2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın kızlar
Biberon bakıyorum da geniş ağızlı mı oluyor yenidoğan için

Bize gelen oldu yaa bayramda
Şimdi de kendim yapıyorum ufak ufak işte.
Bize bir tek annemler geldi bayramlaşmaya, onda da halılar temiz kirli önemsemedim :)

Evet çıkmaması kötüymüş ben çıkartınca dediğin gibi duşta yikiyorum, silinir çıkmıyor.

Sen ikiz olduğu için mi mama kullanacaksın? Eger işin içine mama giriyorsa kullanmak daha iyi diyorlar, kolaylik açısından.

Hadi gözünüz aydın :)

kizlar bundan bebek icin hastane cantasi olur mu be ?

Eki Görüntüle 2017133
Çok küçük sanki, sığar mi eşyalar?

Kelebekhayat geçmiş olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sıkıntı olmadan evinize dönersiniz siz de.
la rosa canım gelişme var mı? drucilla süpersin valla el attın hemen buldun indirimliyi :) bu arada görümcemde medelanın pompası varmış onun bikaç parçasını değiştirip kullanmaya karar verdim . Çok teşekkür ederim ilgilendin .

Ya kizlar dun arkadasim aqdaya qitmis oda 34 haftalik qeldim qeleli kanamam var diyo doktorada qitmemis acayip kizdim bu ne ihmalkarlik...! yani niye olurki kanama bilen var mi ? Kendini kastiqi icin olabilir mi ?
Doktora neden gitmemiş ki,ihmal edilir mi öyle sey,
Belki erken dogumu fln tetiklemistir,hemen gitsin bence dr a

Ne güzelll bir kızın var ki onunla vakit geçiriyorsun,ben cok sıkılıyorum valla,yürüyüş flnda yasak bi yere cıkamıyorum cıksam hemen agrım oluyor... alışmışım bi de calışmaya bi yerlere gitmeye cok zor geliyor valla... şunun şurasında 3hafta kaldı diye kendimi avutuyorum:)

Yok yav kızım karnımda
İlk çocuğum benim.

Kızlar günaydın tekrar. Benim uyku düşmanı kızım dün akşam yedi buçukta uyuyup sabah sekiz buçukta kalktı! çocuğun resmen bir miktar doğaya ihtiyacı varmış; sitenin bahçesi yetmiyomuş :))) muhtemelen lohusalığımı röneparkta geçiricem :) bu arada sabah gözüm döndü, usta çağırdım, zaten bu duvar her türlü boyanıcak kır her yeri bul şu klima borusunu dedim :) iki dk da bulduk sakin kafayla :))) eşim de boyayla falan uğraşma, kokmasın, git kaliteli bi duvar kağıdı bul, battı balık yan gider dedi :) birazdan çıkıp onu halledicem. Yalnız, benim salonun bi duvarı taş, iki duvarı boya, şimdi duvar kağıdı nasıl durucak hiç bilmiyorum. arch2401 buralardaysan sen de bi el atıver arkadaşım,, nası bişey almam lazım??

Eklentiler

• image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 90
  • image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 82
Amin canım ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…