2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aslında ben de sığıp sığmamakta kararsız kaldım ama bi yandan da ne kadar büyük olursa o kadar doldurrum ben onun altında ezilirim taşıyamam dedim ve orta boy bişeye karar verdim :)

Bugün diyorum hastane çantamı mı yerleştirsem acaba?
Ya bi de ben pompa almadım daha ya almam lazım mı hastaneye?
Bi de anne-bebek bakım çantası aldınız mı?
Yerleştir bence Can'ım artık hazır olsun, ben de pompa almadım Philips avent elektrikliyi gözüme kestirdim ama pahalı baya gerek olmazsa boşuna almayayım diyorum marka belli olduktan sonra hastanede bile gerekse bir koşu eşin alır gelir Can'ım sıkıntı etme onu, her yerde olan bişey zaten, ben ayrıca Bebek bakım çantası almadım evde bir sürü sırt çantası var onlardan birini kullanırım diye düşünüyorum, çok özen gelirse sonradan alırım ama sırt çantası da işi görür bence

Kızlar bu su gelmesi nasıl oluyor? tuvalatten sonra bir miktar su gibi bir şey geldi ve ıslaklık oldu hastaneye geçiyorum. Kasılmam ve bel ağrım var biraz. Bana da dua edin.
Sızıntı şeklinde oluyormuş, telaş etme kontrol ettirmen iyi olur tabi. Haber et.

Okudukca gözlerim doldu resmen ya...
Sen en basından beri zorlu bir sürecten gecmistin zaten... güçlü bir kadınsın vesselam:)
Bu zorlu surecte kızında sana eslik etmis,yol arkadası olmus...
Kızın da bu hayatta eminim ki cok güclü olacak...
Ayrıca görüyorum ki,kucagına aldıktan sonra tüm bu acıları unutmus gibisin...
Allah saglıkla,analı babalı büyütsün insallah

Bendn istedi,bakalım bugün gidip vercem cnm.

Benden niye kimse istemiyo ya yarın kontrolüm var sorayım bi doktora :))
Cok tatlı bi kızın var yaaa (tabii simdilik ) eminim kardesi de böyle sirin bisey olacak... Allah bağışlasın

Saol cnm,, Aminnn :)) hepsi çok tatlı hepsi :))))
inş. inş. kesinlikle:) çok heycanlı:)
Evet :) bence kesin çakışıcaz,, süper olur :)

Cidden çok tatlı maşallah :)

Çok saol cnm

Ya ben bu fotoları gördükçe dogsun hatta bi an once buyusun de, böyle mıncık mıncıkkk edeyim diorummmm

Valla sonraki halleri de daha bi tatlı oluyo,, bıcır bıcır,, ama bıktırmamak için tutuyorum kendimi paylaşmıyorum :)))))

Kızlar bu su gelmesi nasıl oluyor? tuvalatten sonra bir miktar su gibi bir şey geldi ve ıslaklık oldu hastaneye geçiyorum. Kasılmam ve bel ağrım var biraz. Bana da dua edin.
Az azda gelebilir diye biliyorum ama en iyisini yapmışsın gitmekle. Güzel haberle gel canım. Dualarımız seninle merak etme.

Bıktırmak deil ,insan da bi an once cocugum olsun duygusunu kabartıyor,yani en azından bende böyle:)

Canim doqum yaklasikca az az qelirse sizinti qibi olurmus renqi falan nasildi ? Yani su qibi mi akintimi ?

Maşallah canım kızım çok tatlı bahtıda kaderidw hep güzel olsun inşallah

Amin cnm,, hepsinin... keşke bahtlarını da hazırlayabilsek odaları gibi :) Allah onlara aydınlık, erdemli bi hayat nasip etsin inşallah... çok saol :)

Bende 34 üm canım yalnız değilsin

Bak buna sevindim ne yalan söyliim :))))

gunaydin kizlar.

A AysheDuru yerim o aysecigi ben yalniz saclar super

@Bebegimi beklerken00 bir gelisme haber var mi acaba

Saol cnm,, saçlar tam fıskiye :))) yazlıktaydık da annem isyan etmişti topla şu çocuğun saçını ter içinde kalıyo diye :))))

İyi yapmışsın hemen hastaneye gitmekle,kasılman agrın da varsa.
İyi haberlerle gelirsin insallah canım

Bugün diyorum hastane çantamı mı yerleştirsem acaba?
Ya bi de ben pompa almadım daha ya almam lazım mı hastaneye?
Bi de anne-bebek bakım çantası aldınız mı?

Artık yerleştir bence de cnm,, baksana ufak ufak hareketler başladı burada da :))

Cnm ben hiç bilmiyorum ama iyi yapmışsın bence de gitmekle,, haber ver lütfen,, bol şans :)

Bıktırmak deil ,insan da bi an once cocugum olsun duygusunu kabartıyor,yani en azından bende böyle:)

Tahmin ediyorum cnm,, son zamanlar geçmek bilmiyo bi de,, hele son günler.. tutup çıkarasın geliyo :)))

Pijama takımım gelmedi, o da gelse bi yıkasam ütülesem hazırlıycam da, en son koyarım ya madem. Ufaktan yerleşeyim o zaman.

Hahahah kizlar dun biyere qittim oturmaya malum 2 tane bebek olunca pek oturamadikta herkes diyoki sen simdi heveslen heveslen qorecez biz seni az kaldi bazen ole sinirleniyoruzki alip qeri icimize sokasimiz qeliyo en rahat halin suanki diyolar ama ben anne olmak istiyorum bian onceeee

Kızlar doktordan çıktım doktorun acil ameliyatı çıktığı için bir sürü hastası birikmişti ve benimle hiç ilgilenmedi sadece kilosunu söyledi 2910 gram . Bİr sürü şey soracaktım hiç birini soramadım bile.ultrason kağıdına beklenen doğım tarihi 29 temmuz yazıyor ve hep 36 hafta 5 gün yazıyor ben 35 haftalığım normalde bu ilerde demek mi oluyor bunları soracaktım hiç bişe soramadım

Bi de 'Sen daha duuuur, bunlar iyi günlerin tadını çıkar'cılar var. Ben en çok onlara sinir oluyorum. Evet öyle olabilir, evet belki de kabus dolu günler geceler geçircem ama kurduğumhayallerimle mutluyum ben. Ya da belki çok korkuyorum, deneyimli annelerin bunları yapması çok itici geliyor bana. Bi destek ol bi moral ver di mi?
Annem ve kayınvalidem de dahil yaptılar bunu, hamileliğimin başında midem bulanırken özellikle, 'daha neler neler yaşıycan, ağrıların olacak, uyuyamayacaksın vs' bir sürü felaket senaryosu. Nodu peki? Çok rahat bi hamilelik geçirdim. Ya da onlara dokunduğu kadar dokunmadı bana, yok ayaklarım bacaklarım kasılacakmış yürüyemeyecekmişim bilmem ne. Hiç yaşamadım. Çok ağrı çektiğim zamanlar oldu ama hatırlamıyorum bile. Çok da bozdum zaten. Keyif mi alıyorsunuz böyle konuşmaktan dedim. Moral vermeniz gerekmiyor mu dedim. Her seferinde de eşime söyledim.
Hatta kayınvalideme 'oh şükür 3. ay bitti şimdi düşük tehlikesi daha az' dediğimde bana '6. aydan sonra da erken doğum riski var işte' demişti. Niye söylüyosun ki böyle şeyler ben rahatladığımı paylaşıyorum seninle demiştim. Hiç esirgemiyorum lafımı ya hemen hırlıyorum. Yazarken de sinirleniyorum şu an.

MasaAllah canim 1 hafta ileridesin iste ne quzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…