2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar ates olceri nasil aldiniz kulaktan olcmelimi yoksa koltuk alti falanmi
Slm kızlar ne yapıyorsunuz. Nasılsınız hazırlıklar ne durumda.
Ben yavas yavas basladim canim buqun yarin temizliqimiz var pazar qunude alisverisimiz var sonra bitecek nasipse :):) sen naptin ?

Ohh mis gibi uyumussun valla evde son zamanlarını geçirenleri kıskanıyorum resmen bi çılgınlık yapıp ayrılim izne diyorum sonra şöyle bi düşünüyorum az bi dişini daha sık diyorum

Parti vitrini 0.90 kuruşa yaptırdım yildiz şeklinde olanlardan

arch2401
Dogum hikayeni okurken çok duygulandım. Sen, hamileliğin, dogumun ve sonrasında paylaştığın duygularını her zaman insanlara örnek olarak anlatacağım. Gerçekten başından beri o kadar sabırlı ve gucluydun ki herkese örnek gosterilebilirsin. Tüm hikayenin bu şekilde mutlu bitmesi harika bir şey. Ayrıca sezeryan olsan da doğum sancılarını yaşamış olman bence hem bebeğini hem de seni güçlendirdi.
Harika bir mutlu başlangıç olmuş:)

80 civarı avantajlı oluyor bu şekilde ama pompada kararsızım memnun olan da var olmayan da
Ben de Lansinoh çiftli aldım ve yorumlarından memnun olduğum için aldım, tabi kullanmadan bilemem ama emzirme ürünlerinde Lansinoh çok iyi diye okudum her yerde.
Kizlar ates olceri nasil aldiniz kulaktan olcmelimi yoksa koltuk alti falanmi

Ben yavas yavas basladim canim buqun yarin temizliqimiz var pazar qunude alisverisimiz var sonra bitecek nasipse :):) sen naptin ?
Kulaktan aldım, hızlı ölçenlerinden. Bebek hasta olduğunda koltukaltından ve uzun sürede ölçtürmez, huysuzluk yapar dediler diye bundan aldım, Braun Thermoscan 3'tü modeli de.

Ohh mis gibi uyumussun valla evde son zamanlarını geçirenleri kıskanıyorum resmen bi çılgınlık yapıp ayrılim izne diyorum sonra şöyle bi düşünüyorum az bi dişini daha sık diyorum
Yok dayan dayanabildiğin kadar, doğumdan sonra bebeğinle daha fazla vakit geçirirsin böylece. Kolay gelsin, günlerin çabucak geçsin inşallah :)
Bebeğin eksikleri tamam mı?

Bende olumlu duyuyorum genelde ama tek tük olumsuz da çıkıyor gerçi bütün markalar için aynısı oluyor iyi diyen de var almayın diyen de şans galiba biraz

Sular kesiliyor kaç gündür akşamları kesiliyordu bugün sabahtan beri Yok akşam 8 de gelecekmiş pfff

orası öyle canm gelen kişi anlayışlı olup destek olduktan sonra bir sorun olmuyor. Ama bende tam tersi olduğu için depresyona girdim resmen. Lohusalik psikolojisi bebeğe yetememe hissi beni perişan etti. Aylarca kendime gelemedim. Tek sorumlu da kv.
Ben yatıyorum kaynanamda evi temizliyo çok eğlenceliii
Maşallah masallaah ne kayinvalideler var yaaaa

tabi canım duruma göre değişiyor. zaten fark ettiysen yalnızca annemden bahsettim ben de

Inş cnm. Bebeğin eksikleri tmm geçen sene herseyini almıştım bebeğimin ona kısmet olmadı inş bu bebeğime kısmet olur. Bu bebeğime ekstradan babası bi tulum almıştı doğum günümde benim elim gitmedi almaya tek dileğim sagasalim doğması onu kucagıma alim eksik bişeyi olursada güle oynaya almaya giderim .Inş sende eksiklerini bi an önce tamamlarsın ve sagasalim bebeğini kucagına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…