- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Ben yavas yavas basladim canim buqun yarin temizliqimiz var pazar qunude alisverisimiz var sonra bitecek nasipse :):) sen naptin ?Slm kızlar ne yapıyorsunuz. Nasılsınız hazırlıklar ne durumda.
Slm cnm işyerinde oturup saatin bi an önce 5 olmasını bekliyorum koşa koşa ewe gidip uyumak istiyorummmmSlm kızlar ne yapıyorsunuz. Nasılsınız hazırlıklar ne durumda.
Kullanışlı duruyo ben çok beğendim geniş içi ama kullanmadığım için net bişey diyemiyorumm
Bu nasıl? Kullanışlı mı?
Ohh mis gibi uyumussun vallaHazır hava da serin diye ben bir güzel uyudum, hatta haftalardan sonra ilk kez üzerime nevresim aldı hafiften üşüdüğüm için, üşümek de güzelmiş be :)
Bir de kızın sonradan yıkanan ütülenen kıyafetlerini yerleştirmem lazım ama tansiyon düştü yine, bilgisayarda şu kısacık şeyi bile zor yazıyorum.
Ben yatıyorum kaynanamda evi temizliyoSlm kızlar ne yapıyorsunuz. Nasılsınız hazırlıklar ne durumda.
Parti vitrini 0.90 kuruşa yaptırdım yildiz şeklinde olanlardanİsim yazılı aynayı nerden ve tanesini kaça aldın canım?? İnstagramda birine sordum tanesine 2 buçuk dedi. 1.75 e aldığım kolonya şişesini 2.5 tl ilk ayna ile süslemek mantıklı gelmediği için vazgeçtim ama çok hoşuma gidiyo. Daha uyguna bulursam istiyorum.
80 civarı avantajlı oluyor bu şekilde ama pompada kararsızım memnun olan da var olmayan da
Kizlar ates olceri nasil aldiniz kulaktan olcmelimi yoksa koltuk alti falanmi
Ben de Lansinoh çiftli aldım ve yorumlarından memnun olduğum için aldım, tabi kullanmadan bilemem ama emzirme ürünlerinde Lansinoh çok iyi diye okudum her yerde.80 civarı avantajlı oluyor bu şekilde ama pompada kararsızım memnun olan da var olmayan da
Kulaktan aldım, hızlı ölçenlerinden. Bebek hasta olduğunda koltukaltından ve uzun sürede ölçtürmez, huysuzluk yapar dediler diye bundan aldım, Braun Thermoscan 3'tü modeli de.Kizlar ates olceri nasil aldiniz kulaktan olcmelimi yoksa koltuk alti falanmi
Ben yavas yavas basladim canim buqun yarin temizliqimiz var pazar qunude alisverisimiz var sonra bitecek nasipse :):) sen naptin ?
Yok dayan dayanabildiğin kadar, doğumdan sonra bebeğinle daha fazla vakit geçirirsin böylece. Kolay gelsin, günlerin çabucak geçsin inşallah :)Ohh mis gibi uyumussun vallaevde son zamanlarını geçirenleri kıskanıyorum resmen bi çılgınlık yapıp ayrılim izne diyorum sonra şöyle bi düşünüyorum az bi dişini daha sık diyorum
Bende olumlu duyuyorum genelde ama tek tük olumsuz da çıkıyor gerçi bütün markalar için aynısı oluyor iyi diyen de var almayın diyen de şans galiba birazBen de Lansinoh çiftli aldım ve yorumlarından memnun olduğum için aldım, tabi kullanmadan bilemem ama emzirme ürünlerinde Lansinoh çok iyi diye okudum her yerde.
Kulaktan aldım, hızlı ölçenlerinden. Bebek hasta olduğunda koltukaltından ve uzun sürede ölçtürmez, huysuzluk yapar dediler diye bundan aldım, Braun Thermoscan 3'tü modeli de.
Yok dayan dayanabildiğin kadar, doğumdan sonra bebeğinle daha fazla vakit geçirirsin böylece. Kolay gelsin, günlerin çabucak geçsin inşallah :)
Bebeğin eksikleri tamam mı?
orası öyle canm gelen kişi anlayışlı olup destek olduktan sonra bir sorun olmuyor. Ama bende tam tersi olduğu için depresyona girdim resmen. Lohusalik psikolojisi bebeğe yetememe hissi beni perişan etti. Aylarca kendime gelemedim. Tek sorumlu da kv.zaten gelenin bebekle ilgilenmesine gerek yok, ev islerine yardimci olmalari lazim esas. benim kendi annemden yana bu acidan hic sikintim yok cunku normalde bile geldiginde hic oturmaz yardim eder, yemegimi yapar ben ne kadar birak otur desem de duramaz yerinde. dogumda da farkli olmayacaktir icim rahat. bebek bize biz bebege alisana kadar, en azindan yemek ve evin toparlanmasi gibi isler icin yaninda birinin olmasi kotu bisey degil bence. bi faydasi olmayani zaten kimse istemiyor :) ha sure kisminda zaten bi fikrim yok ne kadar gerekli oldugunu ben de bilmiyorum daha once tecrube etmedigim icin :)
bide olaya sadece kendi açımdan bakamıyorum. bebek için bi dünya şey yaptılar, zor bekliyorlar doğumu hadi 2 gün kal git diyemem aynı şehirde değiliz. biraz torun sevmeye hakları var diye düşünüyorum.
Maşallah masallaah ne kayinvalideler var yaaaaBen yatıyorum kaynanamda evi temizliyoçok eğlenceliii
tabi canım duruma göre değişiyor. zaten fark ettiysen yalnızca annemden bahsettim ben deorası öyle canm gelen kişi anlayışlı olup destek olduktan sonra bir sorun olmuyor. Ama bende tam tersi olduğu için depresyona girdim resmen. Lohusalik psikolojisi bebeğe yetememe hissi beni perişan etti. Aylarca kendime gelemedim. Tek sorumlu da kv.
Maşallah masallaah ne kayinvalideler var yaaaa
Inş cnm. Bebeğin eksikleri tmm geçen sene herseyini almıştım bebeğimin ona kısmet olmadı inş bu bebeğime kısmet olur. Bu bebeğime ekstradan babası bi tulum almıştı doğum günümde benim elim gitmedi almaya tek dileğim sagasalim doğması onu kucagıma alim eksik bişeyi olursada güle oynaya almaya giderim .Inş sende eksiklerini bi an önce tamamlarsın ve sagasalim bebeğini kucagına alırsınBen de Lansinoh çiftli aldım ve yorumlarından memnun olduğum için aldım, tabi kullanmadan bilemem ama emzirme ürünlerinde Lansinoh çok iyi diye okudum her yerde.
Kulaktan aldım, hızlı ölçenlerinden. Bebek hasta olduğunda koltukaltından ve uzun sürede ölçtürmez, huysuzluk yapar dediler diye bundan aldım, Braun Thermoscan 3'tü modeli de.
Yok dayan dayanabildiğin kadar, doğumdan sonra bebeğinle daha fazla vakit geçirirsin böylece. Kolay gelsin, günlerin çabucak geçsin inşallah :)
Bebeğin eksikleri tamam mı?
evet sezeryan ameliyat diye almıyor olabilirlerBenim 37 bitiyor işte, sanırım bir nevi ameliyat diye almıyorlar tam da bilmiyorum arkadaşım doğum yaptığında almamışlardı eşini ordan biliyorum. Normalde alıyorlar ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?