:))) ben de resmen dondurmayla kahvaltı yapıyorum,, bişey istemiyo bu ara canım başkaİki tane dondurma yedim sonrada hava çok esiyodu günah çıkarıyım dedim açtım tüm camları sonra üşüttüm sanırımdoktorum korkma bi sorun yok dedi içim rahat şimdi bolca dinlen dedi
Cook güzel bir surpriz yaa,cokta zevkliymis... süper gözüküyorKızlar annem süpriz yapmış bayıldım yaptığı şeye çok güzel olmuş değilmi :)Eki Görüntüle 2016947
Kendimi daha iyi hissettim simdiYaşnız değilsin canım bende beceriksizim
Ohh ohh kolay geleee:)Bu arada kızlar evdeki bütün esyaların tozunu aldım
Salonun camını sildim şimdi biraz ara verdim kalkıp evde düzenleme yapıcam ardından balkonu yıkıyıcammm ....
Biraz rahatladım mı ne
Maşallah ne güzel olmuş, çok sevimli bir sıfatı var ve kulakları da çok güzel, favori Harry Potter karakterlerimden ev cini Dobby'nin şapka giymiş halini andırdı bana, çok şeker :)Benim de kuzum bitti bugün:) sıcaklarda orgu örmek iş değil ama kendimi durduramiyorum:)))
Öyle zor anlarım oldu ki uykusuzluktan çıldıracak gibi oldum ama hiç geri sokasım gelmedi aksine ona bakıp şükrettim :) bakış açısıHahahahkizlar dun biyere qittim oturmaya malum 2 tane bebek olunca pek oturamadikta herkes diyoki sen simdi heveslen heveslen qorecez biz seni az kaldi bazen ole sinirleniyoruzki alip qeri icimize sokasimiz qeliyo en rahat halin suanki diyolar ama ben anne olmak istiyorum bian onceeee
Ellerine sağlık :) yalnız balkon yıkarken ayaklarını uzun tutma suda, idrarda yanma yapıyor sonraBu arada kızlar evdeki bütün esyaların tozunu aldım
Salonun camını sildim şimdi biraz ara verdim kalkıp evde düzenleme yapıcam ardından balkonu yıkıyıcammm ....
Biraz rahatladım mı ne
Minnos yaaaa ne tatli olmusss
Çok sag olun kızlar ben de bilmiyordum hiç orgu yapmayı hamilelikte öğrendim öncesi yok yani:)Yaaa ne becerikli hatunlarsınız,hiç mi hiç yetenegim yok söyle şeylerde... cok güzel olmus,emegine saglık :)
Oh oh valla sahil manzarası süper. İstanbul güzel şehir yahu. Kimseye kabul ettiremiyorum:) Herkeste bi Erzurum sevdası. Burada gözüm gönlüm açılamıyor:))Tabi Erzurum da güzel ama İstanbul bi başka:)Öğlen bire doğru yeşilköy röneparka gittik hanımlar, hem park hem de sahil şahaneydi... çocuklar zaten tavuskuşuyka tavşan peşinde koşmaktan, kaydıraktan vs sarhoşa döndü,, biz de püfür püfür oturduk.. hem boş, hem serin hem yemekti çaydı vs hesap nispeten uygun geliyor... İstanbullu annelere tavsiye ederim bugünlerde... dört buçuk gibi geldik,, yıkanmayan peluş oyuncaklar vardı onları yıkadım, kapı çaldı halılar yıkamadan gelmiş, telefon çaldı altı yedi arası klimayı takmaya geliceklermiş,, bi daha kapı çaldı tabak çanak almıştım onları göndermişler komşu mağazadan,,, kısacası ev tekrar tarumar ve Ayşe de yalnız oynamayıp eteğime yapışık kalmakta ısrarcı :) yine sıfır atraksiyonlu bi gün geçiriyoruz özetle :)) niye döndüm eve diye pişman olmadım değil yani :) buyrun sahil manzarası, buyrun holdeki manzara :)))))
Ahahah çok sag ol ya sen bunu deyince aklıma geldi. Dobby orgu tarihi vardı. Ben de çok severim kendilerini zaten. Dedim bebeğe yapayım. Sonra insanların bu ne bunu niye yaptın diye soracaklarini hayal edip vaz gectim :)))))Maşallah ne güzel olmuş, çok sevimli bir sıfatı var ve kulakları da çok güzel, favori Harry Potter karakterlerimden ev cini Dobby'nin şapka giymiş halini andırdı bana, çok şeker :)
Canım tam olarak nereden aldığını tarif eder misin? Bu haftasonu ben de gideceğim eminönüne görünüşünü beğendim alayım bende :)Ben bunu aldım çok da beğendim eminönü havuzlu handa 100 tl di hemen aldım
Öğlen bire doğru yeşilköy röneparka gittik hanımlar, hem park hem de sahil şahaneydi... çocuklar zaten tavuskuşuyka tavşan peşinde koşmaktan, kaydıraktan vs sarhoşa döndü,, biz de püfür püfür oturduk.. hem boş, hem serin hem yemekti çaydı vs hesap nispeten uygun geliyor... İstanbullu annelere tavsiye ederim bugünlerde... dört buçuk gibi geldik,, yıkanmayan peluş oyuncaklar vardı onları yıkadım, kapı çaldı halılar yıkamadan gelmiş, telefon çaldı altı yedi arası klimayı takmaya geliceklermiş,, bi daha kapı çaldı tabak çanak almıştım onları göndermişler komşu mağazadan,,, kısacası ev tekrar tarumar ve Ayşe de yalnız oynamayıp eteğime yapışık kalmakta ısrarcı :) yine sıfır atraksiyonlu bi gün geçiriyoruz özetle :)) niye döndüm eve diye pişman olmadım değil yani :) buyrun sahil manzarası, buyrun
Geri dönme şansınız varsa hemen dönün bence
Karnın aşağıya mı indi artık acaba? Doğuma yakın oluyormuş ya. Ay sizler okudukça bana daha çok çok varmş gibi geliyo zaman geçmiyo( aman erken gelmesinde) eylül analarına gideyim bende madem
Ağırlaştılar iyice ya, yürüyüş yaparken benim de düşecek gibi oluyor bazen, ellerimle tutuyorum karnımı
Azıcık bi sancım var ama geçecek gibi bence. Öyle ağır bişey değil, bu sancıyla doğum olmaz sanki.
Adam haftaya alttan muayene yapacak, bu ara uslu olmalıyım
Aynennn :) Allah'ın gücüne gider zaten ya,, edilicek laf mı o...Öyle zor anlarım oldu ki uykusuzluktan çıldıracak gibi oldum ama hiç geri sokasım gelmedi aksine ona bakıp şükrettim :) bakış açısı
Bakıyorum sürekli de 8 de gelse iyi bugün sonmuş tek tesellim oAmaaan yazın su sıcaklıgı da hiiiç çekilmez... ins erken gelir
Eline sağlık ,, çok sevimli bayıldımmmBenim de kuzum bitti bugün:) sıcaklarda orgu örmek iş değil ama kendimi durduramiyorum:)))
Tsk ederm canm hemen yıkayıp cıkarım inş bsy olmaz ama daha baslamadim bile..balkonu yıkayıp hemen duşa gircem ardından kızartma yapıcam sonra tekrar duş aman allahımEllerine sağlık :) yalnız balkon yıkarken ayaklarını uzun tutma suda, idrarda yanma yapıyor sonra( kolay gelsin cnm :)
Kesinlikle,, bitmeyen mesai :))Tsk ederm canm hemen yıkayıp cıkarım inş bsy olmaz ama daha baslamadim bile..balkonu yıkayıp hemen duşa gircem ardından kızartma yapıcam sonra tekrar duş aman allahımkadın olmak ne zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?