2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dualrmz seninle cnm ins yarın iyi haberler alrsn

canim cok gecmis olsun kultur testinin de sonucunu alinca yaz olur mu? enazindan suan riskli bir durum olmamasi sevindirici

Canım benim okuyunca o kadar rahatladım ki. O pedler o kadar güvenilmez miymiş cidden? Çünkü ben az da olsa pedler doğru tespit yapmış olabilir mi, belki testte hata payı bana denk gelmiştir diye düşünüyordum ama su seviyesi falan da testin doğruluğunu gösteriyor. 35.hafta normalde iyi ama benim bebeğimin kilosu 2200 gram bir de karın bölgesi biraz geriden geliyor doktor da küvez ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Ama tabi inşallah hiçbirine gerek kalmayacak. Yalancı sancı gibi, yanlış su alarmı olmuştur inşallah :)

canim cok gecmis olsun kultur testinin de sonucunu alinca yaz olur mu? enazindan suan riskli bir durum olmamasi sevindirici

Çok saol canım, muhtemelen o pozitif çıkacak. Hani ölümü görüp sıtmaya razı olmak diye bir deyim var ya ben de aynen şuan enfeksiyon olduğu için rahatlamış durumdayım. Çünkü doktora sordum, erken doğumu tetikleyen risk taşıyan bir durum değil dedi. Antibiyotik ve fitille tedavisi mümkün gibi duruyor, ben de kullanmaya başlıyorum bu akşam.

sevindim canim riskli bisey olmasin da cozumu olduktan sonra insallah bisey olmaz

Gecmis olsun cnm,epey stresli olmus senin icin,yani o pedlere de güvenilmez demek. Ya da o doğruysa diger test nie öyle cıktı,hakkatten kafa karıstırıcı...
Sen sakın stres yapma,uzan yat dinlen bol bol, insallah bebegin zamanında saglıkla gelecek.kültür testinde insallah güzel çıkar da bir sorun kalmaz...tekrar gecmis olsun cnm

Canım tam olarak nereden aldığını tarif eder misin? Bu haftasonu ben de gideceğim eminönüne görünüşünü beğendim alayım bende :)
Ay orası nasıl tarif edilir ki eminönünün içlerinde kalıyo yukarıda havuzlu han diye sorsan herkes bilir zaten ben çantayı en alt kattan aldım canımm

digerleri ilk aylar icin anca yeterli mi demek istedin canim?

Canım çok geçmiş olsun benimde başıma aynısı geldi sanırım 26. Yada 27. Haftadaydı bi anda benden de su gelmişti iç çamaşırım ıslanmıştı bacaklarımdan dirseğime kadar su akmıltı elbiseme falan çıkmıştı ıslaklık bende çok korktum doktor baktı aynı ped den bende kullandım benim de pozitif çıktı sonra baya bi testler vs yapıldı enfeksiyon kapmışım bana bi fitil verdiler bi de alttan muayene ettiler su gelişi gözükmüyo falan dediler ertesi gün oldu ben gece fitili kullanmıştım benden bu seferde kan geldi aradım tarif ettim bi daha olursa gel dendi akşama bi daha kan geldi benim doktorumda şansıma doğumdaydı hep bu süre zarfında hep nöbetçi doktorlar baktı 3. Gün kendi doktorum gördü dedi korkma hiç bişey yok enfeksiyon olmuş dedi kanın gelme nedenide hem alttan muayene ettikleri için olabilir hemde fitil yüzünden olabilir dedi sonra nöbetçi doktorlara kızdı doğru düzgğn açıklama yapmadıkları için beni telaşa soktukları için o gün bugündür iştahım kapalı daha yeni yeni kendime geliyorum rabbim hepimizin yardımcı olsun şimdi allaha şükür herşey geçti çok dikkat et kendine canını sıkma dua et

Teste güven bence, bir şey çıkmayacak gibi çünkü ultrasonda falan su azalmış görünürdü. Geçmiş olsun, yarın açıklığa kavuşacak, o zamana kadar kendini yorma, dinlen. Her ihtimale karşı çantan hazır değilse hazırla, yarın da için rahatlayarak eve dön, bebek de artık başka bir zaman doğar birkaç hafta sonra :)

nilselen bu arada bi yontem buldum esim beni qicik edince yada uzunce "bakkk nefesimi tutarim nasil olsa senin cocuqun ben karismam " diyorum o arada qulunce falan ortam yumusuyo ne dersem yapiyo saqolsun dene bi
Ben de bir ara karnıma yumruk atar pozisyonda bekliyordum dediğimi yapana kadar
Tehditten kim ölmüş

kızlar merhaba ben tatildeydim çok sık giremedm umarım herkes iyidir
arch2401 naptı doğurdu mu
bir de bana giysileri neyle nasıl yıkadığınızı söyler misiniz
renk karışmıyor dimi mesela beyaz oluyor, kenarı sarı renkse falan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…