2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kendi doktorumla görüştüm enfeksiyon yok dedi doktor biraz panik yapmış içini ferah tut dedi bir daha kusarsan gel serum takalım dedi geceden beri kusmam yok Allaha şükür biraz baş ağrısı var o kadar valla ben anlamıyorum nasıl doktor oluyo bunlar saçmalıktan başka bişey değill

Kızlar bu su gelmesi nasıl oluyor? tuvalatten sonra bir miktar su gibi bir şey geldi ve ıslaklık oldu hastaneye geçiyorum. Kasılmam ve bel ağrım var biraz. Bana da dua edin.
allah yardımcın olsun dualarımız seninle , haber vermeyı unutma

benim de kafama yatan tek model bu oldu güzel kullanınca daha iyi anlıcam civil dede var e bebektede bakıp Alman aklındaki soru işaretlerini Yok eder .

Gözleri nasıl canım? Kullanışlı görünüyor mu? fikrini alayım da kendim de bakarım bi ara gidersem.

Ayni laflari duydum inanirmisin demekki hepsi ayni bunlarin ...yani siz iyi veya kotu bi sekilde yasamissiniz qecmis bitmis birakinda bizde yasayarak iyimiymis kotumuymus kendimiz tecrube edinelim oqrenelim ama yokkkkk iyle sey olurmu illa can sikacaklar illa kariscaklar mesela benim hamileliqim psikolojik acidan cok kotu qecti qeciyoda qercekten iyi deilim ama hala bos bos konusuyolar yinede hamilelik dusunen kimseye demedimki aman aman cok zormus boyle boyle olacak falan niye insanin hevesini kiriyimki etrafta bos insandan cok ne var bende dun cevaplarini verdim zaten walla size zor qelmistir belki birakinda bende annelik duyqusunu tadiyim kendim yasayim belkide bana cok kolay qelecek hem annelik dusunuyosaniz herseyden fedalarlik edecez yapacak bisey yok dedim cocuqum icin bikac sohbet edememisim bi bardak cay icememisim cokmu ????

Canim insan gercekten tum acilari unutuyor. Insallah topikteki herkes saglikla bebislerini kucagina alir da bu duyguyu tadarlar. Tum iyi dileklerin ve yazdiklarin icin sagol

Yan gözlerinden biri termoslu diğer gözü pek işe yaramaz gibime geldi,içi derin ben sırf sırt çantası ve modelli şade diye aldım , kola takılanlar çok zor oluyor

Doğumdan sonra da hırlıycam
Valla alınmasın gücenmesin diye düşünemem kimseyi, moralimi bozan kim varsa kovarım yanımdan
Şunları bekliyorum şimdi;
-Acaba sütün mü yok?
+Var var
-Ay doymuyo bu çocuk
+Doyuyo
-Üşür o üşür üşür
+Üşümez üşüse bilirdim ben annesiyim

vs.

Çok Can'ım sıkıldı oğlumdan kalan eşyaları boşalttım yıkayıp koyduğumuz halde sarı sarı lekeler , koslayla sabuntozuna yatırdım bekletıyorum bakalım çıkacak mı ? Başka fikri olan varmı , birde ne kadar çok kıyafet almışım çok kızdım kendıme ! Artık çıkmazsa hepsi çöp

Gözleri nasıl canım? Kullanışlı görünüyor mu? fikrini alayım da kendim de bakarım bi ara gidersem.

asıl unuttuğun en önemli soru sütün gelıyormu böyle göğsün sızlaması Laz'ım fılan ben buna uyuz oluyırdum

Kızlar bu su gelmesi nasıl oluyor? tuvalatten sonra bir miktar su gibi bir şey geldi ve ıslaklık oldu hastaneye geçiyorum. Kasılmam ve bel ağrım var biraz. Bana da dua edin.
Canım benim ilk doğumda bahsettiğin gibi sızıntı şeklinde velmişti hemen ardından hafif adet sancısı gibi ağrım başlamıştı doğum anına kadar da sızıntı şeklinde devam etti.hakkında hayırlısı olsun canım bizi merakta bırakma

asıl unuttuğun en önemli soru sütün gelıyormu böyle göğsün sızlaması Laz'ım fılan ben buna uyuz oluyırdum

Ay valla millete dert oluyor böyle zamanlarda benim memelerim. Kendimce şöyle bi yorum yapmıştım, 'çok büyüdüler, sütle dolacak galiba hehehe'
kayınvalidemin cevabı;
'Ben ne büyük memeler gördüm kupkuru' Cinnet sebebi. Niye öyle diyon anne ya şimdi bile sütüm var benim dedim. Gülüyor Sanki sütüm olmazsa benden çok o üzülmeyecekmiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…