2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar yaa gece uyurken sırt üstü yatıyor musunuz ? yada uyuyorken buluyor musunuz kendinizi ?
Hep öyle buluyorum, eşim her gece 4-5 kez uyarıyor, oflaya poflaya dönüyorum. Sonra tekrar. Uyku polisi oldu resmen, huzurlu uyku uyutmaz oldum zavallıma sırt üstü yattım mı nöbetinden dolayı. O da bana huzur vermiyor sürekli dön diye diye :)

Biz bilerek bayramdan sonraya bıraktık nasılsa gelen giden olmuyor diye. Bir kere güzel bir temizlerim bir daha da dokunmam normal temizlik harici. Zaten iki kişiyiz çok kirlenmez.

Ahahah cok guldum ya. Supurge isini bikac gun erteleyince bizim evde yuvarlaniyor bunlardan tel de iyi guzel hos da, onun uzerinde de 1 parmak toz oluyor. E kapasite bi yere kadar esmeye devam ettigi surece o 1 parmak hep icerde
Evet ya onları da bir yıkamak gerekiyor iyi dedin. Ya çok büyükler, artık neredeyse bütün camları ballon kapısı gibi kocaman yapıyorlar her şeyleri zor oluyor böyle olunca da.

İnsallah inandigin gibi gider isler :)))

Günaydın sabah kalktığımda su sızıntısı fark ettım , çamaşır değiştirdim hala devam etti dış aldım şuan durdu doktorum hemen gel dedı sizin nasıl olmuştu

Bize gelen oldu yaa bayramda
Şimdi de kendim yapıyorum ufak ufak işte.

Bende aynı şekilde bu son zamanlarda sagda yatmakta zor solda yatmakta tuhaf ama sırt üstü daha rahat benim için bununla beraber suçluluk duygusuda olmuyor deil bi hayırlıdıyla şu son zamanlarıda atlatsaydık

Bizim o balkon kapisi gibi olanlarin hepsinde surgulu var. Ya balkonu daralttigindan ya da fransiz korkuluklari yuzunden acilmayacagindan menteseli yaptiramadik. Surgululer de cikmiyor, bide akordiyon gibi. Silsen temizlenmiyor. Oburleri buyuk de olsa yikanabiliyor en azindan koy dusun icine yika oh rahat :)

Günaydın güzel bayanlar..
Kelebekhayat , Bebegimi beklerken00 , la rosa çok geçmiş olsun miniklerimiz zamanında ve sağlıklı gelsinler inşallah. Acele etmesinler beklesinler, biraz daha sabır diyoruz tüm bebelerimize iyi düşünelim iyi enerjiler verelim

Pompa konuşulmuş bende mamajoo çiftli aldım daha tıbbi bir urunmus mamajoo kullanan yorumları çok memnundu bir kaç arkadaş da kullanıyor memnunlar. Usb ile kullanılabiliyor bu da bir artı. Ben havuzlu handan almıştım 190 civarı bişeydi.

Tecrübeli annelerden sterilazotor ve mama isiticisinin gerekliliği ve kullanıp kullanmadıkları ile ilgili yorumlarını rica ediyorum. Normalde sürekli emen bir bebe için çok gerekli değil belki ama biz ister istemez emsek de mama kullanacagiz bu yüzden de gerekli olur mu diye araştırıyorum.

Cmtsi doktor var yakınlaştıkça daha bi stres oluyorum meraktan, baştan beri bu boyle bakalım ne diyecek doktor bize de gün verir sanırım artık.

Günaydın sabah kalktığımda su sızıntısı fark ettım , çamaşır değiştirdim hala devam etti dış aldım şuan durdu doktorum hemen gel dedı sizin nasıl olmuştu
Korkma bişey olmaz yanlış alarmdır bu günlerde alıştık valla bebeklerin yaramazlıklarına dr dan sonra bilgilendir bizi

Canım uzun süredir yaptırmadıysan bence böyle idare et artık çünkü daha çok acıyo biliyosun ki. Ben yaptırıyorum ama hiç bırakmadım o yüzden acısı da azaldı ona güveniyorum hem de çok çıkmadan gidiyorum. Bi de sen zaten panik yapıyosun daha da gerilme :)

Allahım yaaa ne oluyor bize böyle...
ınsaallah bebegimiz bekler bir kac hafta daha.... habersiz bırakma bizi....

Kızlar şu son bi kaç gündür değişik bi psikoloji içine girdim. Hamileliğimin başından bu yana hiç öyle hormonlarla alakalı bi duygusallık gereksiz ağlamalar yaşamadım. Ama ne oldu bana anlamıyorum. Etrafımdaki herkese sarmış durumdayım herşeyi kafama takıyorum fazlasıyla. Bi yandanda kendi kendimi durdurmaya çalışıyorum. Kendine gel neden böylesin diye:) değişik bi ruh halindeyim yani ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor

Gözünaydın cnm çok sewindim ikinizin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…