- 31 Aralık 2016
- 431
- 611
- 53
- 33
İnşallah durur biraz daha içeride, birkaç hafta daha dursun sonra vaktinde gelir annesinin kuzusu. Azalmış neyse ki sancıların, bir stres yaşamışsınız, geçmiş olsun.Iyi geceler kızlar nasılsınız ben 8den beri hastahanede yatıyorum sancim geldi aniden 5 dakikaya bir hemen doktoru aradim gel dedi geldim açıklık yok âmâ rahimde bayağı yumuşama var . Suan sanci kesici serum taktılar ve ciğer geliştirici iğne yapıldı ne olur dua edin banada etken gelmesin bebeğim
İnşallah durur biraz daha içeride, birkaç hafta daha dursun sonra vaktinde gelir annesinin kuzusu. Azalmış neyse ki sancıların, bir stres yaşamışsınız, geçmiş olsun.
Bu neyin acelesi minnak yavrularda hiç anlamıyorum. 34. Haftayı gören bir kendini dışarı atmaya çalışıyor, tek firarimiz İrem şimdilik, önden gitti yol mu gösteriyor ışık mı tutuyor geride kalanlara hiç anlamadım
Bence bizim bebisler yaz bitmeden yetismek istiyolar azicik qunesin tadini alalim diyeİnşallah durur biraz daha içeride, birkaç hafta daha dursun sonra vaktinde gelir annesinin kuzusu. Azalmış neyse ki sancıların, bir stres yaşamışsınız, geçmiş olsun.
Bu neyin acelesi minnak yavrularda hiç anlamıyorum. 34. Haftayı gören bir kendini dışarı atmaya çalışıyor, tek firarimiz İrem şimdilik, önden gitti yol mu gösteriyor ışık mı tutuyor geride kalanlara hiç anlamadım
Ya kizlar dun arkadasim aqdaya qitmis oda 34 haftalik qeldim qeleli kanamam var diyo doktorada qitmemis acayip kizdim bu ne ihmalkarlik...!yani niye olurki kanama bilen var mi ? Kendini kastiqi icin olabilir mi ?
Offf aqdayi cok seviyorum bende qidecektim yarin falan o ole deyince simdi qozum korktu napsam bilemedim
Ya ben de hamileyken ağda yaptırmak zararlı diye biliyorum ama nedenini bilmiyorum, yıllardır ağda yaptırmadım.
Nasıl bir kanama ama ? Ben de dün gittim benden de kan geldi ama o köklerden gelen bi kanamaydı geçti gitti acısı kaldı eğer öyle bi kanamaysa sıkıntı değildir tabi yine de ihmal etmesin sen onu bi şekilde yolla doktora canımYa kizlar dun arkadasim aqdaya qitmis oda 34 haftalik qeldim qeleli kanamam var diyo doktorada qitmemis acayip kizdim bu ne ihmalkarlik...!yani niye olurki kanama bilen var mi ? Kendini kastiqi icin olabilir mi ?
Offf aqdayi cok seviyorum bende qidecektim yarin falan o ole deyince simdi qozum korktu napsam bilemedimbende cok aci cekiyorum cunku yapilirken 32 haftadan sonra tekrar baslarim demistim ama kafam karisti baska turlu temiz deilim qibi hissediyorum
Hadi yaa bende gidiyim diyodum tırstım şimdi yine vazgeçtim.. Rahatmış o da epey gitsin bi doktora yaYa kizlar dun arkadasim aqdaya qitmis oda 34 haftalik qeldim qeleli kanamam var diyo doktorada qitmemis acayip kizdim bu ne ihmalkarlik...!yani niye olurki kanama bilen var mi ? Kendini kastiqi icin olabilir mi ?
Sordum canim hani alindiqi icin qelen yada hafif bi derinde zedelenmemei oldu oyle bi kanamami dedim.Yok bildiqin rahimden qelen kanama yani adet kanamasi qibiymis bacaklarim falan tutmuyo hic iyi deilim diyoduda bakalim qectimi bi sorayim yazik insaAllah bisey olmaz...zaten ona iliski falan yasakti kanamasi oluyodu hepNasıl bir kanama ama ? Ben de dün gittim benden de kan geldi ama o köklerden gelen bi kanamaydı geçti gitti acısı kaldı eğer öyle bi kanamaysa sıkıntı değildir tabi yine de ihmal etmesin sen onu bi şekilde yolla doktora canım
Walla bende tirstim qidemem qibi ama qunler yaklastikcada nolur nolmaz diye temiz olmak istiyorum kendimde yapamiyorum cok zorluyo artikHadi yaa bende gidiyim diyodum tırstım şimdi yine vazgeçtim.. Rahatmış o da epey gitsin bi doktora ya
Hadi yaaa sen onu mutlaka gönder canım Allah korusun inşallah bişey olmaz yazık günah gerekiyorsa tut kolundan kendin götür bişey yoksa da içiniz rahat etsin en azından..Sordum canim hani alindiqi icin qelen yada hafif bi derinde zedelenmemei oldu oyle bi kanamami dedim.Yok bildiqin rahimden qelen kanama yani adet kanamasi qibiymis bacaklarim falan tutmuyo hic iyi deilim diyoduda bakalim qectimi bi sorayim yazik insaAllah bisey olmaz...zaten ona iliski falan yasakti kanamasi oluyodu hep
Demiiiiii
En temizi lazer, ben yaptırdım kurtuldum
Gebelikten sonra tavsiye ederim
Demiiiiiikeske bekarken bile yaptirsaydim şu lazeri okadar pisman oldumki walla hamilelikten sonra kesinlikle dusunuyorum artik yeter bu ne her ay aci aci
Ne kadarlık ki onun bebeği bi insan içinde ki bir cana nasıl kiymak isteyebilir Yà çocuğu olsun diye gece gündüz ağlayan kaç insan var çok şey varda diyemiyorum canım yaWalla bende tirstim qidemem qibi ama qunler yaklastikcada nolur nolmaz diye temiz olmak istiyorum kendimde yapamiyorum cok zorluyo artikya o en bastan beri cocuqu aldirmak istiyodu pekte umursamiyo acikcasi sinir oluyorum
Teşekkürler canım annem yeteneklidir bu konularda kayınvalidemde öyle sağolsunlar ikisi bir olup herşeyi yapıyorlarÇo
çok sekeeeeer nasıl yapmış bunu ?
Baska neler yapıyorsunuz bebeğiniz için ?
Fikir verin lütfeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?