2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İki tane dondurma yedim sonrada hava çok esiyodu günah çıkarıyım dedim açtım tüm camları sonra üşüttüm sanırım doktorum korkma bi sorun yok dedi içim rahat şimdi bolca dinlen dedi
:))) ben de resmen dondurmayla kahvaltı yapıyorum,, bişey istemiyo bu ara canım başka dikkat edeyim bari :)

Kızlar bu arada gecen konuşmuştuk ya,camasır kurutma mak.hakkında ben kızımın kıyafetlerini kurutma da hallettim,hiç cekmedi de... kullanabiliriz yanii...

Öğlen bire doğru yeşilköy röneparka gittik hanımlar, hem park hem de sahil şahaneydi... çocuklar zaten tavuskuşuyka tavşan peşinde koşmaktan, kaydıraktan vs sarhoşa döndü,, biz de püfür püfür oturduk.. hem boş, hem serin hem yemekti çaydı vs hesap nispeten uygun geliyor... İstanbullu annelere tavsiye ederim bugünlerde... dört buçuk gibi geldik,, yıkanmayan peluş oyuncaklar vardı onları yıkadım, kapı çaldı halılar yıkamadan gelmiş, telefon çaldı altı yedi arası klimayı takmaya geliceklermiş,, bi daha kapı çaldı tabak çanak almıştım onları göndermişler komşu mağazadan,,, kısacası ev tekrar tarumar ve Ayşe de yalnız oynamayıp eteğime yapışık kalmakta ısrarcı :) yine sıfır atraksiyonlu bi gün geçiriyoruz özetle :)) niye döndüm eve diye pişman olmadım değil yani :) buyrun sahil manzarası, buyrun holdeki manzara :)))))

Eklentiler

• IMG_4727.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_4715.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_4723.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 75
Benim de kuzum bitti bugün:) sıcaklarda orgu örmek iş değil ama kendimi durduramiyorum:)))
Maşallah ne güzel olmuş, çok sevimli bir sıfatı var ve kulakları da çok güzel, favori Harry Potter karakterlerimden ev cini Dobby'nin şapka giymiş halini andırdı bana, çok şeker :)

Öyle zor anlarım oldu ki uykusuzluktan çıldıracak gibi oldum ama hiç geri sokasım gelmedi aksine ona bakıp şükrettim :) bakış açısı

Bu arada kızlar evdeki bütün esyaların tozunu aldım
Salonun camını sildim şimdi biraz ara verdim kalkıp evde düzenleme yapıcam ardından balkonu yıkıyıcammm ....
Biraz rahatladım mı ne
Ellerine sağlık :) yalnız balkon yıkarken ayaklarını uzun tutma suda, idrarda yanma yapıyor sonra ( kolay gelsin cnm :)

Minnos yaaaa ne tatli olmusss

Yaaa ne becerikli hatunlarsınız,hiç mi hiç yetenegim yok söyle şeylerde... cok güzel olmus,emegine saglık :)
Çok sag olun kızlar ben de bilmiyordum hiç orgu yapmayı hamilelikte öğrendim öncesi yok yani:)
Oh oh valla sahil manzarası süper. İstanbul güzel şehir yahu. Kimseye kabul ettiremiyorum:) Herkeste bi Erzurum sevdası. Burada gözüm gönlüm açılamıyor:))Tabi Erzurum da güzel ama İstanbul bi başka:)

Maşallah ne güzel olmuş, çok sevimli bir sıfatı var ve kulakları da çok güzel, favori Harry Potter karakterlerimden ev cini Dobby'nin şapka giymiş halini andırdı bana, çok şeker :)
Ahahah çok sag ol ya sen bunu deyince aklıma geldi. Dobby orgu tarihi vardı. Ben de çok severim kendilerini zaten. Dedim bebeğe yapayım. Sonra insanların bu ne bunu niye yaptın diye soracaklarini hayal edip vaz gectim :)))))

Karnın aşağıya mı indi artık acaba? Doğuma yakın oluyormuş ya. Ay sizler okudukça bana daha çok çok varmş gibi geliyo zaman geçmiyo( aman erken gelmesinde) eylül analarına gideyim bende madem

Ellerine sağlık :) yalnız balkon yıkarken ayaklarını uzun tutma suda, idrarda yanma yapıyor sonra ( kolay gelsin cnm :)
Tsk ederm canm hemen yıkayıp cıkarım inş bsy olmaz ama daha baslamadim bile..balkonu yıkayıp hemen duşa gircem ardından kızartma yapıcam sonra tekrar duş aman allahımkadın olmak ne zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…