2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Kıymalısı hayra geçmiyor benim adama Ben de zeytinyağlı sevmem normalde ama kabağı başka türlü yiyemiyorum.
Ben de bulgurlu yapayım mademse.

ay o hissi ben de sevmiyorum. bide yapışıp kalıyor bıçağın ters tarafıyla kazıyorum elimden tüylü gibi dikenli gibi bi garip kabuğu var ben de hiç soymadan yapmam

Bi de kendime instagram açtım sonunda :)) Sırf şunlara bakabileyim diye. Bebek çikolatası için burayı buldum. Çok güzel metal kutuda filan:) 100 adet 90 TL uygun geldi sanki bana :/ Var mı Önereceğiniz başka?

Eklentiler

• Screenshot_20170705-104750.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 65
Anası yine dayanamadı dün, alıverdi
Ya bunda benim de gözün vardı çok seker sağlıkla giysin minik :) bedenini ne aldın netten alcamda bi kaç bişey alasım var hm den :)
Eki Görüntüle 2016764

Kızlar bu su gelmesi nasıl oluyor? tuvalatten sonra bir miktar su gibi bir şey geldi ve ıslaklık oldu hastaneye geçiyorum. Kasılmam ve bel ağrım var biraz. Bana da dua edin.
Canım habersiz bırakma bizi hayırlı haberlerle gel

Bi de kendi annem çok alıngandır. Hemen her şeye alınır küser bozulur
Evleri zaten yakın, kimseyi istemiyorum yanımda esasen ama gelecekler illa ki
Ayy benim annemde çok alıngan ya bi de batıl inançları çok napicam bende bilmiyom uzun kalcak bi de çok yardımı olur ama alinganliklari korkutuo beni 20 saatlik yoldan gelecekler en az 40 gün de kalır yani..Kalsin kalsın da.. Allah yardımcim olsun kv görünce de aynı apartmanda..bizde 6 kardesiz biri gelir biri giderse yada hepsi doğuma gelirse ohh cümbüş evde

ben de kabak yapıcam bugün :)) ben soyuyorum
Hepimiz kabakçı miyiz bugün ne bizde de kabak Mutella biber koymadım ama bulgurlu yaptım güzel olmuş

Cok guzel olmus kizlar elinize saglikk:)
Ay sizden görünce ben de heveslendim. Şimdi fiyat ve malzeme araştırıyorum. Sanırım hazırdan daha ucuza geliyor böyle:)

Canım ucuzunu bilmiyorum da kendimden başka kimseye güvenemiyorum böyle konularda, illa elim değecek.

Kıymalısı hayra geçmiyor benim adama Ben de zeytinyağlı sevmem normalde ama kabağı başka türlü yiyemiyorum.
Ben de bulgurlu yapayım mademse.

yani çok bi seçenek kalmıyor sanki geriye kabak graten diye arat istersen bide fırında tarifleri var. hiç denemedim güzel olabilir :) kayık şeklinde oyup içine bişiler koyup fırında pişiriyorlar. bir incele :)

Ayy sizin ev kalabalık olacak desene, inşallah rahat dersin .
Yaz günü ne yapıcaz anca kabak fasulye

Eline saglik canim. Pirinç hiç koymam. Soğan biber domatesle pisiririm. Bazen kıymalı bazen kiymasiz canm nasıl isterse.
Bende su ara düzgün yemek yapamayanlardanim. Canim hiç yapmak istemiyor.sıcak zaten yiyemjyorm.
Bugün bizde de makarna kofte salata olacak

Bi de kendime instagram açtım sonunda :)) Sırf şunlara bakabileyim diye. Bebek çikolatası için burayı buldum. Çok güzel metal kutuda filan:) 100 adet 90 TL uygun geldi sanki bana :/ Var mı Önereceğiniz başka?
Can'ım hacı Şerif'in çikolataları güvenli internet ten bi incele istersen

Gernesiyor olmasın sakın bende de oluyor ama bilemedim.

Öyle gibi ama bildiğin aşağıyı zorladı, korktum resmen nasıl canım acıdı.

kabak yemeye geliyor olmasın şaka bi yana ağrı sancı su gelmesi gibi başka belirtiler var mı ?

Ben gönderirim ona ya gelmesin
Hafif ağrım var ama bence zorladığı için. Daha erken, gelemez olmaz.
Su yok, kanama yok, nişan yok, sıkıntı yok. Yoktur umarım

senle ben rahatlığımızdan evde doğurucaz galiba ay tövbe, iptal iptal doğum pozisyonu almış mıydı? o yüzden baskı yapıyordur. daha dün okudum kitapta.

Ağrin var mi canm. Ben sadece sanciyla gittim ertesi günü dogumyaptim. Adet sancısı gibiydi ama düzenli başlamıştı. Bırak yemeği kendini dinle cnn

Ya bunlar bana çok pahalı geldi. Mabelin kilosunu 34 liraya -yanlış hatırlamıyorsam- alıcam 140 tane filan çıkıyor içinden. Kişiye özel değil ama şundan. Tipini beğendiğim için kaplamayla uğraşmıcam. Yoksa kaplama kağıdını da tasarlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…