Kızlar annem süpriz yapmış bayıldım yaptığı şeye çok güzel olmuş değilmi :)Eki Görüntüle 2016947
Çok güzel olmuş...Becerikli annelerin hepsi bizim topicte toplanmış :)))Benim de kuzum bitti bugün:) sıcaklarda orgu örmek iş değil ama kendimi durduramiyorum:)))
Telefonunu vermiş miydi cnm?Yalnızla rosa dan hala haber yok. Çok merak ediyorum ne durumda
Dobby gibi oyun arkadaşı mı olur be, fedakar, saygılı, düşünceli... Ama uyku arkadaşı olmaz tabi gürültülü inlemelerini düşününce, açayım da iki sayfa Harry Potter okuyayım bari kızıma, en Dobby'li kısımlardan, özledim :)Ahahah çok sag ol ya sen bunu deyince aklıma geldi. Dobby orgu tarihi vardı. Ben de çok severim kendilerini zaten. Dedim bebeğe yapayım. Sonra insanların bu ne bunu niye yaptın diye soracaklarini hayal edip vaz gectim :)))))
Çok şık olmuş. Sen nerden yaptırdın kaça yaptırdın acaba??Ben de anahtarlık yaptırdım, sonra onu badem şekeriyle birlikte bağladım tülledim süsledim püsledimSonuç bu;
Benim de kuzum bitti bugün:) sıcaklarda orgu örmek iş değil ama kendimi durduramiyorum:)))
Cnm inan bize de oralar güzel geliyo... baksana burada iki yeşilliğe hasret kalıyoruz.. çocuklarımız fıtratlarına uygun büyüyemiyor,, binalar yükseldikçe topraktan uzaklaşıyoruz, topraktan uzaklaştıkça özümüzden uzaklaşıyoruz... dinen de bilimsel olarak da metafiziksel olarak da ; yani ruhumuz, enerjimiz, çakralarımız vs ne denirse densin... büyükşehirde ne yaparsak yapalım manen yeterince beslenemiyoruz...Çok sag olun kızlar ben de bilmiyordum hiç orgu yapmayı hamilelikte öğrendim öncesi yok yani:)
Oh oh valla sahil manzarası süper. İstanbul güzel şehir yahu. Kimseye kabul ettiremiyorum:) Herkeste bi Erzurum sevdası. Burada gözüm gönlüm açılamıyor:))Tabi Erzurum da güzel ama İstanbul bi başka:)
Ahahah çok sag ol ya sen bunu deyince aklıma geldi. Dobby orgu tarihi vardı. Ben de çok severim kendilerini zaten. Dedim bebeğe yapayım. Sonra insanların bu ne bunu niye yaptın diye soracaklarini hayal edip vaz gectim :)))))
Kesinlikle katiliyorummmÖyle zor anlarım oldu ki uykusuzluktan çıldıracak gibi oldum ama hiç geri sokasım gelmedi aksine ona bakıp şükrettim :) bakış açısı
Eline sağlık ,, çok sevimli bayıldımmm
Teşekkürler:) Daha güzelleri sizin bebeklerinizin olsun insallahhhÇok güzel olmuş...Becerikli annelerin hepsi bizim topicte toplanmış :)))
MalesefTelefonunu vermiş miydi cnm?
Aynen Dobby gibi dost olur mu:) Benim de canım çekti var ya. Kızım birazı büyüsün ona ilk kitaptan okumaya başlayacağım. O da annesi gibi harry potterla büyüsün isterim:)Dobby gibi oyun arkadaşı mı olur be, fedakar, saygılı, düşünceli... Ama uyku arkadaşı olmaz tabi gürültülü inlemelerini düşününce, açayım da iki sayfa Harry Potter okuyayım bari kızıma, en Dobby'li kısımlardan, özledim :)
Bence sen de seviyorsan yap, ne olduğunu söylemezsin, elf der geçersin, masal kahramanı dersin bilmeyen için ama sevdiğin bir kahramanla büyür bebeğin, çok güzel olur bence
Çok sag ol:) Elin yatkınmış diyorlar:))yaaa ama cok seker olmus. yeni ogrenmis halin buysaa :)
Ozaman kimse ikinci çocuğu yapmazdı ama değilmi:)Kesinlikle katiliyorummmzaten annelik bu deilmi ? Yan qelip yatacaksak hani nerde bunun fedakarliqi
O en en zor günler bile bir anda geçmiş gibi geliyor insana biraz büyüyünce... ben en ufak sızlanmalarım için bile pişman oluyorum düşün..mesela sadece bir kere aşırı sinirliyken elinden bişeyi biraz hızlı almıştım kızın (ki bi buçuk yaşında falandı) , o kadar şaşırmıştı ki şimdi o an bile gözümün önünden gitmiyor.. demek senin arkadaşların gibi düşünmüş olsam şimdi kendimi parçalardım kahrımdan :))))Kesinlikle katiliyorummmzaten annelik bu deilmi ? Yan qelip yatacaksak hani nerde bunun fedakarliqi
Keşke olsaydıTeşekkürler:) Daha güzelleri sizin bebeklerinizin olsun insallahhh
Malesef
Aynen Dobby gibi dost olur mu:) Benim de canım çekti var ya. Kızım birazı büyüsün ona ilk kitaptan okumaya başlayacağım. O da annesi gibi harry potterla büyüsün isterim:)
Çok sag ol:) Elin yatkınmış diyorlar:))
Ben de ben de :)))Yaaa ne becerikli hatunlarsınız,hiç mi hiç yetenegim yok söyle şeylerde... cok güzel olmus,emegine saglık :)
İsteğe bağlı Sezaryen yasak değil mi yaa?? Ne demek istersen.. çok şaşkınımYAni bunu kendi açıklamıyor ama sizlere hep diyorlar ya haftasında veya değil diye hiç bi açıklama yapmıyor bana.bide tavsiyeyle gitmiştik pek memnun değilim ama doğumda iyiymiş bakalım.kilosunu bile fazla mı diye ben soruyorum ama iyi dedi kilosunu 3500 doğar dedi. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacakmış dha hiç yapmadı bana, ama sezeryan istiyorsan hiç yapmiyim dedi.bende bilmiyorum karar veremedim siz bi farkını anlatırsanız iyi olur yani sezeryan olursa ne zaman olur dedim 25 temmuzdan sonra istediğin zaman dedi.bana mı bağlı yani ne kadar saçma çok şaşırdım
Çok geçmiş olsun canım umarım yatın çok güzel haberler alırsın da için rahat eder. Sona yaklaştık olucak böyle şeyler. Ama küveze girme ihtimali düşük bence 35. Haftadasın daha ne olsunKızlar selam,
Baya kötü bir gün yaşadım ama büyük ihtimalle korktuğumuz gibi bir şey çıkmayacak gibi duruyor. Sabah tuvaletten sonra sıvı gelişi oldu, iç çamaşırım, kotum ve bacaklarım biraz ıslandı. Doktora gittim, amniyon sıvısını ayırt eden bir ped taktırıp NST’ye gönderdi.NST’de sancı çıkmadı ama ped renk değiştirdi. Kırmızı alan maviye döndü, bu da hiç iyi bir şey değil, çünkü amniyon sıvısı olabileceğini işaret ediyor. Gerçekten amniyon sıvıysa ortalama 1-2 gün, maksimum 10 gün bekletebiliriz, hastaneye yatman gerek, ciğer geliştirici vurucaz bebek ufak küveze girme ihtimali yüksek falan dedi. Bir aletle alttan muayane yaptı, vajinada bir birikim var ama kesedeki su miktarında görülen bir azalma yok şu anda dedi. Rahim ağzı kapalı çıktı. Ped amniyon sıvısı kaçağı olabileceğini işaret ediyor ama başka pahalı bir test var %99 oranında amniyon sıvısını tespit eder isterseniz onu yapıp emin olalım dedi. O testi yaptırdık, o negatif çıktı. Sadece %1 yanılma oranı var dedi. Biz baya rahatladık, sonra bir ped daha verdi. 1 saat falan bekletti, su seviyesini takip edicez dedi. O ped yine renk değiştirdi, yani amniyon sıvısını işaret ediyor. Ultrasonda su seviyesi yine çok normal çıktı. Doktorun da tabi bizim de baya bir kafamız karıştı, ben zaten koridora çıkıp ağlıyorum bu arada sürekli.
Sonra vajinadan kültür aldı. Mantar enfeksiyonuna çok benziyor dedi. Bazen enfeksiyon da bu pedin rengini değiştirebiliyor dedi. Sonra kan testi ve vajinal kültür yaptırdık, kültür testi henüz çıkmadı ama kan testi iyi çıktı. Doktor 2.pedi kokladı, bu idrara çok benziyor dedi. Yani sıvı gelişi bir idrar kaçağının sonucu olabilir ama enfeksiyon da bunu tetiklemiş olabilir dedi. Özetle çok kafa karıştırıcı, kötü, baya da korkutucu bir gün oldu. Peddeki rengi mavi görmek çok kötü bir histi. Yarın sabah su seviyesini rahim ağzını yeniden kontrole gidicez. İnşallah iyi haberler alırız İstersen bu gece hastanede kal yakından takip edelim dedi ama evimiz çok yakın, başka da sıvı gelişi olmadı evden takip edicez. Az önce yeniden telde konuştuk, pede değil o yaptırdığın teste daha çok güveniyorum %99 keseden gelen bir sıvı değil dedi. Biz de haberler böyle kızlar. İnşallah her şey yoluna girecek.
Geçmiş olsun canım bence ped den daha çok taptirdiginiz teste güvenin inşallah yarında iyi haberler alirsinizKızlar selam,
Baya kötü bir gün yaşadım ama büyük ihtimalle korktuğumuz gibi bir şey çıkmayacak gibi duruyor. Sabah tuvaletten sonra sıvı gelişi oldu, iç çamaşırım, kotum ve bacaklarım biraz ıslandı. Doktora gittim, amniyon sıvısını ayırt eden bir ped taktırıp NST’ye gönderdi.NST’de sancı çıkmadı ama ped renk değiştirdi. Kırmızı alan maviye döndü, bu da hiç iyi bir şey değil, çünkü amniyon sıvısı olabileceğini işaret ediyor. Gerçekten amniyon sıvıysa ortalama 1-2 gün, maksimum 10 gün bekletebiliriz, hastaneye yatman gerek, ciğer geliştirici vurucaz bebek ufak küveze girme ihtimali yüksek falan dedi. Bir aletle alttan muayane yaptı, vajinada bir birikim var ama kesedeki su miktarında görülen bir azalma yok şu anda dedi. Rahim ağzı kapalı çıktı. Ped amniyon sıvısı kaçağı olabileceğini işaret ediyor ama başka pahalı bir test var %99 oranında amniyon sıvısını tespit eder isterseniz onu yapıp emin olalım dedi. O testi yaptırdık, o negatif çıktı. Sadece %1 yanılma oranı var dedi. Biz baya rahatladık, sonra bir ped daha verdi. 1 saat falan bekletti, su seviyesini takip edicez dedi. O ped yine renk değiştirdi, yani amniyon sıvısını işaret ediyor. Ultrasonda su seviyesi yine çok normal çıktı. Doktorun da tabi bizim de baya bir kafamız karıştı, ben zaten koridora çıkıp ağlıyorum bu arada sürekli.
Sonra vajinadan kültür aldı. Mantar enfeksiyonuna çok benziyor dedi. Bazen enfeksiyon da bu pedin rengini değiştirebiliyor dedi. Sonra kan testi ve vajinal kültür yaptırdık, kültür testi henüz çıkmadı ama kan testi iyi çıktı. Doktor 2.pedi kokladı, bu idrara çok benziyor dedi. Yani sıvı gelişi bir idrar kaçağının sonucu olabilir ama enfeksiyon da bunu tetiklemiş olabilir dedi. Özetle çok kafa karıştırıcı, kötü, baya da korkutucu bir gün oldu. Peddeki rengi mavi görmek çok kötü bir histi. Yarın sabah su seviyesini rahim ağzını yeniden kontrole gidicez. İnşallah iyi haberler alırız İstersen bu gece hastanede kal yakından takip edelim dedi ama evimiz çok yakın, başka da sıvı gelişi olmadı evden takip edicez. Az önce yeniden telde konuştuk, pede değil o yaptırdığın teste daha çok güveniyorum %99 keseden gelen bir sıvı değil dedi. Biz de haberler böyle kızlar. İnşallah her şey yoluna girecek.
Geçmiş olsun canım.benden de cok sıvı geldi.o pedlerden almakn istedim doktorum onların yanıltıcı oldugunu söyledi.boş panik yaparız dedi.diğer yapılan test seninde dediğin gibi %99 dogru.hiç canını sıkma zaten 35 hafta cok iyi bir hafta.benim ilk bebeğim 35.haftada doğdu hiç sıkıntı yaşamadık.güzel düşünKızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?