Ediyorummm :))) hani kendi evlenen herkese evlen der ya, sonra çocuk olunca ayy çocuk yap,, 2. yi yapınca da aynen öyle oluyo işte :)))
Benim de ilk bebeğimyaş 35 yolun yarısı.
Sağlıkla doğsun da bir tanecik yeter bence bana
Israr etmeyin lütfen ikinciyi şimdilik düşünmüyorum
Ne desem bilemedim. Bir yanım içinde kalmasın, dök içini bir daha kızdırırlarsa diyor, diğer yanım stres yapma bak kuşlar çiçekler oh mis falan diyor :)) İkincisi bizim için daha iyi bence. ommm :)Saol cnm.. hala olmam gerekenden epey sakinim aslında :))))) normalde alt komşudan yöneticiye kadar herkese bütün iyi dileklerimi sunmam lazımdı şimdiye kadar ama ikinci analık da hepten bi sabırlı yaptı beni galiba :))))) amma velakin içimde kalmadı da değil yani :)
isin en kotu tarafi temizlik ustune olmus olmasi zaten, belki oncesinde olsaydi yine bu kadar sinirin bozulmazdi :) aynen dedigin gibi yap yarin dusunme bu da hallolur :) insan konustukca dusundukce daha cok sinir basiyor kendimden biliyorum :))Haklısın cnmValla yarın erkenden atıcam kendimi dışarı kızımla,, sinema falan yaparız... akşam da doktor kontrolüm var zaten... ne usta ne temizlikçi ne elektrikçi ne de yetkili servis görmek istiyorum :))) yoksa sükunet falan yalan olucak :))) annem de yazlığa gitti zaten ( Allahtan yardımcı vardı evde,, toz duman içinde bıraktılar evi ya,, 50-60 cm falan kırdılar ama resmen battı her yer çarşaf marşaf serdiğimiz halde... kadın dokuzda gidebildi evine.. ay kendimden sıkıldım şu an... neyse daha dertlenmeyeyim, gerilmeyeyim,,, doğru söylüyosun,, hallederiz bunu da inşallah :))
Boşver canım sıkma canını, hava fena değil öncelikle, o açıdan 1-0 öndeyiz. Klima yerine takılınca güzelce kapatırlar delikleri üzülme. Eskisinden güzel olur.
Temizlik nankördür keşke kirletmeselerdi ama onun için de üzme bebeğini.
Kendimi rahatlatamadım ben de bir türlüBen de aşırı yorgunum, sinirliyim ve haliyle çokça var olan uykum bile kaçıyor... sabaha kadar oturucam yine heralde(
Evet evet kesinlikle daha iyi :))) ya kızım da o kadar yoruldu ki bugün, yedi buçukta uyudu... mis gibi dinlenicektim, soğuk kahve yapıcaktım falan,, hayallerim vardıNe desem bilemedim. Bir yanım içinde kalmasın, dök içini bir daha kızdırırlarsa diyor, diğer yanım stres yapma bak kuşlar çiçekler oh mis falan diyor :)) İkincisi bizim için daha iyi bence. ommm :)
Gitme cnm gitme,, gez dolaş,, valla bak :)) ben öyle yapıcam yarın,, hatta son kuruşuma kadar harcayayım deşarj olayım diyorum ama daha dip boyam röflem falan var, sıkmam lazım biraz :)))))Kendimi rahatlatamadım ben de bir türlüarada dua falan da ettim ama yok gerginim
Yarın işe gitmem kesin
Maşallah yanaklara bak yaahu yenir ki bu :)))Evet evet kesinlikle daha iyi :))) ya kızım da o kadar yoruldu ki bugün, yedi buçukta uyudu... mis gibi dinlenicektim, soğuk kahve yapıcaktım falan,, hayallerim vardı( anca işle güçle geçti,, adamın da canı sıkıldı yattı zaten,, uyuyolar yanyana baba kız... bakalım sabah kaçta zzıplıcak "annnneeee yumurtaaaa" diye :)) temsili foto da paylaşayım da keyfim yerine gelsin bari biraz :))
cnm çok geçmiş olsun,, durdururlar umarım... doğarsa da sağlıkla doğsun inşallah.. Allah yardımcınız olsun, haberlerini bekliyoruzIyi geceler kızlar nasılsınız ben 8den beri hastahanede yatıyorum sancim geldi aniden 5 dakikaya bir hemen doktoru aradim gel dedi geldim açıklık yok âmâ rahimde bayağı yumuşama var . Suan sanci kesici serum taktılar ve ciğer geliştirici iğne yapıldı ne olur dua edin banada etken gelmesin bebeğim
Canım sen bence yarın işe gitme, kendine izin ver. Bugün de çok uyksuzmuşsun. Buna ihtiyacın var.Kendimi rahatlatamadım ben de bir türlüarada dua falan da ettim ama yok gerginim
Yarın işe gitmem kesin
Evet :))) ben de öyleyim :))) bi de dediğin gibi bi ay önce olsa takılmazdım bu kadar.. zamanlama berbat :))isin en kotu tarafi temizlik ustune olmus olmasi zaten, belki oncesinde olsaydi yine bu kadar sinirin bozulmazdi :) aynen dedigin gibi yap yarin dusunme bu da hallolur :) insan konustukca dusundukce daha cok sinir basiyor kendimden biliyorum :))
Amin canım ınşallahcnm çok geçmiş olsun,, durdururlar umarım... doğarsa da sağlıkla doğsun inşallah.. Allah yardımcınız olsun, haberlerini bekliyoruz
Evet si mi nedense öyle bir ısrar var biz Türk insanındaEdiyorummm :))) hani kendi evlenen herkese evlen der ya, sonra çocuk olunca ayy çocuk yap,, 2. yi yapınca da aynen öyle oluyo işte :)))
Gec dusmesi iyi birsey mi acaba ? Korkmam cnm merak etmeYa evet yaptırmamak lazımmış,,, bu arada benimki de geç düştü ya, artık umudu kesmişim heralde,, çok korkmuştum elimde kaldığında :))))) sen korkma sakın
Çok geçmiş olsun canım, açıklık olmaması iyi bir şey. Sancılar durursa normal zamanda bile doğabilir endişelenme. Güzel şeyler düşünmeye çalış. Doğarsa da sağlıklı olsun inşallah. Bı haftalarda sorun olmuyor fazla. Güzel şeyler düşün canım.Iyi geceler kızlar nasılsınız ben 8den beri hastahanede yatıyorum sancim geldi aniden 5 dakikaya bir hemen doktoru aradim gel dedi geldim açıklık yok âmâ rahimde bayağı yumuşama var . Suan sanci kesici serum taktılar ve ciğer geliştirici iğne yapıldı ne olur dua edin banada etken gelmesin bebeğim
Saol cnm :) Valla uyansa da yesem, hem de arkadaş olsa bana beraber sabahlasak diye bekliyorum şu an resmen.. böyle zamanlarda ilaç gibi o bana,, şifa niyetine :)))Maşallah yanaklara bak yaahu yenir ki bu :)))
Süpermiş :))))) iyi geceler cnm :)
Cnm benimki ikizler ama 21 haziran gun donumu oldugundan iki burcun ozelligini de tasiyacakmis oyle okudum iyi birsey sanirsamKendim için demiyorum gerçekten yengeç annesi olarak çoook şanslısınbenim annem de yengeç ben de, eşimle Doğum günlerimiz aynı ama gıcığım ona bu sene kendim tek kutlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?