Cok süküüürrGünaydın hanımlar biz evimize gidiyoruz çok şükür sorunsuz sancılarım durdu bebişte normal hareketine geri döndü atlattık binlerce kez şükür erken doğum riskini şuanlık . Hangi arkadaşa ne oldu bu arada ?
Geçmiş olsun canım iyi haber biraz daha beklesin bebişin :)Günaydın hanımlar biz evimize gidiyoruz çok şükür sorunsuz sancılarım durdu bebişte normal hareketine geri döndü atlattık binlerce kez şükür erken doğum riskini şuanlık . Hangi arkadaşa ne oldu bu arada ?
Bize bir tek annemler geldi bayramlaşmaya, onda da halılar temiz kirli önemsemedim :)
Bize gelen oldu yaa bayramda
Şimdi de kendim yapıyorum ufak ufak işte.
Evet çıkmaması kötüymüş ben çıkartınca dediğin gibi duşta yikiyorum, silinir çıkmıyor.Bizim o balkon kapisi gibi olanlarin hepsinde surgulu var. Ya balkonu daralttigindan ya da fransiz korkuluklari yuzunden acilmayacagindan menteseli yaptiramadik. Surgululer de cikmiyor, bide akordiyon gibi. Silsen temizlenmiyor. Oburleri buyuk de olsa yikanabiliyor en azindan koy dusun icine yika oh rahat :)
Sen ikiz olduğu için mi mama kullanacaksın? Eger işin içine mama giriyorsa kullanmak daha iyi diyorlar, kolaylik açısından.Günaydın güzel bayanlar..
Kelebekhayat , @Bebegimi beklerken00, la rosa çok geçmiş olsun miniklerimiz zamanında ve sağlıklı gelsinler inşallah. Acele etmesinler beklesinler, biraz daha sabır diyoruz tüm bebelerimize iyi düşünelim iyi enerjiler verelim
Pompa konuşulmuş bende mamajoo çiftli aldım daha tıbbi bir urunmus mamajoo kullanan yorumları çok memnundu bir kaç arkadaş da kullanıyor memnunlar. Usb ile kullanılabiliyor bu da bir artı. Ben havuzlu handan almıştım 190 civarı bişeydi.
Tecrübeli annelerden sterilazotor ve mama isiticisinin gerekliliği ve kullanıp kullanmadıkları ile ilgili yorumlarını rica ediyorum. Normalde sürekli emen bir bebe için çok gerekli değil belki ama biz ister istemez emsek de mama kullanacagiz bu yüzden de gerekli olur mu diye araştırıyorum.
Cmtsi doktor var yakınlaştıkça daha bi stres oluyorum meraktan, baştan beri bu boylebakalım ne diyecek doktor bize de gün verir sanırım artık.
Hadi gözünüz aydın :)Günaydın hanımlar biz evimize gidiyoruz çok şükür sorunsuz sancılarım durdu bebişte normal hareketine geri döndü atlattık binlerce kez şükür erken doğum riskini şuanlık . Hangi arkadaşa ne oldu bu arada ?
Çok küçük sanki, sığar mi eşyalar?
Doktora neden gitmemiş ki,ihmal edilir mi öyle sey,Ya kizlar dun arkadasim aqdaya qitmis oda 34 haftalik qeldim qeleli kanamam var diyo doktorada qitmemis acayip kizdim bu ne ihmalkarlik...!yani niye olurki kanama bilen var mi ? Kendini kastiqi icin olabilir mi ?
Ayneeen. Bende lazer yaptırmıstım inanılmaz rahatlık valla... :)
En temizi lazer, ben yaptırdım kurtuldum
Gebelikten sonra tavsiye ederim
Ne güzelll bir kızın var ki onunla vakit geçiriyorsun,ben cok sıkılıyorum valla,yürüyüş flnda yasak bi yere cıkamıyorum cıksam hemen agrım oluyor... alışmışım bi de calışmaya bi yerlere gitmeye cok zor geliyor valla... şunun şurasında 3hafta kaldı diye kendimi avutuyorum:)
Aaa meraba aynı ben
Çok uykum oluyor ama eşimi gönderince uyuyamıyorum, acıkıyorum işte bişeyler yiyorum, evi toparlıyorum, bazen enerjim olursa ufak tefek temizlik işlerine girişiyorum, günde 4 kere falan kızımın odasına girip deli deli 'Anneeem' diye bağırıyorum. Sonra yemek yiyorum, bolca Kk'da takılıyorum, bdv konularını okuyorum. Bu sıcakta evde olduğum şükredip bişeyler yiyorum. Uyusam mı diye düşünüp uyumuyorum.
Uff ne kadar da boş geçiyormuş gün yaa.
Günaydın kızlar
Biberon bakıyorum da geniş ağızlı mı oluyor yenidoğan için
Ne güzelll bir kızın var ki onunla vakit geçiriyorsun,ben cok sıkılıyorum valla,yürüyüş flnda yasak bi yere cıkamıyorum cıksam hemen agrım oluyor... alışmışım bi de calışmaya bi yerlere gitmeye cok zor geliyor valla... şunun şurasında 3hafta kaldı diye kendimi avutuyorum:)
eveett ben cok sık öyle buluyorum kendimi,sonra belim agrıyor,hemen dönüyorum:/Kızlar yaa gece uyurken sırt üstü yatıyor musunuz ? yada uyuyorken buluyor musunuz kendinizi ?
Amin canım doktor geldi 2 hafta daha beklerse iyi olur diyor o yüzden soruma devam belki akşam çıkabilirim eve allah hepimize yardım etsinAllahım yaaa ne oluyor bize böyle...
ınsaallah bebegimiz bekler bir kac hafta daha.... habersiz bırakma bizi....
Cnm koydum ben fotosunu :)
Amin canım ınşallahKelebekhayat geçmiş olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sıkıntı olmadan evinize dönersiniz siz de.
la rosa canım gelişme var mı? drucilla süpersin valla el attın hemen buldun indirimliyi :) bu arada görümcemde medelanın pompası varmış onun bikaç parçasını değiştirip kullanmaya karar verdim . Çok teşekkür ederim ilgilendin .
Cnm alışınca çok rahat o,, en sağlıklısı hatta :) biberon olarak da bence budur, başka bişey denemek macera oluyo :)Bende bundan aldımdün kaynattım hatta,steril makinesi var ama üşendim calıstırmaya,pek pratik gelmedi bana:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?