Ameda lactaline ama piyasadaki en pahalli pompa cnm ben gecen sene 380 e almistim bu sene 700 800 arasi satiliyorHangi marka canım
Amin cumlemizinkiniMaşallah canım Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün.. kokla minnağı yerimize:)
Wala evin içinde koca koca koliler, duvar bu halde,, Ayşe zaten çıldırıyo eve boyacı usta vs girince.. acaip canım sıkıldı... 5-6 senelik site daha ve kat planları nasıl kayıp olabilir aklım almıyo. Alt komşum ayrı sinir etti,, klima dış üniteleri bu sitede mecburen bahçe katının önüne konuluyo, herkesinki o şekilde,, zaten önünde hazırda başkasınınki var.. biz bi yandan adamlarla uğraşıyoruz,, elektrikçi arıyoruz vs kadın bi yandan tutturmuş dış üniteyi evimin önüne koymayın diye.. tesisat böyle yapıcak bişey yok,, sen de mağdursun ama evi bu şekliyle görerek almışsın,, yani canımız burnumuzda adamları anlamaya çalışıyoruz, o bi yandan alttan cırcır konuşuyo falan.. ben yine sakin kalabiliyorum ama eşim çok sinirlendi.. karım hamile, herkes taktırmış, ilk biz değiliz, bunu da almışız çöpe atıcak halimiz yok; başka bi yol varsa göster yoksa buraya konulucak diyo ama kadın hala anlamıyo.. insanlar bi hoş.. ben de altta oturdum daha önce, tam yatak odamın önündeydi üst dairelerin üniteleri,, evet cam açıkken biraz ses yapıyo ama kimseye de sökün klimanızı demedim tabi ki :)) herkes ayrı bi manyak ayrı bi cins bu sitede...Amaan bu ne yaaa,sinir bozucu hakkatten ev icinde tadilat,insaat isinden zaten nefret ederim oldum olası... ama son günlerin canım takma kafana ,stres yapma.. çözümü olmayan sey deil sonucta.
Dis unite yeri bastan dusunulse boyle bir sorun olmaz ama muteahitler iste.... dis cephede uniteler icin gomme cepler planlaninca sorun olmuyor ama yapacak birsey yok taktirin tabi en dogal hakkinizWala evin içinde koca koca koliler, duvar bu halde,, Ayşe zaten çıldırıyo eve boyacı usta vs girince.. acaip canım sıkıldı... 5-6 senelik site daha ve kat planları nasıl kayıp olabilir aklım almıyo. Alt komşum ayrı sinir etti,, klima dış üniteleri bu sitede mecburen bahçe katının önüne konuluyo, herkesinki o şekilde,, zaten önünde hazırda başkasınınki var.. biz bi yandan adamlarla uğraşıyoruz,, elektrikçi arıyoruz vs kadın bi yandan tutturmuş dış üniteyi evimin önüne koymayın diye.. tesisat böyle yapıcak bişey yok,, sen de mağdursun ama evi bu şekliyle görerek almışsın,, yani canımız burnumuzda adamları anlamaya çalışıyoruz, o bi yandan alttan cırcır konuşuyo falan.. ben yine sakin kalabiliyorum ama eşim çok sinirlendi.. karım hamile, herkes taktırmış, ilk biz değiliz, bunu da almışız çöpe atıcak halimiz yok; başka bi yol varsa göster yoksa buraya konulucak diyo ama kadın hala anlamıyo.. insanlar bi hoş.. ben de altta oturdum daha önce, tam yatak odamın önündeydi üst dairelerin üniteleri,, evet cam açıkken biraz ses yapıyo ama kimseye de sökün klimanızı demedim tabi ki :)) herkes ayrı bi manyak ayrı bi cins bu sitede...
Wala evin içinde koca koca koliler, duvar bu halde,, Ayşe zaten çıldırıyo eve boyacı usta vs girince.. acaip canım sıkıldı... 5-6 senelik site daha ve kat planları nasıl kayıp olabilir aklım almıyo. Alt komşum ayrı sinir etti,, klima dış üniteleri bu sitede mecburen bahçe katının önüne konuluyo, herkesinki o şekilde,, zaten önünde hazırda başkasınınki var.. biz bi yandan adamlarla uğraşıyoruz,, elektrikçi arıyoruz vs kadın bi yandan tutturmuş dış üniteyi evimin önüne koymayın diye.. tesisat böyle yapıcak bişey yok,, sen de mağdursun ama evi bu şekliyle görerek almışsın,, yani canımız burnumuzda adamları anlamaya çalışıyoruz, o bi yandan alttan cırcır konuşuyo falan.. ben yine sakin kalabiliyorum ama eşim çok sinirlendi.. karım hamile, herkes taktırmış, ilk biz değiliz, bunu da almışız çöpe atıcak halimiz yok; başka bi yol varsa göster yoksa buraya konulucak diyo ama kadın hala anlamıyo.. insanlar bi hoş.. ben de altta oturdum daha önce, tam yatak odamın önündeydi üst dairelerin üniteleri,, evet cam açıkken biraz ses yapıyo ama kimseye de sökün klimanızı demedim tabi ki :)) herkes ayrı bi manyak ayrı bi cins bu sitede...
Bence de bence deeKizlar 30 lu yaslar bir kadinin bence en guzel yaşları
Canim yigeniminkide 17 qunde dusmustu :)Tecrubeli anneler bizim gobegimiz hala dusmedi yarin 15 gunluk oluyoruz normal mi ya?
Ben de otuzda evlendim :) geç olsun güç olmasınDogru diosun,zaten 30 da evlendimancak cocuk kısmet oldu...
2. Suan korkutuyor beni ama kardeste baska bisey yaa,du bakalımmm zaman ne gösterecek
Sıkıntı yapma cnm hiç kendine,anlayıssız komsu hiç cekilmez anlayabiliyorum,sonucta dedigin gibi evi görerek almadı mı? Herkesinki o halde diosun, Yani tesisatın orda oldugunu görmedi mi? Cok yersiz tepkisi... Bosver allah askına..
evin ici de illa ki çözülecek bi sekilde, son haftaların zaten surda kendini germe hiç...
Aynen oyle canimOzaman kimse ikinci çocuğu yapmazdı ama değilmi:)
Iste kimse senin qibi dusunceli bi anne deilki canim karakter farkliliqi iste bide e doqurdukya yeter cok ustune dusmeye qerek yok qibi dusunuyolarO en en zor günler bile bir anda geçmiş gibi geliyor insana biraz büyüyünce... ben en ufak sızlanmalarım için bile pişman oluyorum düşün..mesela sadece bir kere aşırı sinirliyken elinden bişeyi biraz hızlı almıştım kızın (ki bi buçuk yaşında falandı) , o kadar şaşırmıştı ki şimdi o an bile gözümün önünden gitmiyor.. demek senin arkadaşların gibi düşünmüş olsam şimdi kendimi parçalardım kahrımdan :))))
Evet bak ona katılıyorum işte :)Bence de bence dee
Bizim de öyle olmuştu cnm.. sıkıntı yapma,, düşücek geç de olsa, mikrop kapmasın yeter. Sen zaten güzel bakıyosundurTecrubeli anneler bizim gobegimiz hala dusmedi yarin 15 gunluk oluyoruz normal mi ya?
Eskiden olsa belki cnm.. ama şu an üstüne düşmemek gibi bi lüksümüz yok çocuklarımızın. Hem güvende olmaları hem de "doğru" olmaları için... Sadece bireysel anlamda değil, toplumsal anlamda da aklıbaşında annelerin aklıbaşında çocuklar yetiştirmesi çok çok önemli artık bence... teşekkür ederim bu arada cnmAynen oyle canim
Iste kimse senin qibi dusunceli bi anne deilki canim karakter farkliliqi iste bide e doqurdukya yeter cok ustune dusmeye qerek yok qibi dusunuyolarhalbuki annelik doqumdan sonra basliyo nebiliyim ya insanlar bi qarip dusunceleri bi qarip
Yani uyguna geliyor hemde ugrasmak keyifliCok guzel olmus kizlar elinize saglikk:)
Ay sizden görünce ben de heveslendim. Şimdi fiyat ve malzeme araştırıyorum. Sanırım hazırdan daha ucuza geliyor böyle:)
Tabi cnm, çok rahat olurdu öyle... gerçi burası antik yarımadada surların tam ortasında,, çok sorun çıkmış imarda falan, proje değişmiş vs... ama dediğin gibi şu an herkesin ve kendisinin de hakkı,, zaten bi yandan da ben de taktırıcam diyo :)) heralde kucağına alıp gezicek, çözemedik :))) kötü olmamak için de kibar davranmaya izah etmeye çalışıyoruz ama anlatamıyoruzDis unite yeri bastan dusunulse boyle bir sorun olmaz ama muteahitler iste.... dis cephede uniteler icin gomme cepler planlaninca sorun olmuyor ama yapacak birsey yok taktirin tabi en dogal hakkiniz
Cankurtaran o ya,, benim de olmazsa olmazım :)))Kizlar bu arada kamerali telsiz almadiysaniz muhakkak alin cok işe yariyor.
Bakalım ugrasabilecek miyim:))Yani uyguna geliyor hemde ugrasmak keyifli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?