2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Agustos bası olanların cogu bizim gibi temmuz da olcak bak gör benim de 26-28 temmuz arası olacakmıs bakalımm ama benim 39.haftaya girerken alacaklar plasenta previ dan dolayı,kanama olma ihtimaline karsı...senden 1 hafta geriyim yani.
Bizde ptesi gittik benim kızda 2650gr ama boy konusunda bisey demiyor bizimki:/ amaaan saglıklı olsun da...
Ben esime gir diyorum doguma ama ben giremem dayanamam diyor bende zorlamıyorum valla...
ne güzeeell normal Doğum icin planlar yapılıyor,benim sezeryan oldugu icin bildigin ameliyat yanii,neyse artık hayırlısı hakkımızda,kucağımıza saglıkla alalım da eminim herşeyi unuturuz

Önemli olan sağlıcakla kucağımıza almak. Plan yapıyoruz ama o anın bize ne getireceğini bilmiyoruz ki belki benim de sezeryana dönecek son dakika. Her şeyin hayırlısı olsun.

Hosbuldum canim

Önemli olan sağlıcakla kucağımıza almak. Plan yapıyoruz ama o anın bize ne getireceğini bilmiyoruz ki belki benim de sezeryana dönecek son dakika. Her şeyin hayırlısı olsun.
Son ana kadar hicbisey belli olmuyo canim :) Arkadasiminki hep normal qorunuyodu dun suni sanciyla bile acilma olmayinca sezeryana alindi malesef

Son ana kadar hicbisey belli olmuyo canim :) Arkadasiminki hep normal qorunuyodu dun suni sanciyla bile acilma olmayinca sezeryana alindi malesef

Aynen öyle, hayırlısı diyorum hep hiç normal diye diretmedim çok istiyorum ama son dakika bi aksilik olur diye şartlamıyorum kendimi.

Insallah cnm cumlemize insallah

ahaha komik hatun
ahahahaha ayni sey bende de mevcut. tam rahat uyucam derken adamin ustunu ortmekten uyuyamiyorum
yaa ama cok guzel yazmissin ben de karsilastiklari ilk ani, esimin ilk tepkisini cok merak ediyorum. gecenlerde tekrar sordum karar verdin mi diye, girerim dedi ama dur bakalim karar degismezse :))

Aynen cnm resmen kazık :))

Ya bi de ben uykuya dalana kadar açıyor üstünü, onu kontrol etmekten uykular haram oldu

Evt cnm ikisini de tattim bebek icin sanci cok iyiymis kizima yaradi yani

Bugün diyorum hastane çantamı mı yerleştirsem acaba?
Ya bi de ben pompa almadım daha ya almam lazım mı hastaneye?
Bi de anne-bebek bakım çantası aldınız mı?

Bugün diyorum hastane çantamı mı yerleştirsem acaba?
Ya bi de ben pompa almadım daha ya almam lazım mı hastaneye?
Bi de anne-bebek bakım çantası aldınız mı?
Ben de hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum bugün yarın bebişin ki hazır. Pompa henüz almadım ama alcam indirim kovalıyorum. Çanta da beğendiğim bir sırt çantası aldım onu kullancam hem kullanımı rahat olur diye düşündüm

Ben beğenemedim bi surt çantası. Daha doğrusu sırt çantası istiyorum zaten ama gönlüme göre bulamadım. Bi Stylo'nun bi çantasını beğendim o da 160 tl. Çok kararsızım. Normalde yazın falan hep sırt çantası kullanırım onları kullanırım diyordum ama ı ıh yok öyle olmuyormuş bebek çantası Ben hayatta sığamam o çantalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…