2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu gece ben de uyuyamadim malesef hiç söylemesi ayıp dün agda yaptırmıştım uzun süre sonra...heryerim morardi acisina uyuyamadim hala da aynı ne geçirir o acıyı perişanım sünnet olmus çocuklar gibi geziyorum bide karşımda pis pis siritan bir kocam var siklasan sancılarım ve sıcak da yanında eşantiyon off off

İnşallah durur biraz daha içeride, birkaç hafta daha dursun sonra vaktinde gelir annesinin kuzusu. Azalmış neyse ki sancıların, bir stres yaşamışsınız, geçmiş olsun.

Bu neyin acelesi minnak yavrularda hiç anlamıyorum. 34. Haftayı gören bir kendini dışarı atmaya çalışıyor, tek firarimiz İrem şimdilik, önden gitti yol mu gösteriyor ışık mı tutuyor geride kalanlara hiç anlamadım

Emsal teşkil ediyor, bebeler de haklı

Bence bizim bebisler yaz bitmeden yetismek istiyolar azicik qunesin tadini alalim diye

Gunaydinlar kizlar bu uykusuzluk beni deli ediyo deli cildiracam saqima donemiyorum surekli bi ayak var bu arada ben korkmaya basladim ya herkes sirayla sancilaniyo bide temizlik falan devam ediyoruz buqunde Alalh kousun daha cok erken bana

Ya kizlar dun arkadasim aqdaya qitmis oda 34 haftalik qeldim qeleli kanamam var diyo doktorada qitmemis acayip kizdim bu ne ihmalkarlik...! yani niye olurki kanama bilen var mi ? Kendini kastiqi icin olabilir mi ?

Ya kizlar dun arkadasim aqdaya qitmis oda 34 haftalik qeldim qeleli kanamam var diyo doktorada qitmemis acayip kizdim bu ne ihmalkarlik...! yani niye olurki kanama bilen var mi ? Kendini kastiqi icin olabilir mi ?

Ya ben de hamileyken ağda yaptırmak zararlı diye biliyorum ama nedenini bilmiyorum, yıllardır ağda yaptırmadım.

Ya ben de hamileyken ağda yaptırmak zararlı diye biliyorum ama nedenini bilmiyorum, yıllardır ağda yaptırmadım.
Offf aqdayi cok seviyorum bende qidecektim yarin falan o ole deyince simdi qozum korktu napsam bilemedim bende cok aci cekiyorum cunku yapilirken 32 haftadan sonra tekrar baslarim demistim ama kafam karisti baska turlu temiz deilim qibi hissediyorum

Nasıl bir kanama ama ? Ben de dün gittim benden de kan geldi ama o köklerden gelen bi kanamaydı geçti gitti acısı kaldı eğer öyle bi kanamaysa sıkıntı değildir tabi yine de ihmal etmesin sen onu bi şekilde yolla doktora canım

En temizi lazer, ben yaptırdım kurtuldum
Gebelikten sonra tavsiye ederim

Hadi yaa bende gidiyim diyodum tırstım şimdi yine vazgeçtim.. Rahatmış o da epey gitsin bi doktora ya

Sordum canim hani alindiqi icin qelen yada hafif bi derinde zedelenmemei oldu oyle bi kanamami dedim.Yok bildiqin rahimden qelen kanama yani adet kanamasi qibiymis bacaklarim falan tutmuyo hic iyi deilim diyoduda bakalim qectimi bi sorayim yazik insaAllah bisey olmaz...zaten ona iliski falan yasakti kanamasi oluyodu hep

Hadi yaa bende gidiyim diyodum tırstım şimdi yine vazgeçtim.. Rahatmış o da epey gitsin bi doktora ya
Walla bende tirstim qidemem qibi ama qunler yaklastikcada nolur nolmaz diye temiz olmak istiyorum kendimde yapamiyorum cok zorluyo artik ya o en bastan beri cocuqu aldirmak istiyodu pekte umursamiyo acikcasi sinir oluyorum

Hadi yaaa sen onu mutlaka gönder canım Allah korusun inşallah bişey olmaz yazık günah gerekiyorsa tut kolundan kendin götür bişey yoksa da içiniz rahat etsin en azından..

Walla bende tirstim qidemem qibi ama qunler yaklastikcada nolur nolmaz diye temiz olmak istiyorum kendimde yapamiyorum cok zorluyo artik ya o en bastan beri cocuqu aldirmak istiyodu pekte umursamiyo acikcasi sinir oluyorum
Ne kadarlık ki onun bebeği bi insan içinde ki bir cana nasıl kiymak isteyebilir Yà çocuğu olsun diye gece gündüz ağlayan kaç insan var çok şey varda diyemiyorum canım ya

Ço

çok sekeeeeer nasıl yapmış bunu ?
Baska neler yapıyorsunuz bebeğiniz için ?
Fikir verin lütfeeeeen
Teşekkürler canım annem yeteneklidir bu konularda kayınvalidemde öyle sağolsunlar ikisi bir olup herşeyi yapıyorlarbunu annem yaptı

bunuda kayınvalidem :)

birde ben bu kuzucukları çok beğeniyorum fikir olsun size

Eklentiler

• IMG_3307.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…