2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ben de pompa konusunda kararsizim. lansinoh ikili alacaktim ama suan kAfam karisti. hem marka hem tekli mi ciftli mi ikilemi hem de pompa mutlaka aliniyor mu?
Kendi adima ciftli aldim ve suan cok memnunum birini sterilize edene kadar ikili olunca daha bir iyi oluyor. Ancak yetiyor

İste gelişmekte olan ülkelerin durumu bu aslında her gün gittikçe bozuluyor, duzeltilemeyecek hale geliyor gittikçe insanlar iyi bir çevre için tonla para dökmek zorunda kalıyorlar
Sadece iyi çevre olsa ona da şükredicez ama tavuğun bile "doğalını" yemek için iki katını ödemek gerekiyo bu devirde :)) wala bir sürü tanıdığın sahile, kırsala vs taşındığını duyuyoruz zaten son zamanlarda... herkes daha huzurlu yaşamanın peşinde, Allah çocuklarımıza yardım etsin :))

Ben tek başıma da çatııır çatır doğururum,,, sen de bu hazdan nasibini al istemiştim ama dayanamıcaksan girme tabi de geç cnm ,, koşa koşa gelir o zaman

Bu arada sinirden çatlıyoruz karı koca,, klimayı yine takamadılar, boruyu bulamıyolar ve site yönetiminde kat planları vs hiçbişey yok! Salon boyatıcam şu dar zamanda,, delik deşik ettiler evimi bi de salonu tertemiz yapmıştık,, bi gün sürdü temizliği ( şu an moral sıfır...

Eklentiler

• IMG_4736.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 83
Aynen insan çocuk yaparken zaten ilk onu düşünüyor ya zaten :/

Karnın aşağıya mı indi artık acaba? Doğuma yakın oluyormuş ya. Ay sizler okudukça bana daha çok çok varmş gibi geliyo zaman geçmiyo( aman erken gelmesinde) eylül analarına gideyim bende madem

Evet indi baya. Sanırım o yüzden.

Bende 33 oluyorum 10 agustos ta
A AysheDuru sen yaslıyım diosun da,2. Cocugunu doguruyorsun ne güzeell... benim bu yasta ilk bebegim
Sen de peşpeşe yaparsan ikincide nerdeyse aynı olcaz cnm ) bu arada fiziksel olarak genç anne olmak çok güzel tabi ama olgunluk, sabır vs anlamında da bu yaşlar daha farklı gördüğüm kadarıyla... dengeli sayılır yani... ikisinin de ayrı avantajları var :)

Amaan bu ne yaaa,sinir bozucu hakkatten ev icinde tadilat,insaat isinden zaten nefret ederim oldum olası... ama son günlerin canım takma kafana ,stres yapma.. çözümü olmayan sey deil sonucta.

Dogru diosun,zaten 30 da evlendim ancak cocuk kısmet oldu...
2. Suan korkutuyor beni ama kardeste baska bisey yaa,du bakalımmm zaman ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…