Ben şu günlerde annemle hazırlık yapıyorum ama işim olmasaydı oturur film izlerdim. Ya da bir dizi bulup bütün bölümlerini tek tek izlerdim :)
Yalnız değilsin cnm benim oğlumda daha dönmemiş başı sag tarafımda bu pozisyonu beni çok rahatsız ediyor beni teselli eden onun rahat pozisyonda olması bende ışık tutuyorum ama pek sabırlı deilim o yüzden hemen pes ediyorum o buz koymayı bende denicemBenim de sorun şu ki aslında dönmüştü ve doğum pozisyonu almıştı önceki kontrolümüzde. Ancak sonra öyle rahat edememiş olacak ki geri dönmüş. Normal şartlarda öyle rahat etmesi gerekirdi, demek bir sorun var. Kordon kısalığını gece araştırdım ve maalesef tehlikeli bir durum olabileceğini öğrendim. 37 den sonra dönme ihtimali çok düşük, dönse bile bir sorun olabilirmiş. Bu sebeple doktoruma güveneceğim ve 37 ye kadar bekleyeceğim. Dönmezse ve planlayalım derse de onun dediklerini uygulayacağım. Risk alma lüksüm yok. Dünyanın da sonu değil. Bebeğime bıraktım o ne yapacağını bilir bence :)
Ben de pompayı alayım diyorum bugün ya, hastanede sağıcaz mı şimdi sütü?
Sen mümkünse halı serme kendi başına, abartmaDerzi nasıl yapıcan eğilip eğilip?
Beklersen bi 2 saat sonra gelirim oralara, uçak bulursam
Yok yok sen o gaza gelme hiç, şaka yapıyorken evde doğuruvermeFayans ebatlari buyuk oldugu icin derz yapilacak alan cok buyuk degil aslinda, ne bilim bi gaz geldi yaparim dedim
Ahahah beklerim bacim gel. Su isinlanmayi da bulamadilar hala. İsvicreli bilimadamlari cok bos islerle ugrasiyor
O zaman bol bol keyif yap :))Hazirliklari erken bitirirsem aha boyle bakarim iste
Ya gunduz dizi film falan sıkıyor beni cunku aksamlari esimle zaten izliyoruz. İzlenecek film kalmiyor oyle olunca da. Hem de gece gunduz ayni seyi yapmak da bayiyor beni. Hayatim bisey izlemekle geciyor gibi hissediyorum :))
Aynen ya. Evden cikip kadikoye gitmekle otobuse binip bursaya gitmek ayni sure. Saka gibi :))Yok yok sen o gaza gelme hiç, şaka yapıyorken evde doğuruverme
Işınlanma çok makbule geçerdi yaa, uçaktan uzun sürüyor sizin oralarda bir yerden bir yere gitmek
Ben de rahat pozisyonda uyuyamıyorum. Bazen solda toplanıyor :) Dene haberdar et bizi de :)Yalnız değilsin cnm benim oğlumda daha dönmemiş başı sag tarafımda bu pozisyonu beni çok rahatsız ediyor beni teselli eden onun rahat pozisyonda olması bende ışık tutuyorum ama pek sabırlı deilim o yüzden hemen pes ediyorum o buz koymayı bende denicem
Evet bazen dönmüş oluyorum farkedince tekrar sola dönüyorum. Sırtımda yastık olunca daha az dönüyorum tabi :)Kızlar yaa gece uyurken sırt üstü yatıyor musunuz ? yada uyuyorken buluyor musunuz kendinizi ?
Neredeyse her sabah sirt ustu uyaniyorum. Hic de rahatsiz olmusa benzemiyormusum esim oyle diyorKızlar yaa gece uyurken sırt üstü yatıyor musunuz ? yada uyuyorken buluyor musunuz kendinizi ?
Aynen ya. Evden cikip kadikoye gitmekle otobuse binip bursaya gitmek ayni sure. Saka gibi :))
Sut mevzusunu unutmusum, ben yine de goturucem pompayi yanimda. Zaten ilk bi kac gun gelen sut degil kolostrum. Zaten bebegin mide de kaşık kadar olucak sagsak da bisey cikmaz ama, yine de dursun yanimda :))
Kızlar yaa gece uyurken sırt üstü yatıyor musunuz ? yada uyuyorken buluyor musunuz kendinizi ?
arch2401 sağdıkça geliyor demişti de ondan dedim acaba hastanede kolostrumu sağmak gerekiyor mu diye. Elle sağma yöntemleri de var aslında. Ay üf çok teknik ya ben sıkılıveriyorum
Sırt üstü nefes alamıyorum
Zaten çok baskı yapıyor belime genelde sağda rahatım ben. Sırt üstü horluyorum bi de hahaha
Hehe benim yine 3 dakikadır sancım var
Ya bana niye ciddi gelmiyor bu sancılar, ben niye bu kadar geyiğe vuruyorum
Ahah kendini oyle rahatlatiyorsun iste, panikten iyidir :)) 3 dakika boyunca kesintisiz mi devam ediyor?
Hareket edince geciyorsa yalanci sanciymis. Gercek dogum sancilari 60-80 sn surer yaziyordu dun bi yerde okudum. Ne kadar dogrudur bilemiyorum tabi ama.
Şu an geçti ve sanırım 4 dakika kadar sürdü. Kesintisiz yayılan şekilde ama bence çekilmeyecek gibi değildi, biraz dolaştım evin içinde vakit geçti. Su yok, kanama lekelenme yok. O zaman da sorun yok
Eger daha önce denediysen lastik eldivenle almayi deneyebilirsin. Bir koltuğa kocaman bir plastik örtü ser, saç boyarken kullanılan naylon örtülerden olabilir. Eline de genişçe bir ayna al göremediğin yerler için, yayıl koltuğa, yavaş yavaş al. Acısını kendin kontrol etmiş oluyorsun. Ağda riskli diye duymuştum ben de.Offf aqdayi cok seviyorum bende qidecektim yarin falan o ole deyince simdi qozum korktu napsam bilemedimbende cok aci cekiyorum cunku yapilirken 32 haftadan sonra tekrar baslarim demistim ama kafam karisti baska turlu temiz deilim qibi hissediyorum
Genellikle oturuyorum, kk'ya bakıyorum ya da güzel dizilerden bir şeyler izliyorum, bu sezon çok güzel diziler yayınlandı, 10 bölüm falan çoğu oralar ve cok uzun da tutmaz seni. Ya da kitap okuyorum. Bazen oyun oynuyorum. Kızımla konuşuyorum, hareketlerini izliyorum. Akşam da yemek yap falan derken, İstiklal Marşı ve kapanış.Offf uyaniyorum sabahin korunde sonra koca gun yapacak sey bulamiyorum ya. Hayir canim bisey yapmak da istemiyor bi yandan. Evde olanlar napiyosunuz vakit gecirmek icin?
Eminönü'nde navigasyonsuz yön bulmak imkansızbenim için, yol tarifleri bile kurtarmıyor :)Sağol canım bulurum sanırım :)
Of o bende de var, nasıl zor geliyor anlatamam. Her şey de temiz neredeyse.
Çok iyi geliyo ama, enerjimi atıyorum
Bi de çantayı hazırlamaya yeltenip hazırlamıyorum
O pompanın temizliği yüzünden ben de erteliyorum hep çantayı, onu bir kaynatsam her şey kolayca hallolacak ama üşengeçlikten yapamıyorum bir türlü. Benim halılar da pazartesi geldi, haftasonu eşimle temizleyip öyle sereceğiz ev leş gibi oldu, camlardan sürekli toz uçuşuyor içeri bir de tel var hesapta, tel olmasa ne olacak hiç bilmiyorum. Herhalde evde vahşi batı gibi şunlardan uçuşur :)Ahaha ben de cantaya koyulacak biberon zirt pirt kaynatmistim gecen hafta. Bi pompanin aparatlar kaldi. Gunlerdir kutu sifonyerin uzerinde duruyor. İnsallah onlari da halledicem bi arabugun halilar gelicek ama sermicem bi muddet daha. Haftasonu evin sacma salak derzlerine bi ayar cekmemiz lazim. Hatta suan kalkip ben mi yapsam acaba diye dusunmuyor degilim. Ama cikip balkondaki kutudan silikon tabancasini cikarmak zor geliyor bide halilar olmadigindan ve hazir hava serinlemisken ev de serin kalsin diye tum camlar acik oldugundan her yer les gibi. Su damlasa camur oluyo o derece. Derzi yapabilmem icin once temizlemem gerek. Onu da gozum yemio biliyon mu boyle bi garip seyler iste. Offf cok sıkıldım bee.
Kartal ugurmumcu'ya yakin oturan var mi? Gelsin birlikte ebebek gezelim
Hareket edince geciyorsa yalanci sanciymis. Gercek dogum sancilari 60-80 sn surer yaziyordu dun bi yerde okudum. Ne kadar dogrudur bilemiyorum tabi ama.
O pompanın temizliği yüzünden ben de erteliyorum hep çantayı, onu bir kaynatsam her şey kolayca hallolacak ama üşengeçlikten yapamıyorum bir türlü. Benim halılar da pazartesi geldi, haftasonu eşimle temizleyip öyle sereceğiz ev leş gibi oldu, camlardan sürekli toz uçuşuyor içeri bir de tel var hesapta, tel olmasa ne olacak hiç bilmiyorum. Herhalde evde vahşi batı gibi şunlardan uçuşur :)
Ahahah cok guldum ya. Supurge isini bikac gun erteleyince bizim evde yuvarlaniyor bunlardanEger daha önce denediysen lastik eldivenle almayi deneyebilirsin. Bir koltuğa kocaman bir plastik örtü ser, saç boyarken kullanılan naylon örtülerden olabilir. Eline de genişçe bir ayna al göremediğin yerler için, yayıl koltuğa, yavaş yavaş al. Acısını kendin kontrol etmiş oluyorsun. Ağda riskli diye duymuştum ben de.
Genellikle oturuyorum, kk'ya bakıyorum ya da güzel dizilerden bir şeyler izliyorum, bu sezon çok güzel diziler yayınlandı, 10 bölüm falan çoğu oralar ve cok uzun da tutmaz seni. Ya da kitap okuyorum. Bazen oyun oynuyorum. Kızımla konuşuyorum, hareketlerini izliyorum. Akşam da yemek yap falan derken, İstiklal Marşı ve kapanış.
Eminönü'nde navigasyonsuz yön bulmak imkansızbenim için, yol tarifleri bile kurtarmıyor :)
O pompanın temizliği yüzünden ben de erteliyorum hep çantayı, onu bir kaynatsam her şey kolayca hallolacak ama üşengeçlikten yapamıyorum bir türlü. Benim halılar da pazartesi geldi, haftasonu eşimle temizleyip öyle sereceğiz ev leş gibi oldu, camlardan sürekli toz uçuşuyor içeri bir de tel var hesapta, tel olmasa ne olacak hiç bilmiyorum. Herhalde evde vahşi batı gibi şunlardan uçuşur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?