2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bebeğin dönmesi için hareket ve birkaç uygulama var. Doğruluğu kanıtlanmamış ama yormadan üzmeden bebeği bunları deneyebilirsin. Benim de 32 haftada dönmemişti 2280di kilosu. Dedim bu ara döndü döndü yoksa dönemez. Belime yastık koyup yükselttim 10 dakka uzandım bu şekilde. Karanlıkta kasıklara doğru ışık tuttum eşim buna çok gülüyodu:)) bir de başının olduğu yere buzlu soğuk vs bişeyler koyup rahatsız olup kaçmasını sağlamak var ama anne yüreğim üşür diye buna dayanmadı yapmadım :) bir de en güçlü silahım dua Kadir gecesi öyle çok dua ettim ki dönsün diye.. nitekim ertesi gün garip hareketler yaptı böyle lank lunk güçlü güçlü dedim tamam döndü bu :)) sonra dr kontrolüm yaklaştıkça göğüsaltımda elime sivri gelen şeyin başı olduğunu düşünmeye başladım. Geri döndü sandım. Anne yüreğim sinirlendi soğuk su içerken 3 5 sn o sivri yere tuttum :) çek kafanı şurdan falan diyorum:) dr gittik ki o poposuymuş. Eşim diyo ki çocuğumun başı diye poposunu dondurdun cani anne :)))) velhasıl 35 haftada döndüğünü öğrendim. Doktorum zaten sıkıntı yapma 38 e kadar yolu var döner dönmezse de zaten bir problem vardır sezaryen olmam gerekiyordur dedi yani her halükarda için rahat olsun demişti. Kordon kısalığı nasıl etkilermiş doğumu sordum mu?? Hakkında hayırlısı olsun. Travmasız güzel doğumlarımız olsun İnşaAllah..

Noluyor yaaa bize.., aynı haftada aynı şeyi yaşayan kaçıncı kişisin sayamadım;( ben de yaşadım canım açıklık olmadığı için ilaçla serumla durdurdular sancıları.. 36 haftalık olduk artık. merak etme senin de duracaktır büyük bir ihtimalle. Bana açıklık olmaması büyük avantaj demişti ebe.

Evet si mi nedense öyle bir ısrar var biz Türk insanında
Ama kardeşlik bambaşka o konuda sonuna kadar katılıyorum. Bir abim bir ablam var ve iyi ki varlar
Biz rahat bıraksak teyzeler bırakmaz peşini :)) yol yakınken vazgeç bu sevdadan kabul et :) düğüne gidemezsin akraba görmek istemezdin Hayatın zehir olur :)

Hayırlı sabahlar kızlar.. epey muhabbet olmuş ben o saatlerde boyleydin

Erkenden kalkıyorum kizim sagolsunn. Doğum sonrası nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bazen hatta cogunlukla babasını öyle bir reddediyor ki korkuyorum.bakalım doğum sonrası ne maceralar bekliyor

Şuan o yanımda Z z z diye uyuyan arkadaşı uyandırmamak için kendimi zor tutuyorum :)
Arada ayağımla itiyorum ama hızlıca dönüp tekrar uyuyor.

Ay yazik kiz adama sabah ise gidecek :))

Kelebekhayat Bebegimi beklerken00 kizlar allah yardimciniz olsun. İnsallah bikac hafta daha durur bebisler, saglikla kucaginiza alirsiniz.

Bu grubun bebisler cok merakli cikti 34 35te gelmeye. Duramiyorlar yerlerinde sabirsizlar.

karar verdin mi markaya?

Ya bilemiyorum, sanırım arkadaşımda gördüğüm ve memnun olduğu için Lansinoh tercih edicem.

Nereden alacaksın canım? Ben de bakayım, hem güzel hem uygun görünüyor

Ben gıda toptancımızdan alıcam, toptancı olunca daha uygun oluyor fiyatı, senelerdir her büyük alışverişimizde orayı tercih ederiz, Zeki Dayı Ama online satışı yok sanırım. Mabel'in çikolatası ya her yerde bulursun.

Günaydııın
Gece kaç kez uyandım belli değil
İlk kez uyandım hareketlerine, daha doğrusu kafasını itişine Sanırım alıştım hafif sancıya, doğum sancısını ayırt edebilirim di mi

Kelebekhayat @Bebegimi beklerken00 Kızlar nasılsınız? Allah yardımcınız olsun.
@la rosa Nasıl oldun?

Günaydın kızlar
Hastanede olanlar, ciğer geliştirici vurulanlar, zamanı gelmemiş bebişlerin annecikleri üzmeyin kendinizi İnşallah biraz daha sabredecekler ve küveze girmeden kavuşacaksınız bebeklerinize

Inşallah canım doktorda bana öyle dedi. Şuan durdu gibi yani gece oldu 1 2 kez âmâ çok hafid oda normaldir sanırım allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz sağlıkla ve vaktinde allahm bebisleri kucağımiza insallah

Amin canım ınşallah gerçekten öyle çok aceleci bizim grubun bebisleri

Günaydın canım daha iyiyim ınşallah daha iyi oluruz allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…