada bir...
Evet evet ben de gördüm ssvd çok istiyordum çok şükür nasip oldu yazmıştı. Gerisini okuyamadan doğum iznine ayrıldım acil :)) telden de ancak bizim konuya yetişiyorum
Ne güzel, gönlüne göre olmuş :) bakalım benimki de yapıcak mı öyle bi sürpriz :))

Canım benim herşeye rağmen kızın sağlıkla kucaklarında pozitif bir doğum hikayen var çok şükür sağlıkla büyüt irem kızını seni seviyoruz bol sütlü günlerin olsun.

Cnm doktorlar hep beni aramanız gereken zamanı anlayacaksınız zaten der ya,, bi hikmeti vardır bence ya :) telaşlanma sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…