- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Tabiki büyük şehirdeki dertler burada yok ama biz de iki güzellik görmek için baya yol gitmek zorundayız. Bizim evin manzarasını atayım bi bakCnm inan bize de oralar güzel geliyo... baksana burada iki yeşilliğe hasret kalıyoruz.. çocuklarımız fıtratlarına uygun büyüyemiyor,, binalar yükseldikçe topraktan uzaklaşıyoruz, topraktan uzaklaştıkça özümüzden uzaklaşıyoruz... dinen de bilimsel olarak da metafiziksel olarak da ; yani ruhumuz, enerjimiz, çakralarımız vs ne denirse densin... büyükşehirde ne yaparsak yapalım manen yeterince beslenemiyoruz...
Bütün hastane süslemelerini barış olarak yapmaya karar verdimAteş şimşek de çok ağır oluyo o zaman cnm ya :) yumuşatın şu çocuğun ismini biraz :))
Evt 15 gunluk olduk bile :)
Ay hepsi aynı bunlarınHiç bsy yapmyo canm zaten sorun da bu
Adam keyfinden taviz vermyor hiçbir hazrlk yok bu saatte hala arkadaslarıyla oturma keyfinde beyefendi..
Bi elime gecirsem varya
hangi şehirdesin ki canmTabiki büyük şehirdeki dertler burada yok ama biz de iki güzellik görmek için baya yol gitmek zorundayız. Bizim evin manzarasını atayım bi bakAslında sıkıntı çarpık kentleşme
aaaaaaaa çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün uzun hayırlı sağlıklı ömürler versinEvt 15 gunluk olduk bile :)
Ben en yaşlı olanım sanırımmmm :))) 34 benim,, hatta ağustosta 35 olucam :)
34 arti sifir cnm evt anlattim sayfasini bilmiyorum profil mjlarindan bulabilirsinaaaaaaaa çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin
anlattın mı burada kaçıncı sayfada okuyayım varsa
nasıl gidiyor peki
kaç haftalıkken aldılar
Nice senelere yengec guzel burç :)Yok canım ben Temmuz'da 35 olucam hatta 8gün kalmış 13 temmuz
Çok renkli olanları birlikte açık renkli olanları birlikte yıkadım, deterjan olarak UniBaby Sensitive deterjan kullandım, ilk yıkadıklarımı 40 derecede yıkamıştım ama küçüldü bazı şeyler o yüzden devamını 30 derecede yıkadım. Pamukluları, örgüleri ve nevresim kumaş battaniye falan gibi şeyleri ayrı ayrı yıkadım.kızlar merhaba ben tatildeydim çok sık giremedm umarım herkes iyidir
arch2401 naptı doğurdu mu
bir de bana giysileri neyle nasıl yıkadığınızı söyler misiniz
renk karışmıyor dimi mesela beyaz oluyor, kenarı sarı renkse falan gibi
Tabiki büyük şehirdeki dertler burada yok ama biz de iki güzellik görmek için baya yol gitmek zorundayız. Bizim evin manzarasını atayım bi bakCnm inan bize de oralar güzel geliyo... baksana burada iki yeşilliğe hasret kalıyoruz.. çocuklarımız fıtratlarına uygun büyüyemiyor,, binalar yükseldikçe topraktan uzaklaşıyoruz, topraktan uzaklaştıkça özümüzden uzaklaşıyoruz... dinen de bilimsel olarak da metafiziksel olarak da ; yani ruhumuz, enerjimiz, çakralarımız vs ne denirse densin... büyükşehirde ne yaparsak yapalım manen yeterince beslenemiyoruz...
Geçmiş olsun canım lütfen kendini üzüp yıpratma. Güçlü ol bebeğin için. İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Bebisin zaten 35. hafta kötü br şey olacağını sanmıyorum ama tabiki tedbirli olmakta fayda var. Dualarim seninle.Kızlar selam,
Baya kötü bir gün yaşadım ama büyük ihtimalle korktuğumuz gibi bir şey çıkmayacak gibi duruyor. Sabah tuvaletten sonra sıvı gelişi oldu, iç çamaşırım, kotum ve bacaklarım biraz ıslandı. Doktora gittim, amniyon sıvısını ayırt eden bir ped taktırıp NST’ye gönderdi.NST’de sancı çıkmadı ama ped renk değiştirdi. Kırmızı alan maviye döndü, bu da hiç iyi bir şey değil, çünkü amniyon sıvısı olabileceğini işaret ediyor. Gerçekten amniyon sıvıysa ortalama 1-2 gün, maksimum 10 gün bekletebiliriz, hastaneye yatman gerek, ciğer geliştirici vurucaz bebek ufak küveze girme ihtimali yüksek falan dedi. Bir aletle alttan muayane yaptı, vajinada bir birikim var ama kesedeki su miktarında görülen bir azalma yok şu anda dedi. Rahim ağzı kapalı çıktı. Ped amniyon sıvısı kaçağı olabileceğini işaret ediyor ama başka pahalı bir test var %99 oranında amniyon sıvısını tespit eder isterseniz onu yapıp emin olalım dedi. O testi yaptırdık, o negatif çıktı. Sadece %1 yanılma oranı var dedi. Biz baya rahatladık, sonra bir ped daha verdi. 1 saat falan bekletti, su seviyesini takip edicez dedi. O ped yine renk değiştirdi, yani amniyon sıvısını işaret ediyor. Ultrasonda su seviyesi yine çok normal çıktı. Doktorun da tabi bizim de baya bir kafamız karıştı, ben zaten koridora çıkıp ağlıyorum bu arada sürekli.
Sonra vajinadan kültür aldı. Mantar enfeksiyonuna çok benziyor dedi. Bazen enfeksiyon da bu pedin rengini değiştirebiliyor dedi. Sonra kan testi ve vajinal kültür yaptırdık, kültür testi henüz çıkmadı ama kan testi iyi çıktı. Doktor 2.pedi kokladı, bu idrara çok benziyor dedi. Yani sıvı gelişi bir idrar kaçağının sonucu olabilir ama enfeksiyon da bunu tetiklemiş olabilir dedi. Özetle çok kafa karıştırıcı, kötü, baya da korkutucu bir gün oldu. Peddeki rengi mavi görmek çok kötü bir histi. Yarın sabah su seviyesini rahim ağzını yeniden kontrole gidicez. İnşallah iyi haberler alırız İstersen bu gece hastanede kal yakından takip edelim dedi ama evimiz çok yakın, başka da sıvı gelişi olmadı evden takip edicez. Az önce yeniden telde konuştuk, pede değil o yaptırdığın teste daha çok güveniyorum %99 keseden gelen bir sıvı değil dedi. Biz de haberler böyle kızlar. İnşallah her şey yoluna girecek.
hadi inşallah bunu biraz büyüt ikinciyide Allah nasip etsin canım sağlıkla gelsin34 arti sifir cnm evt anlattim sayfasini bilmiyorum profil mjlarindan bulabilirsin
Boyun uzun diyeceğim yine:)) Şaka bi yana başladın mı egzersizlereBenim 4 parmak hatta fazlası giriyo araya :)) 2 haftadır böyle doğurmadım hala ama çok rahatsız oluyorum tutuyorum yürürken
Erzurum'da canimhangi şehirdesin ki canm
içi beyaz kenarı başka renkse turuncu gibi falan genelde hepsi içi beyazÇok renkli olanları birlikte açık renkli olanları birlikte yıkadım, deterjan olarak UniBaby Sensitive deterjan kullandım, ilk yıkadıklarımı 40 derecede yıkamıştım ama küçüldü bazı şeyler o yüzden devamını 30 derecede yıkadım. Pamukluları, örgüleri ve nevresim kumaş battaniye falan gibi şeyleri ayrı ayrı yıkadım.
Kenarı sarı olan açık renklileri de beyazlarla yıkardım ben olsam.
Aynen hatırlatalım kızlar telefon numaranızı atabilirsiniz bana eğer acil bir şey olursa bi mesaj atarım bi ararımKeşke olsaydıulaşırdık ne güzel şimdi... gözden kaçıranlar için tekrar hatırlatalım bu arada bu bahaneyle...
Tabiki büyük şehirdeki dertler burada yok ama biz de iki güzellik görmek için baya yol gitmek zorundayız. Bizim evin manzarasını atayım bi bakAslında sıkıntı çarpık kentleşme
Geçmiş olsun canım lütfen kendini üzüp yıpratma. Güçlü ol bebeğin için. İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Bebisin zaten 35. hafta kötü br şey olacağını sanmıyorum ama tabiki tedbirli olmakta fayda var. Dualarim seninle.
İste gelişmekte olan ülkelerin durumu bu aslında her gün gittikçe bozuluyor, duzeltilemeyecek hale geliyor gittikçeSen de haklısın,, o taraflarda da o sıkıntı var şimdi sanırım,, doğuda birçok ilde uyumsuz alakasız bir sürü bina yapılıyor bildiğim kadarıyla.. bizim memlekette de toplu konutlar falan yapılmış,, varolan mimariye uygun değiller,, sırıtıyorlar bu sefer de... her yeri bozuyoruz işte, bizim de insan doğamız bu galiba(
Benim oğlum 2359 dogdu.normal dopum oldu.ertesi gün evimizdeydik.inş.zamanında olur.şimdide olursa hiç bişeycik olmaz.Canım benim okuyunca o kadar rahatladım ki. O pedler o kadar güvenilmez miymiş cidden? Çünkü ben az da olsa pedler doğru tespit yapmış olabilir mi, belki testte hata payı bana denk gelmiştir diye düşünüyordum ama su seviyesi falan da testin doğruluğunu gösteriyor. 35.hafta normalde iyi ama benim bebeğimin kilosu 2200 gram bir de karın bölgesi biraz geriden geliyor doktor da küvez ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Ama tabi inşallah hiçbirine gerek kalmayacak. Yalancı sancı gibi, yanlış su alarmı olmuştur inşallah :)
Bence de kalmaları gereksiz bakalım inşallah anlaşabiliriz.
Şans demek ki ya bak memnun kalmamış kardeşin, benim arkadaşım da memnun aksine. Bilemiyorum alıvercem birini artık.
Ya benim de eşim, cinsiyetini öğrendiğinde ağlamıştı. Bi de babalar gününde kızının ağzından bi mail attım, ona çok ağladı kuzum kıyamamTabi o ağlıyor ben ağlıyorum, hatta dün geyiğini yapıyoruz, çocuk doğunca ağlıyor biz ağlıyoruz sonra o susuyor noluyo be diye
Hayırlı doğumlar diliyorum hepimize
İnşallah gönlüme göre de bi göğüs pompası bulurum da o da çıkar aklımdan. Vakit de kalmadı yaa
İnşallah ikna edebilirsem annemi, gitsin evine. İlk 3 gün kalsın başka istemiyorum. Artık o günler geldiğinde Gitmeeeaaaa diye ağlarmışımÇok gülerim haa
Aventi değerlendireceğim.
bilemedim canım sen vereceksin kararı :)
bebek durmayacağı için koltuk altı zor olur diyorlar. o yüzden kulaktan aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?