2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay maşallah yaa çok tatlı Ayşe

Canım merak etme, doktora gitmekle çok iyi yapmışsın,müdahale edilmiş sonuçta, inşallah durdururlar da zamanını bekler bebiş. Dualarım seninle canım.

Amin canım ınşallah doktorda öyle dedi âmâ korkuyorum allahım sağ salim kucağımiza almayı nasıp etsin inşallah

peki yatak olarak neye yatirdiniz?
kimisi kendi yun ya da pamuk doldurup yatak yapiyormus.
Cnm park yatagin icine eltimin gonderdigi ozel yapim yatagi koydum uzerine puf bir battaniye koydum onun uzerine de nevresim acayip yumusak guzel birsey oldu simdilik boyle kullaniyoruz.

Gitme cnm gitme,, gez dolaş,, valla bak :)) ben öyle yapıcam yarın,, hatta son kuruşuma kadar harcayayım deşarj olayım diyorum ama daha dip boyam röflem falan var, sıkmam lazım biraz :)))))
Bu aralar ben de deli gibi harcama yapıyorum. Ay daha yarı olmadı ama fena açıldım ben de
Daha hastane için süs çikolata falan var yarın onları halledeyim bari

Canım sen bence yarın işe gitme, kendine izin ver. Bugün de çok uyksuzmuşsun. Buna ihtiyacın var.
Ah evet öncelikle öğlene kadar uyumak istiyorum ama ne çare ablam ve iki kızçesi bizdeler. Sabah başlarlar teyzeeee diye bağrışmaya :)
Sonra da karnımı sevip bebeği kime vereceğimin sözünü almak için yarışırlar :)
Ay artık uyusam Ne iyi olacak

Bu aralar ben de deli gibi harcama yapıyorum. Ay daha yarı olmadı ama fena açıldım ben de
Daha hastane için süs çikolata falan var yarın onları halledeyim bari
O da iyi fikir bak :)) bu ay cidden çok yordu bizi de :))) ister istemez son bir iki aya yükleniyoruz, başka türlü de çok erken oluyor tabi.. kuaföre gitmem lazım dedim eşime, işte pazar günü beraber geçelim kızı oyala ben de şunu şunu yaptıriim falan,, kaç para vereyim cnm sen özet geç dedi resmen... sürekli bişey istiyomuş gibi hissettim kendimi halbuki direk kendim için istediğim ilk şey :))))) neyse Allahtan çoğu zaman parasız kaldığımda anlıyo hemen de kendi istemeden takviye yapıyo,, yoksa hepten yerin dibine giricem :)))

Ahahah
Yok canım bence kocan daha fazla seni konuşturmak istememiş, canım sıkılmasın diye, istemiş olma diye. Ama işte ifade edememiş :)

Olur mu en güzel bakışlar o zaman oluyor bayılıyorum o ayılamama modlarına :)
Benim favorim kendi kalkamadığı zamanlardı o anlamda. Uyanınca yanına gidiyorduk,, huu gibi bi ses çıkarıp kolları uzatıyordu gülerek..:) her görüşte aşk o işte :))) az kaldı cnm,, dayannn :))))

Ahahah
Yok canım bence kocan daha fazla seni konuşturmak istememiş, canım sıkılmasın diye, istemiş olma diye. Ama işte ifade edememiş :)
O da olabilir bak :))) bi de diyo ki kalem kalem niye sayıyosun ben ne biliim hangisi ne kadar :))) ben de tabi,,, "cnm ben zaman açısından söylediydim falan filan",, kıvırrrr..... :)))))

Şuan o yanımda Z z z diye uyuyan arkadaşı uyandırmamak için kendimi zor tutuyorum :)
Arada ayağımla itiyorum ama hızlıca dönüp tekrar uyuyor.
Ama gerçekten çok fena bişey oooo :)))) bende iki tane var o arkadaştan, ve diğer odada telsizden dinliyorum mecbur,,, çünkü küçük arkadaş uyansa bile büyük arkadaş duymayabilir :)) ana yüreği be yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…