2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amaan bu ne yaaa,sinir bozucu hakkatten ev icinde tadilat,insaat isinden zaten nefret ederim oldum olası... ama son günlerin canım takma kafana ,stres yapma.. çözümü olmayan sey deil sonucta.
Wala evin içinde koca koca koliler, duvar bu halde,, Ayşe zaten çıldırıyo eve boyacı usta vs girince.. acaip canım sıkıldı... 5-6 senelik site daha ve kat planları nasıl kayıp olabilir aklım almıyo. Alt komşum ayrı sinir etti,, klima dış üniteleri bu sitede mecburen bahçe katının önüne konuluyo, herkesinki o şekilde,, zaten önünde hazırda başkasınınki var.. biz bi yandan adamlarla uğraşıyoruz,, elektrikçi arıyoruz vs kadın bi yandan tutturmuş dış üniteyi evimin önüne koymayın diye.. tesisat böyle yapıcak bişey yok,, sen de mağdursun ama evi bu şekliyle görerek almışsın,, yani canımız burnumuzda adamları anlamaya çalışıyoruz, o bi yandan alttan cırcır konuşuyo falan.. ben yine sakin kalabiliyorum ama eşim çok sinirlendi.. karım hamile, herkes taktırmış, ilk biz değiliz, bunu da almışız çöpe atıcak halimiz yok; başka bi yol varsa göster yoksa buraya konulucak diyo ama kadın hala anlamıyo.. insanlar bi hoş.. ben de altta oturdum daha önce, tam yatak odamın önündeydi üst dairelerin üniteleri,, evet cam açıkken biraz ses yapıyo ama kimseye de sökün klimanızı demedim tabi ki :)) herkes ayrı bi manyak ayrı bi cins bu sitede...

Dis unite yeri bastan dusunulse boyle bir sorun olmaz ama muteahitler iste.... dis cephede uniteler icin gomme cepler planlaninca sorun olmuyor ama yapacak birsey yok taktirin tabi en dogal hakkiniz

Sıkıntı yapma cnm hiç kendine,anlayıssız komsu hiç cekilmez anlayabiliyorum,sonucta dedigin gibi evi görerek almadı mı? Herkesinki o halde diosun, Yani tesisatın orda oldugunu görmedi mi? Cok yersiz tepkisi... Bosver allah askına..
evin ici de illa ki çözülecek bi sekilde, son haftaların zaten surda kendini germe hiç...

Dogru diosun,zaten 30 da evlendim ancak cocuk kısmet oldu...
2. Suan korkutuyor beni ama kardeste baska bisey yaa,du bakalımmm zaman ne gösterecek
Ben de otuzda evlendim :) geç olsun güç olmasın

Hakikaten enteresan ama :) yönetici de söylüyo, başka yere koyamazsınız diyo, zaten köşe daire bunlar, başka yer dediği de yine onun evinin önü oluyo :) ki mümkün değil, öyle bişey yapmanın yolu yok apartmanın duvarlarını yıkıp tesisatını değiştirmeden... delirtirler insanı :) inşallah bi an önce çözülür cnm,, wala hem sıcaktan bunaldım hem üstüste ev temizliğinden... çocuğa da sıkıntı geldi artık...

Slm kizlarrr
Cok sukur bugun yikadim minakkimin kiyafetlerini yarin utu yapicam insallah son eksikler puset ve gogus pompoasinida alfim netten lansinohunkini aldim pompa ise yariyor olmali mutlaka elimizde pusetu buyuk kizim kiskandi biraz oturmak isted izin verdim kiskanmasin diye gun boyu oyuncaklarini bebeklerini doldurdu icine onunda okul kaydini yaptirdim bugun yine cok mutlu oldu aylardir hangi okul nasil olacak nere iyi nere kotu derken sonunda kayit oldu sukur daha okul oncesi egitimde bile bu kadar arastirma yaptik ilerledikce napicaz bilmiyorum.
Ve kucuk hanim hala oturur pozisyonda donmedi bi turlu sanirim sezaryana dogru adim adim ilerliyoruzz

Ozaman kimse ikinci çocuğu yapmazdı ama değilmi:)
Aynen oyle canim

Iste kimse senin qibi dusunceli bi anne deilki canim karakter farkliliqi iste bide e doqurdukya yeter cok ustune dusmeye qerek yok qibi dusunuyolar halbuki annelik doqumdan sonra basliyo nebiliyim ya insanlar bi qarip dusunceleri bi qarip

Eskiden olsa belki cnm.. ama şu an üstüne düşmemek gibi bi lüksümüz yok çocuklarımızın. Hem güvende olmaları hem de "doğru" olmaları için... Sadece bireysel anlamda değil, toplumsal anlamda da aklıbaşında annelerin aklıbaşında çocuklar yetiştirmesi çok çok önemli artık bence... teşekkür ederim bu arada cnm

Dis unite yeri bastan dusunulse boyle bir sorun olmaz ama muteahitler iste.... dis cephede uniteler icin gomme cepler planlaninca sorun olmuyor ama yapacak birsey yok taktirin tabi en dogal hakkiniz
Tabi cnm, çok rahat olurdu öyle... gerçi burası antik yarımadada surların tam ortasında,, çok sorun çıkmış imarda falan, proje değişmiş vs... ama dediğin gibi şu an herkesin ve kendisinin de hakkı,, zaten bi yandan da ben de taktırıcam diyo :)) heralde kucağına alıp gezicek, çözemedik :))) kötü olmamak için de kibar davranmaya izah etmeye çalışıyoruz ama anlatamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…