2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Çok güzeller, ben de yapıyorum bu tarz şeyler taşlar sabunlar kurabiyeler doğum panoları vs.
Gerçekten çok rahatlatıcı hobiler.
Ellerine sağlık annelerin, maşallah çok güzel yapmışlar.

Günaydın kızlar çok kötü rüyalar gördüm ya kordon dolanması kolu bacağı olmayan bebekler gördüm sağ Salim alsaydık bi kucağımıza

Offf uyaniyorum sabahin korunde sonra koca gun yapacak sey bulamiyorum ya. Hayir canim bisey yapmak da istemiyor bi yandan. Evde olanlar napiyosunuz vakit gecirmek icin?

Offf uyaniyorum sabahin korunde sonra koca gun yapacak sey bulamiyorum ya. Hayir canim bisey yapmak da istemiyor bi yandan. Evde olanlar napiyosunuz vakit gecirmek icin?

Aaa meraba aynı ben
Çok uykum oluyor ama eşimi gönderince uyuyamıyorum, acıkıyorum işte bişeyler yiyorum, evi toparlıyorum, bazen enerjim olursa ufak tefek temizlik işlerine girişiyorum, günde 4 kere falan kızımın odasına girip deli deli 'Anneeem' diye bağırıyorum. Sonra yemek yiyorum, bolca Kk'da takılıyorum, bdv konularını okuyorum. Bu sıcakta evde olduğum şükredip bişeyler yiyorum. Uyusam mı diye düşünüp uyumuyorum.

Uff ne kadar da boş geçiyormuş gün yaa.

Günaydın kızlar çok kötü rüyalar gördüm ya kordon dolanması kolu bacağı olmayan bebekler gördüm sağ Salim alsaydık bi kucağımıza
Cnm doğum yaklaştıkça güzel rüyalar gibi kabuslarda görmemiz gayet normal bu aradada aramızda beklemeyen sabırsız olan bebeklerimiz var etkilenmemek elde deil

Puhaha yemin ederim ayni. Odaya girip bagirma kismi haric

Haklısın canım aceleci bizimkiler vaktinde gelsin inşallah canım

Benim de sorun şu ki aslında dönmüştü ve doğum pozisyonu almıştı önceki kontrolümüzde. Ancak sonra öyle rahat edememiş olacak ki geri dönmüş. Normal şartlarda öyle rahat etmesi gerekirdi, demek bir sorun var. Kordon kısalığını gece araştırdım ve maalesef tehlikeli bir durum olabileceğini öğrendim. 37 den sonra dönme ihtimali çok düşük, dönse bile bir sorun olabilirmiş. Bu sebeple doktoruma güveneceğim ve 37 ye kadar bekleyeceğim. Dönmezse ve planlayalım derse de onun dediklerini uygulayacağım. Risk alma lüksüm yok. Dünyanın da sonu değil. Bebeğime bıraktım o ne yapacağını bilir bence :)

Ben şu günlerde annemle hazırlık yapıyorum ama işim olmasaydı oturur film izlerdim. Ya da bir dizi bulup bütün bölümlerini tek tek izlerdim :)

Çok iyi geliyo ama, enerjimi atıyorum
Bi de çantayı hazırlamaya yeltenip hazırlamıyorum
Ahaha ben de cantaya koyulacak biberon zirt pirt kaynatmistim gecen hafta. Bi pompanin aparatlar kaldi. Gunlerdir kutu sifonyerin uzerinde duruyor. İnsallah onlari da halledicem bi ara bugun halilar gelicek ama sermicem bi muddet daha. Haftasonu evin sacma salak derzlerine bi ayar cekmemiz lazim. Hatta suan kalkip ben mi yapsam acaba diye dusunmuyor degilim. Ama cikip balkondaki kutudan silikon tabancasini cikarmak zor geliyor bide halilar olmadigindan ve hazir hava serinlemisken ev de serin kalsin diye tum camlar acik oldugundan her yer les gibi. Su damlasa camur oluyo o derece. Derzi yapabilmem icin once temizlemem gerek. Onu da gozum yemio biliyon mu boyle bi garip seyler iste. Offf cok sıkıldım bee.

Kartal ugurmumcu'ya yakin oturan var mi? Gelsin birlikte ebebek gezelim

Kilo 2500 olmuş zaten haftasından 2 hafta öndeydi eğer bu 48 saat doğmazsa iyi olur dedi doktor ciğer geliştirici iğne yaptığı için ki bu 48 saatte etki edermis belki o zaman küveze bile gerek kalmayabilir dedi
Cnm geçmiş olsun hiç korkma bebeğin gününü bekler aksisi olsa dahi çok şükür tedbiri alındı sıkıntısız atlatırsınız cnm

Ben de pompayı alayım diyorum bugün ya, hastanede sağıcaz mı şimdi sütü?
Sen mümkünse halı serme kendi başına, abartma Derzi nasıl yapıcan eğilip eğilip?
Beklersen bi 2 saat sonra gelirim oralara, uçak bulursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…