2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tabiki büyük şehirdeki dertler burada yok ama biz de iki güzellik görmek için baya yol gitmek zorundayız. Bizim evin manzarasını atayım bi bak Aslında sıkıntı çarpık kentleşme

Eklentiler

• B612_20170705_185419.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 62
Ateş şimşek de çok ağır oluyo o zaman cnm ya :) yumuşatın şu çocuğun ismini biraz :))
Bütün hastane süslemelerini barış olarak yapmaya karar verdim
Zaten zamanımız az kaldı, siparişleri vereyim ki yapılsın biran evvel.
Ayrıca Doğuma girsin diye 8 aydır sil döküyorum, spinal olursa da girsin istiyordum. Yok istemem, ben girmem, dayanamam, genel anestezi ol diyip duruyordu.
Ondan da vazgeçtim.
O mutluluğu da tattırmıcam ona
Bakalım böyle kim kazanacak

34 arti sifir cnm evt anlattim sayfasini bilmiyorum profil mjlarindan bulabilirsin

Çok renkli olanları birlikte açık renkli olanları birlikte yıkadım, deterjan olarak UniBaby Sensitive deterjan kullandım, ilk yıkadıklarımı 40 derecede yıkamıştım ama küçüldü bazı şeyler o yüzden devamını 30 derecede yıkadım. Pamukluları, örgüleri ve nevresim kumaş battaniye falan gibi şeyleri ayrı ayrı yıkadım.
Kenarı sarı olan açık renklileri de beyazlarla yıkardım ben olsam.

Tabiki büyük şehirdeki dertler burada yok ama biz de iki güzellik görmek için baya yol gitmek zorundayız. Bizim evin manzarasını atayım bi bak Aslında sıkıntı çarpık kentleşme
Geçmiş olsun canım lütfen kendini üzüp yıpratma. Güçlü ol bebeğin için. İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Bebisin zaten 35. hafta kötü br şey olacağını sanmıyorum ama tabiki tedbirli olmakta fayda var. Dualarim seninle.

içi beyaz kenarı başka renkse turuncu gibi falan genelde hepsi içi beyaz

Keşke olsaydı ulaşırdık ne güzel şimdi... gözden kaçıranlar için tekrar hatırlatalım bu arada bu bahaneyle...
Aynen hatırlatalım kızlar telefon numaranızı atabilirsiniz bana eğer acil bir şey olursa bi mesaj atarım bi ararım
Nick-isim isterseniz hastane filan bilgisiyle birlikte yollayabilirsiniz

Sen de haklısın,, o taraflarda da o sıkıntı var şimdi sanırım,, doğuda birçok ilde uyumsuz alakasız bir sürü bina yapılıyor bildiğim kadarıyla.. bizim memlekette de toplu konutlar falan yapılmış,, varolan mimariye uygun değiller,, sırıtıyorlar bu sefer de... her yeri bozuyoruz işte, bizim de insan doğamız bu galiba (

İste gelişmekte olan ülkelerin durumu bu aslında her gün gittikçe bozuluyor, duzeltilemeyecek hale geliyor gittikçe insanlar iyi bir çevre için tonla para dökmek zorunda kalıyorlar

Benim oğlum 2359 dogdu.normal dopum oldu.ertesi gün evimizdeydik.inş.zamanında olur.şimdide olursa hiç bişeycik olmaz.

ben de pompa konusunda kararsizim. lansinoh ikili alacaktim ama suan kAfam karisti. hem marka hem tekli mi ciftli mi ikilemi hem de pompa mutlaka aliniyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…