2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Pijama takımım gelmedi, o da gelse bi yıkasam ütülesem hazırlıycam da, en son koyarım ya madem. Ufaktan yerleşeyim o zaman.

Bence de cnm,, doğum haftaları artık. Aslında yarım saatlik iş, son anda da yapılır ama maksat kafandan çıksın

Daha iyiyim canım ya dinleniyorum tuzlu çubuk krekerle kanka oldum başka bişeyi miğdem almıyo

Çok geçmiş olsun cnm Neden oldu ki acaba ?

Çok tatlı yaaa maşallah

Saol cnmm

Hersey hallolur ya saqlikli olsunlarda qerisini takmiyorum hic sende bayaqi bitirmissin onalrda basit

Çok zorlama kendini,yavas yavas dinlene dinlene yap cnm...
buqun hic iyi deilim ya sanki ensemden boyle kaynar sular dokuluyo bayilacakmisim qibi bacaklarim qucsuz falan bide aqrim var oyuzden pek biseye elimi suremedim acikcasi bi yatip bi yapiyorum kaynanam bi mutfak dolaplarimla camlarimi bitirseydi qerisi kolaydida halledecez bi sekilde bakalim saol canim

Bence de cnm,, doğum haftaları artık. Aslında yarım saatlik iş, son anda da yapılır ama maksat kafandan çıksın

Çok geçmiş olsun cnm Neden oldu ki acaba ?

Saol cnmm
İki tane dondurma yedim sonrada hava çok esiyodu günah çıkarıyım dedim açtım tüm camları sonra üşüttüm sanırım doktorum korkma bi sorun yok dedi içim rahat şimdi bolca dinlen dedi

Tansiyonunu ölçtür istersen, belki o oynamıştır, dinlenince geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…