2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayy kızlar İpek kendini itiyor
Ya itiyor resmen aşağı doğru canım acıyor
Canım dün benimkide öyleydi. Korktum hatta gün bitmedi bana. Tüm gün aşağıya çalıştı bıdık. Resmen elimle başını hissediyordum çıkacakmış gibi. Bugün geçti ama yine kaburgalarıma dayıyor ayaklarını.

Bıçak saplanması gibiydi ya korkmadım değil ama kanama falan olmayınca azıcık sancıyı sallamadım açıkçası

Bıçak saplanması gibiydi ya korkmadım değil ama kanama falan olmayınca azıcık sancıyı sallamadım açıkçası
Aynen tatif ettiğini yaşadım bende. Hatta arada hafif kasık ağrısı karın ağrısı böyle değişik değişik bişeyler oldu. O baskı hissi geçti ama hafif ağrılar ara ara geliyor bana. Normaldir artık diye düşünüyorum.

Ohh hadi gözün aydın, ben de kalkıp yapsam mı artık yemeğimi, kocacım 1 saate gelir, soğur mu ki?
Soğumaz, hatta keşke az soğusaymış dersiniz, kabak da öyle hemencecik pişen bir yemek değil sonuç olarak, bir de bunun kavurması falan var, ancak yetişir, bence başla sen ama kendini çok yormadan. Çek ocağın başına bir sandalye otura otura yap :)

Kanala girmiş demek ki drucilla nın paylaştığı yazıdaki gibi.

Kizlar ates olceri nasil aldiniz kulaktan olcmelimi yoksa koltuk alti falanmi

Ben yavas yavas basladim canim buqun yarin temizliqimiz var pazar qunude alisverisimiz var sonra bitecek nasipse :):) sen naptin ?
Ohhh ne güzel canım bitirmişsin maşallah ben elbise olarak herseyini aldım bir tek beşik dolabı kaldı .. oda babası yurtdışından gelince beraber sececekmişiz.10 gün kaldı gelmesine daha yıkıyacam ütüleyecem daha varda var

Ohh hadi gözün aydın, ben de kalkıp yapsam mı artık yemeğimi, kocacım 1 saate gelir, soğur mu ki?
Sogumaz ya anca dogramasi kavurmasi 20 dakikayi buluyor benim. 15-20 dk pismesi. 20 dakikada sogumaz bu sicakta :)) ben de simdi basliyorum :)

Hazir misiniz kabakcilar starti veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…