2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben şu günlerde annemle hazırlık yapıyorum ama işim olmasaydı oturur film izlerdim. Ya da bir dizi bulup bütün bölümlerini tek tek izlerdim :)

Hazirliklari erken bitirirsem aha boyle bakarim iste
Ya gunduz dizi film falan sıkıyor beni cunku aksamlari esimle zaten izliyoruz. İzlenecek film kalmiyor oyle olunca da. Hem de gece gunduz ayni seyi yapmak da bayiyor beni. Hayatim bisey izlemekle geciyor gibi hissediyorum :))

Son düzenleme:
Yalnız değilsin cnm benim oğlumda daha dönmemiş başı sag tarafımda bu pozisyonu beni çok rahatsız ediyor beni teselli eden onun rahat pozisyonda olması bende ışık tutuyorum ama pek sabırlı deilim o yüzden hemen pes ediyorum o buz koymayı bende denicem

Fayans ebatlari buyuk oldugu icin derz yapilacak alan cok buyuk degil aslinda, ne bilim bi gaz geldi yaparim dedim
Ahahah beklerim bacim gel. Su isinlanmayi da bulamadilar hala. İsvicreli bilimadamlari cok bos islerle ugrasiyor

Fayans ebatlari buyuk oldugu icin derz yapilacak alan cok buyuk degil aslinda, ne bilim bi gaz geldi yaparim dedim
Ahahah beklerim bacim gel. Su isinlanmayi da bulamadilar hala. İsvicreli bilimadamlari cok bos islerle ugrasiyor
Yok yok sen o gaza gelme hiç, şaka yapıyorken evde doğuruverme
Işınlanma çok makbule geçerdi yaa, uçaktan uzun sürüyor sizin oralarda bir yerden bir yere gitmek

O zaman bol bol keyif yap :))

Yok yok sen o gaza gelme hiç, şaka yapıyorken evde doğuruverme
Işınlanma çok makbule geçerdi yaa, uçaktan uzun sürüyor sizin oralarda bir yerden bir yere gitmek
Aynen ya. Evden cikip kadikoye gitmekle otobuse binip bursaya gitmek ayni sure. Saka gibi :))
Sut mevzusunu unutmusum, ben yine de goturucem pompayi yanimda. Zaten ilk bi kac gun gelen sut degil kolostrum. Zaten bebegin mide de kaşık kadar olucak sagsak da bisey cikmaz ama, yine de dursun yanimda :))

Ben de rahat pozisyonda uyuyamıyorum. Bazen solda toplanıyor :) Dene haberdar et bizi de :)

la rosa canım yeni gördüm. Benim de hatırlarsan bir ara aynısı oldu. Eczaneden ped kullandım rengi döndü doktora gittim %100 sonuç veren bir test yaptı onda çıkmadı. Sonra da hiç olmadı. O zaman da idrar yolları enfeksiyonu sebep olmuş. Bol su icerek ve doktorumun verdigir doğal kür tarifi ile atlattım.
Hem artık riskli dönemler geçti Allah korusun erken bile gelse korkma...

Kızlar yaa gece uyurken sırt üstü yatıyor musunuz ? yada uyuyorken buluyor musunuz kendinizi ?
Neredeyse her sabah sirt ustu uyaniyorum. Hic de rahatsiz olmusa benzemiyormusum esim oyle diyor ki cidden uyandigimda da bi rahatsizlik hissetmiyorum. Bu zamanlar harici azcik duz uzanacak olsam nefesim kesiliyor resmen.

arch2401 sağdıkça geliyor demişti de ondan dedim acaba hastanede kolostrumu sağmak gerekiyor mu diye. Elle sağma yöntemleri de var aslında. Ay üf çok teknik ya ben sıkılıveriyorum

Kızlar yaa gece uyurken sırt üstü yatıyor musunuz ? yada uyuyorken buluyor musunuz kendinizi ?

Sırt üstü nefes alamıyorum
Zaten çok baskı yapıyor belime genelde sağda rahatım ben. Sırt üstü horluyorum bi de hahaha

Tamam sut sagdikca geliyordur da ilk 3-4 gun gelen sut degil. Gelen kolostrum da sanmiyorum oyle pompayla sagilacak kadar cok gelsin. Diyorum ya zaten bebek ilk dogdugunda midesi kasik kadar. Fazla miktarda sagdigini bile dusunsen bebegin mide almayacak :))

Ahah kendini oyle rahatlatiyorsun iste, panikten iyidir :)) 3 dakika boyunca kesintisiz mi devam ediyor?

Şu an geçti ve sanırım 4 dakika kadar sürdü. Kesintisiz yayılan şekilde ama bence çekilmeyecek gibi değildi, biraz dolaştım evin içinde vakit geçti. Su yok, kanama lekelenme yok. O zaman da sorun yok

Şu an geçti ve sanırım 4 dakika kadar sürdü. Kesintisiz yayılan şekilde ama bence çekilmeyecek gibi değildi, biraz dolaştım evin içinde vakit geçti. Su yok, kanama lekelenme yok. O zaman da sorun yok
Hareket edince geciyorsa yalanci sanciymis. Gercek dogum sancilari 60-80 sn surer yaziyordu dun bi yerde okudum. Ne kadar dogrudur bilemiyorum tabi ama.

Eger daha önce denediysen lastik eldivenle almayi deneyebilirsin. Bir koltuğa kocaman bir plastik örtü ser, saç boyarken kullanılan naylon örtülerden olabilir. Eline de genişçe bir ayna al göremediğin yerler için, yayıl koltuğa, yavaş yavaş al. Acısını kendin kontrol etmiş oluyorsun. Ağda riskli diye duymuştum ben de.

Offf uyaniyorum sabahin korunde sonra koca gun yapacak sey bulamiyorum ya. Hayir canim bisey yapmak da istemiyor bi yandan. Evde olanlar napiyosunuz vakit gecirmek icin?
Genellikle oturuyorum, kk'ya bakıyorum ya da güzel dizilerden bir şeyler izliyorum, bu sezon çok güzel diziler yayınlandı, 10 bölüm falan çoğu oralar ve cok uzun da tutmaz seni. Ya da kitap okuyorum. Bazen oyun oynuyorum. Kızımla konuşuyorum, hareketlerini izliyorum. Akşam da yemek yap falan derken, İstiklal Marşı ve kapanış.
Sağol canım bulurum sanırım :)
Eminönü'nde navigasyonsuz yön bulmak imkansızbenim için, yol tarifleri bile kurtarmıyor :)

Çok iyi geliyo ama, enerjimi atıyorum
Bi de çantayı hazırlamaya yeltenip hazırlamıyorum
Of o bende de var, nasıl zor geliyor anlatamam. Her şey de temiz neredeyse.

O pompanın temizliği yüzünden ben de erteliyorum hep çantayı, onu bir kaynatsam her şey kolayca hallolacak ama üşengeçlikten yapamıyorum bir türlü. Benim halılar da pazartesi geldi, haftasonu eşimle temizleyip öyle sereceğiz ev leş gibi oldu, camlardan sürekli toz uçuşuyor içeri bir de tel var hesapta, tel olmasa ne olacak hiç bilmiyorum. Herhalde evde vahşi batı gibi şunlardan uçuşur :)

Hareket edince geciyorsa yalanci sanciymis. Gercek dogum sancilari 60-80 sn surer yaziyordu dun bi yerde okudum. Ne kadar dogrudur bilemiyorum tabi ama.

Geçiyor geçiyor, ben zaten 2 haftam daha olduğuna inanıyorum, yalancıdır bu, haindir.

Benim de pijama takımım kaldı bi yıkanıp ütülenecek, pompayı da alayım diyorum bugün, onu da kaynatırım artık sonra hazırlarım. Annemi mi bekliyorum acaba hazırlasın diye, olabilir
Ben erken mi yapmışım temizliği yaa, benim halılarım falan bayram öncesi geldi hep ev temizlendi tekrar bile kirlendi

Ahahah cok guldum ya. Supurge isini bikac gun erteleyince bizim evde yuvarlaniyor bunlardan tel de iyi guzel hos da, onun uzerinde de 1 parmak toz oluyor. E kapasite bi yere kadar esmeye devam ettigi surece o 1 parmak hep icerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…