- 4 Temmuz 2017
- 506
- 370
- 103
Bende simdi temizliğe basladim mobilyaları siliyorum henüz yatak odasıyla çocuk odasini sildim salon ve oturma odam kaldı ayyy daha çooook iş var çooookAy en tembel ben çıktım galiba. Hala temizlik bekliyor. Bugun gaza geldim esime aradım halıları gönderelim diye haftasonu birlikte yaparız dedi. Kaldım oylece
Kizlar saq kaburgamin altinda bisey var sanki ya acaab ayaqi falanmiki ayyy eqilemiyorum resmen onume[/QUOTEbendede çok olurdu canm ama bebek döndükten sonra pek olmyor kaç haftalktınz ?
Ay beni bir panik alıyor sizler böyle diyince nerden baslayacagimi şaşırıyorumBende simdi temizliğe basladim mobilyaları siliyorum henüz yatak odasıyla çocuk odasini sildim salon ve oturma odam kaldı ayyy daha çooook iş var çooook
Ayyy benim yaptıgım da günlük temizlkten sayılırı canm öyle cam kapıya bulaşmadim zaten...Ay beni bir panik alıyor sizler böyle diyince nerden baslayacagimi şaşırıyorumnerden baslarsam başlayayım bir başlayayım diyorum. Ama yok ya bugün değil o gün yarın bismillah diyip başlarım artık. Sabah gezdim biraz yorgunum.kendime pijama aldım. O aradan çıktı bugun
Aa o zaman içim rahatladi bizim evler daha geç kirlenicek boşver arkadaşım.Ayyy benim yaptıgım da günlük temizlkten sayılırı canm öyle cam kapıya bulaşmadim zaten...
Çamaşırları asıp yerleri süpürüp silsem balkonlarla banyolarda yıkansa tamam işte bu kadar... cam ve kapılar için temizlköi tutucam ama annem bırakmyor bir ay sonra yanıma gelcek ben hallederim diyor...
Anlycagın bende genel olarak evi temiz tutmaya calisiyorum hem hareket oluyor...
Eve tıkandım kaldim sıcaklardan hiçbir yere cıkamyorımda offf offff nolcak bzm halimiz
bizim ev cok cabuk kirlenyor sıcaklardan cam kapı acık oldugu için hemen toz oluyor heryer...Aa o zaman içim rahatladi bizim evler daha geç kirlenicek boşver arkadaşım.
Ben çıkıyorum mecbur çocuk olunca park istiyor evde bunaliyor. Hatta uyandiktan sonrada cikaricam muhtemelen. Allahtan az serinledi havalr
Ben soymuyorum bu tirtikli soyacaklar varya onla soyar qibi yapip sekil veriyorumYa kabak yemeği yapıcam, kabakları soysam mı bilemedim.
Benim niye tırtıklı soyacağım yoooookBen soymuyorum bu tirtikli soyacaklar varya onla soyar qibi yapip sekil veriyorum
Ben soymadan yapıyorum. İyice yıkaman yeterli bence. Hem daha lezzetli olduğunu düşünüyorum hem kabuğundada vardır bi vitamin diyeYa kabak yemeği yapıcam, kabakları soysam mı bilemedim.
ben de kabak yapıcam bugün :)) ben soyuyorumYa kabak yemeği yapıcam, kabakları soysam mı bilemedim.
Ben soymadan yapıyorum. İyice yıkaman yeterli bence. Hem daha lezzetli olduğunu düşünüyorum hem kabuğundada vardır bi vitamin diye
ben de kabak yapıcam bugün :)) ben soyuyorum
Bence de eşini bekle, halıları katlamak, rulo yapıp bir yere toplamak falan çok ağır iş, ben de toplarken eşimi bekledim sermek için de eşimi bekliyorum haftasonu yaparız birlikte diye, ağır kaldırma o kadar, dikkat et kendine.Ay en tembel ben çıktım galiba. Hala temizlik bekliyor. Bugun gaza geldim esime aradım halıları gönderelim diye haftasonu birlikte yaparız dedi. Kaldım oylece
İnşallah alırsın kucağına da biter korkuların endişelerin, bu sefer olacak inşallah kavuşacaksın bebeğine :)Inş cnm. Bebeğin eksikleri tmm geçen sene herseyini almıştım bebeğimin ona kısmet olmadı inş bu bebeğime kısmet olur. Bu bebeğime ekstradan babası bi tulum almıştı doğum günümde benim elim gitmedi almaya tek dileğim sagasalim doğması onu kucagıma alim eksik bişeyi olursada güle oynaya almaya giderim .Inş sende eksiklerini bi an önce tamamlarsın ve sagasalim bebeğini kucagına alırsın
Ben kabakları soymadan hiç yapmadım, kabağı soyarken ele kaygan bir his veriyor ya hiç sevmiyorum o hissi yerken de mümkün olduğunca uzak olsun o his istiyorum, hiç duymadım kabağın soyulmadan yemek yapıldığını, çok şaşırdım kızlar ben soymuyorum deyince :)Ya kabak yemeği yapıcam, kabakları soysam mı bilemedim.
Alacalı soydum herkesin gönlü oldu
Tarifinizi alabilir miyim bayan?
Ya bulgurlu yapayım dedim ama domates biber bulgur kabak çok mu alakasız olur diye tek soğan mı koysam dedim, kafamda deli sorular
Eşim böyle zamanlarda paralel evren yaratma, seçenek sunma der
YAni bunu kendi açıklamıyor ama sizlere hep diyorlar ya haftasında veya değil diye hiç bi açıklama yapmıyor bana.bide tavsiyeyle gitmiştik pek memnun değilim ama doğumda iyiymiş bakalım.kilosunu bile fazla mı diye ben soruyorum ama iyi dedi kilosunu 3500 doğar dedi. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacakmış dha hiç yapmadı bana, ama sezeryan istiyorsan hiç yapmiyim dedi.bende bilmiyorum karar veremedim siz bi farkını anlatırsanız iyi olur yani sezeryan olursa ne zaman olur dedim 25 temmuzdan sonra istediğin zaman dedi.bana mı bağlı yani ne kadar saçma çok şaşırdımMasaAllah canim1 hafta ileridesin iste ne quzel
Alacalı soydum herkesin gönlü oldu
Tarifinizi alabilir miyim bayan?
Ya bulgurlu yapayım dedim ama domates biber bulgur kabak çok mu alakasız olur diye tek soğan mı koysam dedim, kafamda deli sorular
Eşim böyle zamanlarda paralel evren yaratma, seçenek sunma der
Benim de eşim seçenek sunmamdan nefret eder, yap işte güzel yapıyorsun diyor niye her şeyi seçmek zorundayım diyor, beğendiği gibi olsun istemek de suç
Soğan ve kıymalı yapıyorum ben, bulgurlu nasıl oluyor?
Ben de anahtarlık yaptırdım, sonra onu badem şekeriyle birlikte bağladım tülledim süsledim püsledimSonuç bu;
Cok guzel olmus kizlar elinize saglikk:)Bende kokulu taş yapıyorum kızşar bebişime nasıl daha tamamlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?