Ya bunlar bana çok pahalı geldi. Mabelin kilosunu 34 liraya -yanlış hatırlamıyorsam- alıcam 140 tane filan çıkıyor içinden. Kişiye özel değil ama şundan. Tipini beğendiğim için kaplamayla uğraşmıcam. Yoksa kaplama kağıdını da tasarlamıştım.
Bence de iyiymiş bizi heyecanlandırıyor kendi
Mutella iyi misin cnm
İyiyim iyiyim, bi ter geldi ama geçti şu an sancım yok. Dinleniyorum şimdi aksi bi durum olursa eşimi çağırırım hemen, takipteyim.Ağrin var mi canm. Ben sadece sanciyla gittim ertesi günü dogumyaptim. Adet sancısı gibiydi ama düzenli başlamıştı. Bırak yemeği kendini dinle cnn
senle ben rahatlığımızdan evde doğurucaz galibaay tövbe, iptal iptal doğum pozisyonu almış mıydı? o yüzden baskı yapıyordur. daha dün okudum kitapta.
O sayfayı bende takip ediyorum ama kargoyu biz ödüyoduk sanırım o yüzden bende bebek_cikolatasi burda yaptırıcam büyük ihtimalleBi de kendime instagram açtım sonunda :)) Sırf şunlara bakabileyim diye. Bebek çikolatası için burayı buldum. Çok güzel metal kutuda filan:) 100 adet 90 TL uygun geldi sanki bana :/ Var mı Önereceğiniz başka?
Pirinçli oluyorsa bulgurlu da olur bence, ben de kolay bir yemek yapayım ya dün taze fasulye yaptım, bugün öğlen uyumasaydım barbunya yapacaktım ama ıslatmayı unuttum uykuya dalınca, bana da kolay yemek önerin ya hiç markete gidemem sebze falan almaya.Ben kabağı etsiz seviyorum bi de midem almıyor bir süredir zaten etli. Dün de erişte ve cacık yedik zaten
Dedim bugün bari düzgün bi yemek yapayım adama, inşallah iş yerinde de kabak çıkmıyordur bugün genelde denk getiririm de
Aslında pirinçli gördüm ama ben bulgurlu yapmak istiyorum.
http://www.nefisyemektarifleri.com/pirincli-kabak-yemegi-yapimi/
Ben de elimle sanki kir kazıyormuşum gibi ovalıyorum ellerimi, sinir bir his, soyacakla da yapsam geliyor yapışıyor ele, pislik be :)ay o hissi ben de sevmiyorum. bide yapışıp kalıyor bıçağın ters tarafıyla kazıyorum elimdentüylü gibi dikenli gibi bi garip kabuğu var ben de hiç soymadan yapmam
Kabak sandal da önerebilirim bak, dediğin gibi boylamasına kesilip içi tavuklu biberli bir karışımla dolduruluyor, aşırı güzel oluyor. Ama bunu yaparsanız kabağı kızartmayın haşlayın, daha hafif olur.yani çok bi seçenek kalmıyor sanki geriyekabak graten diye arat istersen bide fırında tarifleri var. hiç denemedim güzel olabilir :) kayık şeklinde oyup içine bişiler koyup fırında pişiriyorlar. bir incele :)
Benim de iki gündür iyice baskı yapıyor, iyice yerleşti herhalde diyorum, bazen yürürken ya da ayağa kalktığımda aşağıdan düşüverecek gibi baskı oluyor :)
Öyle gibi ama bildiğin aşağıyı zorladı, korktum resmen nasıl canım acıdı.
Ben gönderirim ona ya gelmesin
Hafif ağrım var ama bence zorladığı için. Daha erken, gelemez olmaz.
Su yok, kanama yok, nişan yok, sıkıntı yok. Yoktur umarım
Sağ ol canım bakayım bi:)Can'ım hacı Şerif'in çikolataları güvenli internet ten bi incele istersen
Göbeğin aşağı mi iniyor yoksa doğum kanalına mi Yerleşiyor senin yerine ben heyecan yaptım
Öyle gibi ama bildiğin aşağıyı zorladı, korktum resmen nasıl canım acıdı.
Ben gönderirim ona ya gelmesin
Hafif ağrım var ama bence zorladığı için. Daha erken, gelemez olmaz.
Su yok, kanama yok, nişan yok, sıkıntı yok. Yoktur umarım
Bu nerden peki hangi site?
Ya bunlar bana çok pahalı geldi. Mabelin kilosunu 34 liraya -yanlış hatırlamıyorsam- alıcam 140 tane filan çıkıyor içinden. Kişiye özel değil ama şundan. Tipini beğendiğim için kaplamayla uğraşmıcam. Yoksa kaplama kağıdını da tasarlamıştım.
Sağ ol canım buna da bakayim:)O sayfayı bende takip ediyorum ama kargoyu biz ödüyoduk sanırım o yüzden bende bebek_cikolatasi burda yaptırıcam büyük ihtimalle
Pirinçli oluyorsa bulgurlu da olur bence, ben de kolay bir yemek yapayım ya dün taze fasulye yaptım, bugün öğlen uyumasaydım barbunya yapacaktım ama ıslatmayı unuttum uykuya dalınca, bana da kolay yemek önerin ya hiç markete gidemem sebze falan almaya.
Ben de elimle sanki kir kazıyormuşum gibi ovalıyorum ellerimi, sinir bir his, soyacakla da yapsam geliyor yapışıyor ele, pislik be :)
Kabak sandal da önerebilirim bak, dediğin gibi boylamasına kesilip içi tavuklu biberli bir karışımla dolduruluyor, aşırı güzel oluyor. Ama bunu yaparsanız kabağı kızartmayın haşlayın, daha hafif olur.
Benim de iki gündür iyice baskı yapıyor, iyice yerleşti herhalde diyorum, bazen yürürken ya da ayağa kalktığımda aşağıdan düşüverecek gibi baskı oluyor :)
Bak bakalım devam ederse ara doktorunu, yine darla biraz :)
Sağ ol canım bakayım bi:)
Göbeğin aşağı mi iniyor yoksa doğum kanalına mi Yerleşiyor senin yerine ben heyecan yaptım
Bu nerden peki hangi site?
Sağ ol canım buna da bakayim:)
arıyorum bakayım bulabilecek miyim okuduğumu :)Hakkaten yaa bence de çok rahatız
Doğum pozisyonu aldı sıpam kafasını hissediyorum , ondan mı olurmuş demek. Sıkıntı yok yaa, nasılsa en azından 15 saatim var nişan da yok ortalarda, dinleneyim biraz bakalım nolcak, bizi neler bekliyor hahaha
güzel oluyor mu deneyeyim bakayım yaz bitmeden :)Pirinçli oluyorsa bulgurlu da olur bence, ben de kolay bir yemek yapayım ya dün taze fasulye yaptım, bugün öğlen uyumasaydım barbunya yapacaktım ama ıslatmayı unuttum uykuya dalınca, bana da kolay yemek önerin ya hiç markete gidemem sebze falan almaya.
Kabak sandal da önerebilirim bak, dediğin gibi boylamasına kesilip içi tavuklu biberli bir karışımla dolduruluyor, aşırı güzel oluyor. Ama bunu yaparsanız kabağı kızartmayın haşlayın, daha hafif olur.
Yaaa çok guzell valla güle güle dağıtın. Tam annemin istediği kizlarsiniz:))))
4 parmak kuralı nasıl simdi:))
Bunu toptan çikolata satan bi yerden alıcam ben hastanenin yakınında hemen. Ben alamam da tabi bi alan olur ben doğum yapınca herhalde
İyice yerleşti ıkınsam çıkacak sankiŞaka bi yana baya indi, kaburgalarıma bile değmiyor artık.
Pirinçli oluyorsa bulgurlu da olur bence, ben de kolay bir yemek yapayım ya dün taze fasulye yaptım, bugün öğlen uyumasaydım barbunya yapacaktım ama ıslatmayı unuttum uykuya dalınca, bana da kolay yemek önerin ya hiç markete gidemem sebze falan almaya.
Yaaa çok guzell valla güle güle dağıtın. Tam annemin istediği kizlarsiniz:))))
Hatunu memnun edemiyorum ben bi türlü.
4 parmak kuralı nasıl simdi:))
Canm Azi çoğu yok bu işin. Duzenliyse dikkat et dr ü ara derim
Ağırlaştılar iyice ya, yürüyüş yaparken benim de düşecek gibi oluyor bazen, ellerimle tutuyorum karnımı
Azıcık bi sancım var ama geçecek gibi bence. Öyle ağır bişey değil, bu sancıyla doğum olmaz sanki.
Adam haftaya alttan muayene yapacak, bu ara uslu olmalıyım
Evet :)
Ayakta mı ölçüyoruz
Canm Azi çoğu yok bu işin. Duzenliyse dikkat et dr ü ara derim
Evet :)
Yorma kendini canm yinede. Artık her an herşey olabilir.
Dinlenince geçti ya çok dolandım ayakta bugün mutfak tezgahını fayanslarını falan temziledim tezgah üstündekileri yıkadım ondan olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?