ahaha iyi yapmışsın. ben kıymalı yapıcam. soğan, kıyma, domates, sarımsak ve kuru nane kavuruyorum. kabakları ekleyip bikaç dakika da öyle çeviriyorum :) tuzunu suyunu ekleyip 10-15 dk pişiyor. zeytinyağlı yapacaksam da kıyma yok onun yerine pirinç koyuyorum pişmeye yakın. bulgur da olur. hatta pirinçten daha sağlıklı :))
ay o hissi ben de sevmiyorum. bide yapışıp kalıyor bıçağın ters tarafıyla kazıyorum elimdenBen kabakları soymadan hiç yapmadım, kabağı soyarken ele kaygan bir his veriyor ya hiç sevmiyorum o hissi yerken de mümkün olduğunca uzak olsun o his istiyorum, hiç duymadım kabağın soyulmadan yemek yapıldığını, çok şaşırdım kızlar ben soymuyorum deyince :)
Anası yine dayanamadı dün, alıverdi
Ya bunda benim de gözün vardı çok seker sağlıkla giysin minik :) bedenini ne aldın netten alcamda bi kaç bişey alasım var hm den :)
Eki Görüntüle 2016764
Canım habersiz bırakma bizi hayırlı haberlerle gelKızlar bu su gelmesi nasıl oluyor? tuvalatten sonra bir miktar su gibi bir şey geldi ve ıslaklık oldu hastaneye geçiyorum. Kasılmam ve bel ağrım var biraz. Bana da dua edin.
Ayy benim annemde çok alıngan ya bi de batıl inançları çok napicam bende bilmiyom uzun kalcak bi de çok yardımı olur ama alinganliklari korkutuo beni 20 saatlik yoldan gelecekler en az 40 gün de kalır yani..Kalsin kalsın da.. Allah yardımcim olsun kv görünce de aynı apartmanda..bizde 6 kardesiz biri gelir biri giderse yada hepsi doğuma gelirse ohh cümbüş evde
Bi de kendi annem çok alıngandır. Hemen her şeye alınır küser bozulur
Evleri zaten yakın, kimseyi istemiyorum yanımda esasen ama gelecekler illa ki
Hepimiz kabakçı miyiz bugün ne bizde de kabakben de kabak yapıcam bugün :)) ben soyuyorum
Cok guzel olmus kizlar elinize saglikk:)
Ay sizden görünce ben de heveslendim. Şimdi fiyat ve malzeme araştırıyorum. Sanırım hazırdan daha ucuza geliyor böyle:)
Kıymalısı hayra geçmiyor benim adamaBen de zeytinyağlı sevmem normalde ama kabağı başka türlü yiyemiyorum.
Ben de bulgurlu yapayım mademse.
Ben de kendimden başka herkese güveniyorum:))))
Canım ucuzunu bilmiyorum da kendimden başka kimseye güvenemiyorum böyle konularda, illa elim değecek.
Canım habersiz bırakma bizi hayırlı haberlerle gel
Ayy benim annemde çok alıngan ya bi de batıl inançları çok napicam bende bilmiyom uzun kalcak bi de çok yardımı olur ama alinganliklari korkutuo beni 20 saatlik yoldan gelecekler en az 40 gün de kalır yani..Kalsin kalsın da.. Allah yardımcim olsun kv görünce de aynı apartmanda..bizde 6 kardesiz biri gelir biri giderse yada hepsi doğuma gelirse ohh cümbüş evde
Hepimiz kabakçı miyiz bugün ne bizde de kabakMutella biber koymadım ama bulgurlu yaptım güzel olmuş
Eline saglik canim. Pirinç hiç koymam. Soğan biber domatesle pisiririm. Bazen kıymalı bazen kiymasiz canm nasıl isterse.Ben kabağı etsiz seviyorum bi de midem almıyor bir süredir zaten etli. Dün de erişte ve cacık yedik zaten
Dedim bugün bari düzgün bi yemek yapayım adama, inşallah iş yerinde de kabak çıkmıyordur bugün genelde denk getiririm de
Aslında pirinçli gördüm ama ben bulgurlu yapmak istiyorum.
http://www.nefisyemektarifleri.com/pirincli-kabak-yemegi-yapimi/
Hepimiz kabakçı miyiz bugün ne bizde de kabakMutella biber koymadım ama bulgurlu yaptım güzel olmuş
Gernesiyor olmasın sakın bende de oluyor ama bilemedim.Ayy kızlar İpek kendini itiyor
Ya itiyor resmen aşağı doğru canım acıyor
kabak yemeye geliyor olmasınAyy kızlar İpek kendini itiyor
Ya itiyor resmen aşağı doğru canım acıyor
Can'ım hacı Şerif'in çikolataları güvenli internet ten bi incele istersenBi de kendime instagram açtım sonunda :)) Sırf şunlara bakabileyim diye. Bebek çikolatası için burayı buldum. Çok güzel metal kutuda filan:) 100 adet 90 TL uygun geldi sanki bana :/ Var mı Önereceğiniz başka?
Gernesiyor olmasın sakın bende de oluyor ama bilemedim.
kabak yemeye geliyor olmasınşaka bi yana ağrı sancı su gelmesi gibi başka belirtiler var mı ?
senle ben rahatlığımızdan evde doğurucaz galiba
Öyle gibi ama bildiğin aşağıyı zorladı, korktum resmen nasıl canım acıdı.
Ben gönderirim ona ya gelmesin
Hafif ağrım var ama bence zorladığı için. Daha erken, gelemez olmaz.
Su yok, kanama yok, nişan yok, sıkıntı yok. Yoktur umarım
Ağrin var mi canm. Ben sadece sanciyla gittim ertesi günü dogumyaptim. Adet sancısı gibiydi ama düzenli başlamıştı. Bırak yemeği kendini dinle cnn
Öyle gibi ama bildiğin aşağıyı zorladı, korktum resmen nasıl canım acıdı.
Ben gönderirim ona ya gelmesin
Hafif ağrım var ama bence zorladığı için. Daha erken, gelemez olmaz.
Su yok, kanama yok, nişan yok, sıkıntı yok. Yoktur umarım
Bi de kendime instagram açtım sonunda :)) Sırf şunlara bakabileyim diye. Bebek çikolatası için burayı buldum. Çok güzel metal kutuda filan:) 100 adet 90 TL uygun geldi sanki bana :/ Var mı Önereceğiniz başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?