2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Küçük olan can parçası tabi
Kuzu kuzu

Kilo 2500 olmuş zaten haftasından 2 hafta öndeydi eğer bu 48 saat doğmazsa iyi olur dedi doktor ciğer geliştirici iğne yaptığı için ki bu 48 saatte etki edermis belki o zaman küveze bile gerek kalmayabilir dedi
İnşallah cnm,, kilosu epey iyiymiş gerçekten,, hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle. Sen nasılsın şimdi? Rahat mısın?

Iyiki böyle bir grup var iyiki böylesi insanlar var arada bakmaya çalışıyorum sırf moral bulmak için . Kızlar ciğer geliştirici iğneler tamamlandı , 6 tane serum yedim sancı dursun diye ama bi duruyo bi şiddetleniyo en sonunda bebek hareketleri baya yavaşladı dedi yemek falan yedirdiler tekrar bağlandım biraz daha normal çıktı ama başımıza ne gelecek hala daha belli değil . Rabbim ne derse o olucak

Ben de bari şu kösemin finalini izleyeyim de biraz uykum gelir belki hanımlar. İzleyememiştim bi türlü :)))) şimdilik iyi geceler

İyi olucak cnm,, bak bi arkadaşımız daha benzer durumda. İkiniz de iyi olucaksınız inşallah :) bu arada merak ediyoruz birinden uzun süre ses çıkmayınca biliyosun,,, sakıncası yoksa sen de @garipkedi ye numaranı yollarsan sen bize ulaşamazsan bile biz sana kalben ulaşırız cnm. Allah yardımcınız olsun, sevgiler sana da bebişine de ...

Canım geçmiş olsun. Bende hastahanede yatıyorum. Serum takıldı banada ve ciğer geliştirici iğne yapıldı allahın izni ile sağ salim saglikla kucağımiza almayı nasıp etsin inşallah

Senin bebiş zaten nevi şahsına münhasır bişey olucak cnm :)) ona eminim ben :)))
:)) hadi insallah
Kilo 2500 olmuş zaten haftasından 2 hafta öndeydi eğer bu 48 saat doğmazsa iyi olur dedi doktor ciğer geliştirici iğne yaptığı için ki bu 48 saatte etki edermis belki o zaman küveze bile gerek kalmayabilir dedi
Gerek kalmaz cnm buyuk ihtimal Hayirlisi olsun. 48 saat gercekten onemli bak kilosu da iyiymis gercekten

Can'ım dualarımız seninle kendini rahatlatmaya çalış , inşallah zamanında gelir bebeğin .

inşallah sancın durur , Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…