Bana da oyle oldu iste... Allahtan hayirlisiSon ana kadar hicbisey belli olmuyo canim :) Arkadasiminki hep normal qorunuyodu dun suni sanciyla bile acilma olmayinca sezeryana alindi malesef
Pompa lazim gerci benim hastanede veriyorlardi onu bir sor... pompasiz sut zor gelir ilk basta cektikce artiyor
ahahah ben zaten kendi anneme baştan söyledim. bebek ağladı hemen koşmayın ilk müdaheleyi biz yapalım. nasıl olsa bi çok şeyi kendimiz gelip sorarız biz bunu beceremedik, ya da biz bu çocuğu susturamadık napalım diye. ya da şunu şöyle yapın dediğinizde itiraz edersek bozulmayın. bırakın bi kendi yöntemimizi deneyelim. ama bizim yöntemimiz işe yaramadığında da " heh geldin mi işte sözüme" yapma dedim
İyi iyi sevindim
Napıyoruz? Hırlıyoruz
ahahah ben zaten kendi anneme baştan söyledim. bebek ağladı hemen koşmayın ilk müdaheleyi biz yapalım. nasıl olsa bi çok şeyi kendimiz gelip sorarız biz bunu beceremedik, ya da biz bu çocuğu susturamadık napalım diye. ya da şunu şöyle yapın dediğinizde itiraz edersek bozulmayın. bırakın bi kendi yöntemimizi deneyelim. ama bizim yöntemimiz işe yaramadığında da " heh geldin mi işte sözüme" yapma dedimumarım anlaşmışızdır eşim de kendi anasına söylesin artık ben üstüme düşeni yaptım
Ay beni ne hamilelik korkuttu ne de bebek, ona bakmak falan.En çok bu etraf, bu analar korkutuyor. Ben de şimdiden eğitime başladım. Sütüm yeter bak zaten ilk gün erik kadar midesi var diye görseller izletiyorum falan. Mama vermiceksiniz diye söz verdiriyorum falan. Ben bakarım bebeme, siz bana bakın, hoşaf filan kaynatın diyorum
yani baştan konuşmak uygulama anlamında bir işe yaramasa bile verdikleri tepkileri hafifletecektir. hani konuşmuştuk bunları söz vermiştin dersin en kötü :)))
ben tekli fiyatına geldiği için çiftli aldımPeki sizce göğüs pompası tekli mi çiftli mi ?
olsun canım gelsinler, sonuçta sen de onun evladısın dayanamaz seni de bebeği görmeden. evin yakın olması avantaj aslında git dinlen biraz ihtiyacım olursa ben çağırırım dersin
Bi de kendi annem çok alıngandır. Hemen her şeye alınır küser bozulur
Evleri zaten yakın, kimseyi istemiyorum yanımda esasen ama gelecekler illa ki
Onunla ilgili hiç araştırma yapmadım ya emin değilim. Philips mesela acıtıyor yorumları okudum, lansinoh arkadaşım kullanıyor ve memnun diye onu tercih etmek istedim ama mamajoo nasıldır kiben tekli fiyatına geldiği için çiftli aldımçiftli kullanımda verim alamazsam tekli kullanma şansım var en azından. hatta mamajoo düşünürsen toker bebenin indirimini kaçırma. benim aldığımdan da uygun fiyatı. muhtemelen yarın aynı fiyata olmayacak.
Mamajoo ve lansinoh arasında kaldım bende ikisinde de indirim var lansinoh çiftli ve Ateş ölçer 219 gitti gidiyorda hangisini alsam çok kararsız kaldımben tekli fiyatına geldiği için çiftli aldımçiftli kullanımda verim alamazsam tekli kullanma şansım var en azından. hatta mamajoo düşünürsen toker bebenin indirimini kaçırma. benim aldığımdan da uygun fiyatı. muhtemelen yarın aynı fiyata olmayacak.
olsun canım gelsinler, sonuçta sen de onun evladısın dayanamaz seni de bebeği görmeden. evin yakın olması avantaj aslında git dinlen biraz ihtiyacım olursa ben çağırırım dersinbenimki bursa'da. kal dersen istediğin kadar kalırım ama yok bana bırakırsan max 15 gün, ona bile ihtiyacın olmazsa git dersen giderim diyor. çünkü kendisi de annesi evine gidince rahatlamış, gitse de kocamla yalnız kalsak diye bakıyormuş. o açıdan sıkıntı yok allahtan :))
Onunla ilgili hiç araştırma yapmadım ya emin değilim. Philips mesela acıtıyor yorumları okudum, lansinoh arkadaşım kullanıyor ve memnun diye onu tercih etmek istedim ama mamajoo nasıldır ki
Tabi canım gelsinler de kalmalarına gerek yok yani. İlk bi 5 gün falan belki gece lazım olur da sonrasında istemiyorum ben. Geçen kv kendi başına bebek yıkayan birini görmüş internette çok güzel filan dedi. Ben de yıkarım kendim inşallah göbeği çabuk düşer falan dedim. Yıkarız ya bişey olmaz dedi. Yok ben yıkarım anne dedim. Hala ikna olmadı gibi bakıyor. Sizle yıkarsak ben cesaretlenemem bak hep sizle de yıkayamam yani dedim. Sanki bakamam ben çocuğuma, peh
canım valla henüz kullanma şansımız olmadığından yorum yapamayacağım. kademeleri fazlaydı masaj ayarı falan var. sonra bide malzemelerine baktım çin var mı diye. türkiye'de üretilen bir ürün. sitesinden tesislerine falan da baktım güven verdi. ama isin icine ates olcer falan girmis sende isler degisebilir :)) atesolcerin markasi ne?Mamajoo ve lansinoh arasında kaldım bende ikisinde de indirim var lansinoh çiftli ve Ateş ölçer 219 gitti gidiyorda hangisini alsam çok kararsız kaldım
İnAnın uzak olunca da mantıksız..kimsenin gelip günler gunleer kalmasına gerek yok max1 hafta gerisini bence yük. Belkide ben is buyurup yaptırmayı bilmediğim için böyle düşünüyorum ama bence kimsenin gelip öyle kalmasına cok ta lüzum yok. Niye ağlıyor bir yeri miagriyr acaba diye bana sorardı kv. E sen anlayamayacaksan neye burdasinben hiç olumsuz yorum okumadım. doğum yapan annelerin başlıklarında da tavsiye edenler vardı. o yüzden bunu tercih ettim. kullanmadığım için kendim yorum yapamıcam
yani kalmaları manasız tabi yakın olunca. işte klasik annelerin sen beceremezsin ver ben yapayım mantığı
Ayyy ben kaynanamon bi bebeqi yikarken videosunu qordum sanki buyuk adam kafasini ovuturur qibi yikiyodu
Tabi canım gelsinler de kalmalarına gerek yok yani. İlk bi 5 gün falan belki gece lazım olur da sonrasında istemiyorum ben. Geçen kv kendi başına bebek yıkayan birini görmüş internette çok güzel filan dedi. Ben de yıkarım kendim inşallah göbeği çabuk düşer falan dedim. Yıkarız ya bişey olmaz dedi. Yok ben yıkarım anne dedim. Hala ikna olmadı gibi bakıyor. Sizle yıkarsak ben cesaretlenemem bak hep sizle de yıkayamam yani dedim. Sanki bakamam ben çocuğuma, peh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?