2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Z zmrk iyi baksana nelerle uğraşıyor hala kendini dinlemek yerine

Ağrin var mi canm. Ben sadece sanciyla gittim ertesi günü dogumyaptim. Adet sancısı gibiydi ama düzenli başlamıştı. Bırak yemeği kendini dinle cnn
İyiyim iyiyim, bi ter geldi ama geçti şu an sancım yok. Dinleniyorum şimdi aksi bi durum olursa eşimi çağırırım hemen, takipteyim.

senle ben rahatlığımızdan evde doğurucaz galiba ay tövbe, iptal iptal doğum pozisyonu almış mıydı? o yüzden baskı yapıyordur. daha dün okudum kitapta.

Hakkaten yaa bence de çok rahatız
Doğum pozisyonu aldı sıpam kafasını hissediyorum , ondan mı olurmuş demek. Sıkıntı yok yaa, nasılsa en azından 15 saatim var nişan da yok ortalarda, dinleneyim biraz bakalım nolcak, bizi neler bekliyor hahaha

Bi de kendime instagram açtım sonunda :)) Sırf şunlara bakabileyim diye. Bebek çikolatası için burayı buldum. Çok güzel metal kutuda filan:) 100 adet 90 TL uygun geldi sanki bana :/ Var mı Önereceğiniz başka?
O sayfayı bende takip ediyorum ama kargoyu biz ödüyoduk sanırım o yüzden bende bebek_cikolatasi burda yaptırıcam büyük ihtimalle

Eklentiler

• IMG_7283.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 65
Pirinçli oluyorsa bulgurlu da olur bence, ben de kolay bir yemek yapayım ya dün taze fasulye yaptım, bugün öğlen uyumasaydım barbunya yapacaktım ama ıslatmayı unuttum uykuya dalınca, bana da kolay yemek önerin ya hiç markete gidemem sebze falan almaya.

ay o hissi ben de sevmiyorum. bide yapışıp kalıyor bıçağın ters tarafıyla kazıyorum elimden tüylü gibi dikenli gibi bi garip kabuğu var ben de hiç soymadan yapmam
Ben de elimle sanki kir kazıyormuşum gibi ovalıyorum ellerimi, sinir bir his, soyacakla da yapsam geliyor yapışıyor ele, pislik be :)

Kabak sandal da önerebilirim bak, dediğin gibi boylamasına kesilip içi tavuklu biberli bir karışımla dolduruluyor, aşırı güzel oluyor. Ama bunu yaparsanız kabağı kızartmayın haşlayın, daha hafif olur.

Benim de iki gündür iyice baskı yapıyor, iyice yerleşti herhalde diyorum, bazen yürürken ya da ayağa kalktığımda aşağıdan düşüverecek gibi baskı oluyor :)
Bak bakalım devam ederse ara doktorunu, yine darla biraz :)

Can'ım hacı Şerif'in çikolataları güvenli internet ten bi incele istersen
Sağ ol canım bakayım bi:)

Göbeğin aşağı mi iniyor yoksa doğum kanalına mi Yerleşiyor senin yerine ben heyecan yaptım

Bu nerden peki hangi site?
O sayfayı bende takip ediyorum ama kargoyu biz ödüyoduk sanırım o yüzden bende bebek_cikolatasi burda yaptırıcam büyük ihtimalle
Sağ ol canım buna da bakayim:)

Ağırlaştılar iyice ya, yürüyüş yaparken benim de düşecek gibi oluyor bazen, ellerimle tutuyorum karnımı
Azıcık bi sancım var ama geçecek gibi bence. Öyle ağır bişey değil, bu sancıyla doğum olmaz sanki.
Adam haftaya alttan muayene yapacak, bu ara uslu olmalıyım

Sağ ol canım bakayım bi:)

Göbeğin aşağı mi iniyor yoksa doğum kanalına mi Yerleşiyor senin yerine ben heyecan yaptım

Bu nerden peki hangi site?

Sağ ol canım buna da bakayim:)

Bunu toptan çikolata satan bi yerden alıcam ben hastanenin yakınında hemen. Ben alamam da tabi bi alan olur ben doğum yapınca herhalde
İyice yerleşti ıkınsam çıkacak sanki Şaka bi yana baya indi, kaburgalarıma bile değmiyor artık.

arıyorum bakayım bulabilecek miyim okuduğumu :)

güzel oluyor mu deneyeyim bakayım yaz bitmeden :)

malzeme ne var evde yemek yapılabilecek? aklıma bişey gelir belki :)

Eki Görüntüle 2016912 Eki Görüntüle 2016909 terliklerim , hastanede dağıtılacak oda kokularım
Yaaa çok guzell valla güle güle dağıtın. Tam annemin istediği kizlarsiniz:))))
Hatunu memnun edemiyorum ben bi türlü.

4 parmak kuralı nasıl simdi:))

Buzlukta yok mu pişirecek bişeyler, bezelye falan?
En iyisi benim dünkü menü, erişte cacık üstüne karpuz. Ferah ferah ohh

Canm Azi çoğu yok bu işin. Duzenliyse dikkat et dr ü ara derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…